Human Design

Ontdek wat jou uniek maakt en hoe je een leven

kan creëren op jouw voorwaarden, vol voldoening,

rust, succes en vrijheid. 

Yess dat wil ik!

Ontdek wat jou uniek maakt en hoe je een leven 

kan creëren op jouw voorwaarden, vol voldoening, 

rust, succes en vrijheid. 

Yes dat wil ik!
Human Design

Heb jij wel eens gedacht ‘had ik maar een handleiding van mezelf?’ 

Ik denk dat jij, net als vele anderen, regelmatig bezig bent met de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? Waarom ben ik hier? 


Dat is ook helemaal niet gek. 


Als je het mij vraagt wordt er in de huidige samenleving te weinig rekening gehouden met het individu. 


Van jongs af aan worden we in hokjes gestopt, wordt er van alles van ons verwacht en moeten we aan allemaal eisen voldoen.

Terwijl dit op de lange termijn alleen maar voor frustratie, bitterheid, woede en teleurstelling zorgt. 


We zijn allemaal uniek, maar toch wordt er verwacht dat we allemaal hetzelfde zijn, hetzelfde doen en vooral hetzelfde pad bewandelen als de rest. 


In mijn ogen is Human Design een oplossing voor dit probleem.Yesss dit wil ik
De training gaat veel dieper dan wat ik al wist
Je kan het wel lezen en weten, maar pas als je er echt iets mee gaat doen, dan kom je erachter hoe het werkt en wat het voor je kan doen.
Understanding Human Design
Nannette
Ik heb het vertrouwen dat ik het straks kan inzetten als tool. 
Ik vind niet dat ik een reading mag geven als ik alleen maar wat gratis informatie via het internet heb gevonden. Had dus echt behoefte aan een goede opleiding en die geef jij. Voelt echt alsof ik opgeleid word in Human Design 
Understanding Human Design
Anne
Ik heb eindelijk het idee dat alle puzzelstukjes op een plek vallen 
Ik had behoefte aan meer verdieping van wat ik al wist. Jij legt het heel duidelijk en kant-en-klaar uit. 
Understanding Human Design
Ellen 
Human Design is een essentieel onderdeel in mijn aanbod nu
‘Gedurende de opleiding begon ik me steeds zekerder te voelen om het toe te passen. En nu inmiddels zover dat dit een essentieel onderdeel is in m’n aanbod. Eentje waar ik echt voor durft te staan. 
Marjon 
Human Design

Wat als ik je vertel, dat Human Design de handleiding is waar je al die tijd naar op zoek was?

Human Design is de persoonlijke handleiding waar we allemaal wel eens behoefte aan hebben. 


Het laat je zien hoe je weer in verbinding kan komen met jezelf, zodat je een leven kan creëren op jouw voorwaarden. Niet meer doen wat moet, hoort of wat anderen verwachten. Maar echt gaan doen waar jij hiervoor bent, datgene waar jij de meeste voldoening, succes, rust en vrijheid ervaart. 


Door Human Design krijg je inzicht in zoveel dingen: 

  • Je unieke kwaliteiten en talenten 
  • Hoe je altijd vanuit rust en vertrouwen de juiste keuze kan maken
  • Wat jouw manier van door het leven navigeren is 
  • Welke conditioneringen je hebt meegekregen vanuit je omgeving 
  • De impact die jij hebt om anderen 
  • Jouw manier van leren, communiceren en het ervaren van emoties 
  • Wat jouw unieke rol en bijdrage is in dit leven 


Uiteindelijk zorgt Human Design ervoor dat je meer liefde en compassie voor jezelf en anderen krijgt. Je leert jezelf beter kennen, ontdekt hoe je in elkaar steekt en waarom je doet wat je doet. Waardoor je meer innerlijke rust, acceptatie, vertrouwen en vrijheid gaat ervaren in je dagelijks leven. 

 

En het mooie is, alle inzichten en kennis die je opdoet, kan je ook gebruiken om anderen beter te begrijpen en te helpen. Het creëert  diepere verbinding en connectie met je familie, vrienden en anderen. YES dit wil ik
997,-

Human Design Starterpakket 

In dit programma vind je 71  videolessen aan  content. Naast alle video’s zijn er bij iedere module e-books, audiobestanden, cheatsheets, werkboeken, powerpoints en meditaties. 


Het programma geeft je de tools en handvatten die je nodig hebt om weer in verbinding te komen met jezelf en zo een leven te creëren op jouw voorwaarden. Niet meer doen wat moet, hoort of wat anderen verwachten. Maar echt gaan doen waar jij hiervoor bent, datgene waar jij de meeste voldoening, succes, rust en verwondering ervaart. 


Allemaal leuk, maar wat heb je eraan?  

Tools om jezelf en anderen beter te leren kennen en begrijpen

In verbinding komen met wie je werkelijk bent om zo een leven te creëren op jouw voorwaarden, vol voldoening, rust, succes en vrijheid

Antwoord op de vragen wie ben ik, wat wil ik en wat is mijn doel hier? 


Een persoonlijke handleiding voor de rest van je leven 

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik vind het programma super duidelijk, heel veel uitleg en veel extra. 

Ik vind het programma super duidelijk, heel veel uitleg en veel extra. 

Het geeft me meer inzicht in mezelf en anderen. De community heeft veel waarde omdat je er vragen kan stellen en verduidelijking krijgt. Als je er niet uitkomt heb je hier je hulplijn. Zou het programma dan ook aanraden aan anderen, omdat er heel veel duidelijk wordt voor jezelf en hoe je meer in je eigen balans kunt staan.  - Ellen

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik vind het programma heel interessant en leerzaam.

Fijn om alles op je eigen tijd te kijken en telkens een laagje dieper te kijken. Maar wel op een manier dat het begrijpelijk blijft. 

Er vallen telkens kwartjes en dat is zo leuk en geeft voldoening. Ik wist door zelf onderzoek al best veel van Human Design en de training geeft me ook die bevestiging. En het leert me ook dat ik telkens weer terug mag naar de basis. 

Ben me door de training steeds meer bewust van mijn strategie en autoriteit en door het volgen daarvan hebben we een geweldige vakantie gehad met het gezien. Echt magie! 

Ook de manier waarop ik met mijn kinderen omga is veranderd en verbetert. Ik begrijp ze beter en weet hoe ik bepaalde dingen moet aanpakken. 

De community is fijn en interessant en ook de live sessies zijn waardevol. Zo kan je van elkaar leren door vragen te stellen en uit te wisselen. 

Ik zou het programma zeker aanraden. Omdat Nikki op een simpele manier, best ingewikkelde dingen uit kan leggen. Omdat het mijn leven positief veranderd (nu al) en omdat de manier waarop Nikki het doet gewoon erg fijn is. Niet zo uit de hoogte, maar gewoon fijn als mens. - Anne van den Berg

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het programma is uitgebreid, veel info en fijne live sessies. 

Het zorgt ervoor dat ik er echt dagelijks mee aan de slag ga, en uitgedaagd wordt om te experimenteren. 

De community maakt het extra waardevol omdat je van elkaar leert. Ik ben me veel meer bewust van hoe ik mijn keuzes kan maken. Dat heeft in aantal opzichten heel veel rust gegegeven. 

Ook in relatie tot anderen heeft het al het een en ander opgeleverd. 

Als je echt aan de slag wilt met Human Design is dit een mooi programma omdat het heel praktisch is ingericht. - Nannette

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het programma is super! Het maakt me bewust van mijn energie en heb een heleboel aha momenten. 

De community is heel fijn. Als je de behoefte hebt om iets te delen of vragen, komt er van alle kanten reactie. Zo leer je veel van anderen mensen. 

De inhoud is super en Nikki kan goed uitleggen, ze neemt je helemaal mee en ik luister en kijk graag naar haar. 

Zou het programma ook zeker aanraden. Als je meer over HD wilt weten is dit programma de manier. Duidelijke en begrijpbare uitleg. Nikki weet alles goed over te brengen en ze is heel open en toegankelijk voor vragen. - Lieke

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars

In 5 modules ga je de volgende dingen leren

Module 1: Introductie in Human Design 

Na deze module kan je vol vertrouwen wat Human Design is, hoe het is ontstaan, waarom het awesome is en hoe het werkt. Ook ontdek je hier jouw unieke leerstijl voor maximaal resultaat!

Module 2: De 4 energietypen 

Leer alles over de 4 energietype binnen Human Design. De unieke rol, strategie, not-self, signature, valkuilen. Maar ook hoe je de andere types het best kan begeleiden.

Module 3: De 7 autoriteiten 

Leer alles over de 7 autoriteiten binnen Human Design, zodat je altijd vanuit rust en vertrouwen de juiste keuzes kan maken. En dit vervolgens ook aan anderen kan gaan leren. 

Module 4: De 9 Energiecenters 

Deep dive in de 9 energiecenters. We duiken per center diep in het algemene thema, de not-self en de superkrachten van zowel de gedefinieerde als ongedefinieerde centers. 

Module 5: De 12 Profielen 

Leer alles over de 12 verschillende profielen en de basis van lijnen. Na deze module begrijp je niet alleen je eigen profiel een stuk beter, ook dat van anderen ga je nu echt begrijpen. 
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Het programma is toe helemaal super! Zeer uitgebreid en de live sessies zijn een fijne aanvulling.

Ik begrijp mijn eigen blauwdruk nu beter, heb meer tot in details geleerd en heb er een paar fijne HD buddies bij gekregen waar ik mee kan sparren. Ook experimenteer ik nu actiever en voel me echt gestimuleerd door de berichten in de community. De community is heel erg waardevol, ik leer van de input, vragen en tips van anderen. Dit programma is echt een no-brainer! Het is uitgebreid en zeer praktisch. Dit is beyond boeken en blogs lezen en podcast luisteren! En het fijne is dat ik me gewoon mee laat voeren in het programma, het heeft een fijne structuur en opbouw.  

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ik vind het programma onwijs waardevol!

Er wordt veel informatie gegeven en je kan het op verschillende manieren tot je nemen. De opbouw is logisch, waardoor je steeds dieper gaat in de materie en het ook daadwerkelijk kan integreren. 

Ik heb door dit programma meer bewustwording van andere designs, maar ook in mijn eigen design kom ik steeds een laagje dieper. 

De live sessies vind ik heel tof, omdat ik hierin kan meeluisteren naar anderen en hun ervaringen door mijn systeem kan laten gaan. 

Persoonlijk doe ik niet veel met de community, maar als ik voel dat ik andere input nodig heb ga ik er wel naar toe. Het is een fijne plek, maar voelt niet als een vereiste. 

Ik zou dit programma zeker aanraden! Het is een laagdrempelig programma om de basis over Human Design te leren. Je kan het programma in je eigen tempo volgen en leren op de manier wat bij jou past. 

Er wordt bizar veel waarde gegeven, dus je hoeft je niet te vervelen. - Liset Schuitert

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het programma is helder en duidelijk. Verhelderend over mijzelf en mijn gezin. 

Je kan het helemaal zelf in vullen, waardoor het past bij mij, lekker praktisch. Ook geeft het meer rust en handvatten voor mijzelf, mijn kinderen en mijn man. 

De community is prettig omdat je er vragen kan stellen, anderen beantwoorden die en delen hun ervaring waardoor ik er altijd iets waardevols uithaal. 

Ik zou het programma ook zeker aan raden voor anderen die voor zichzelf, naasten of werk gerelateerd met HD aan de slag willen. - Gallieth Haaker

Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het programma is heel waardevol, ik ben heel enthousiast en probeer ook mensen in mijn omgeving met het virus te besmetten. Het geeft zoveel handvatten, inzichten, herkenning en bevestiging.

Human Design wordt heel ingewikkeld gemaakt. En het is ook wel ingewikkeld maar jij kan het wel schrijven op een manier dat je het tot je kan nemen. Door jou wordt het makkelijker om tot je te nemen en begrijpelijker. Je slaat de informatie niet plat, want je leert wel alles, maar je maakt het toegankelijker. Je maakt het concreet, versimpeld waar nodig is en blijft weg van onnodig moeilijk doen.


Na het programma denk ik zeker dat ik er mee aan de slag kan. Je hebt genoeg bagage om er mee aan de slag te kunnen.


Ik zou het programma aanraden aan mensen zie zelf worstelen met waar ze staan, wie ze zijn en waarom ze tegen dingen aanlopen. Het is heel goed voor jezelf. Maar ook om anderen te kunnen begrijpen. Of coaches die het in hun praktijk willen toepassen, omdat het meer handvatten geeft. Je herkent niet alleen dingen bij jezelf, maar ook bij anderen .


Saskia van der Kaa
Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars

Waarom is dit anders dan andere programma’s (of gratis content)? 

Het is simpel, praktisch en begrijpbaar 

Ik weet dat Human Design heel ingewikkeld gemaakt kan worden. Met allemaal lastige termen, vage woorden en beschrijvingen. Daarnaast is veel informatie ook in het Engels, wat het ook niet makkelijk maakt. In dit programma heb ik ervoor gezorgd dat alles in normaal en te begrijpen Nederlands wordt uitgelegd, zodat je het ook echt gaat snappen. 

Extreem veel waarde voor een lage prijs 

Het is echt een compleet programma met alles wat je nodig hebt om je experiment te starten. Daarnaast krijg je niet alleen alles over jouw design te leren, maar ook van het design van anderen. Waardoor je ook anderen een stapje verder kan helpen in hun experiment. 

Een community

Het programma vind je in de Huddle, waar ook een community bij zit. Hier mag je jouw vragen stellen of inzichten delen. Zo kan je ook van anderen leren. 

Waarom is dit anders dan andere programma’s (of gratis content)? 

Het is simpel, praktisch en begrijpbaar 

Ik weet dat Human Design heel ingewikkeld gemaakt kan worden. Met allemaal lastige termen, vage woorden en beschrijvingen. Daarnaast is veel informatie ook in het Engels, wat het ook niet makkelijk maakt. In dit programma heb ik ervoor gezorgd dat alles in normaal en te begrijpen Nederlands wordt uitgelegd, zodat je het ook echt gaat snappen. 

Een community 

Het programma vind je in de Huddle, waar ook een community bij zit. Hier mag je jouw vragen stellen of inzichten delen. Zo kan je ook van anderen leren. 

Extreem veel waarde voor een lage prijs 

Het is echt een compleet programma met alles wat je nodig hebt om je experiment te starten. Daarnaast krijg je niet alleen alles over jouw design te leren, maar ook van het design van anderen. Waardoor je ook anderen een stapje verder kan helpen in hun experiment. 
Human Design

Hi, ik ben Nikki

Het is mijn missie om Human Design voor iedereen toegankelijk te maken en om het uiteindelijk te integreren in het schoolsysteem. In mijn ogen is Human Design namelijk de oplossing voor een probleem wat ik overal zie. Dat is dat mensen de verbinding kwijt zijn met zichzelf en daarom maar doen wat moet of hoort. Hetzelfde pad bewandelen als de rest en niet kiezen voor wat ze diep van binnen willen.

Tijd voor een verandering, vind je niet? Laten we een revolutie creëren van mensen die in verbinding zijn met zichzelf en hun eigen pad bewandelen in het leven. 

Met mijn trainingen en programma’s heb ik al meer dan 2300 mensen kennis laten maken met Human Design en al 80+ mensen deden mee aan mijn signature programma Understanding Human Design. 

Dit alles doe ik vanuit het adembenemende mooie Costa Rica waar ik samen met mijn hond Luna woon. 

Is dit voor jou geschikt? 

Voor wie is het allemaal? 

Dit programma is voor jou als je aan de slag wilt met Human Design in je dagelijks leven. Je wilt in verbinding komen met jezelf, om zo een leven te creëren op jouw voorwaarden. Niet meer doen wat moet, hoort of wat anderen van je verwachten, maar echt je eigen pad bewandelen. Ook als je uiteindelijk anderen er mee wilt helpen is dit een mooi begin. 

Ik heb al veel gelezen over Human Design 

Volg dan vooral je strategie en autoriteit! Wat voel je in je lichaam? Dit is natuurlijk de belangrijkste basis van Human Design en heel belangrijk om te gaan volgen. Wat ik je wél kan vertellen, is dat ik al meerdere keren heb gehoord dat dit programma veel verder gaat dan alles wat je (gratis) online kan vinden. 

Je bent nog helemaal nieuw in Human Design

Het kan zijn dat Human Design net op je pad is gekomen en dat je direct voelde JA, dit wil ik (zo ging het bij mij wel ;)). Ook als je nog niks weet over Human Design is dit programma 100% een match, je wordt echt van A-Z meegenomen.

Dit is hoe het werkt 

Het is een online programma bomvol met video’s, audiobestanden, e-books, werkboeken, cheat sheets en meditaties. Daarnaast krijg je nu 1 maand gratis toegang tot het Human Design Membership waardoor je ook 2 extra live sessies krijgt.


Stap 1: Wanneer je afrekent krijg je direct toegang tot de hele cursus, je kan gelijk beginnen met binge watchen. Je kan het programma helemaal op je eigen tempo volgen en je blijft toegang houden tot alle content. 

Stap 2: Je krijgt toegang tot de community waar je jezelf voor kan stellen, ook is dit de plek waar je vragen kan stellen zodat jouw medecursisten deze kunnen beantwoorden. 


Stap 3: In je mail vind je een mail met informatie over het membership waar jij je voor kan aanmelden. 


Human Design

Human Design wordt heel ingewikkeld gemaakt. En het is ook wel ingewikkeld maar jij kan het wel schrijven op een manier dat je het tot je kan nemen. Door jou wordt het makkelijker om tot je te nemen en begrijpelijker. Je slaat de informatie niet plat, want je leert wel alles, maar je maakt het toegankelijker. Je maakt het concreet, versimpeld waar nodig is en blijft weg van onnodig moeilijk doen. Na het programma denk ik zeker dat ik er mee aan de slag kan. Je hebt genoeg bagage om er mee aan de slag te kunnen.


Saskia

Meestgestelde vragen

Hoe lang en waar kan ik het programma vinden?

Je blijft onbeperkt toegang houden, ook tot eventuele updates. De hele training vind je op de Huddle, hier krijg je direct een mailtje over zodra je je hebt aangemeld. Je kan dan dus gelijk bij alle content. De Huddle heeft ook een app, dus die kan je ook downloaden zodat je er ook op je telefoon bij kan.

Wat als ik nu geen tijd heb?

Klopt het dat je geen tijd hebt? Ik kan natuurlijk niet in je agenda kijken, maar ik weet wel uit eigen ervaring dat we vaak niet zo'n realistisch beeld hebben van onze tijd. Vaak zeggen we dat we geen tijd hebben, maar zijn we vervolgens wel uren kwijt aan Netflix of doelloos scrollen door onze telefoon.

Dus heb je echt geen tijd? Of mag je beter omgaan met de tijd die je al hebt?

Daarnaast blijf je altijd toegang houden tot alle content, dus je kan het op ieder moment oppakken. De video's kan je ook beluisteren als podcast, dus je kan zelfs tijdens het schoonmaken of reizen aan de slag met de cursus.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja zeker! Je kan in termijnen betalen. Heb je behoefte aan een andere betaalregeling, stuur dan een mailtje naar info@nikkiwillemse.nl we denken met alle liefde met je mee!

Wat als ik het programma niks vind?

Als je het echt niks vind, kan je binnen 14 dagen zonder vragen en gedoe je geld terug krijgen.

Voor wie is het programma?

Dit programma is voor jou als je aan de slag wilt met Human Design in je dagelijks leven. Je wilt in verbinding komen met jezelf, om zo een leven te creëren op jouw voorwaarden. Niet meer doen wat moet, hoort of wat anderen van je verwachten, maar echt je eigen pad bewandelen. Ook als je uiteindelijk anderen er mee wilt helpen is dit een mooi begin.

Ik heb al veel onderzoek gedaan, hoe is dit programma anders?

Met mijn lijn 1 duik ik diep in de informatie, om vervolgens met mijn lijn 5 praktische oplossingen te bieden. Human Design kan heel ingewikkeld gemaakt worden, ik zorg ervoor dat het simpel en eenvoudig is, maar wél met voldoende diepgang. Daarnaast is het natuurlijk in het Nederlands en er is nog maar weinig informatie beschikbaar in het Nederlands.

Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?

Dat is helemaal aan jou! Je hebt direct toegang tot alle content. Sommige mensen vinden het fijn om alles in een keer te bekijken en anderen doen liever iedere dag of week iets. Ik zou wel aanraden om er minimaal 2 uur per week voor uit te trekken.

Wat als ik meer wil leren over de pijlen, poorten, kanalen, definitie en circuitry?

Dit behandel ik niet in dit programma, maar wel in Understanding Human Design. Als je je aanmeld voor het starterpakket, krijg je een kortingscode om in te stappen bij UHD. Je investering van het starterpakket wordt dan afgehaald van de investering voor UHD. De kortingscode krijg je na aanmelden direct in je mail.

Wat als mijn vraag er niets tussen staat?

Als je nog een andere vraag hebt, mail dan naar info@nikkiwillemse.nl en je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie.

Vond je ’t niks? 100% geld terug. 

Er is nog niet iemand geweest die er niet minimaal 3 nieuwe inzichten uit gehaald heeft. Dus ik durf met alle liefde te beloven dat je jouw geld terugkrijgt als je er niks aan vindt. Stuur ons hiervoor een mail binnen 14 dagen nadat je de cursus hebt gekocht. Je kan dus helemaal zonder risico instappen, ik weet toch wel dat je het een top programma gaat vinden ☺ 

997,-

Ja ik doe mee! 

In het Human Design starterpakket ga je alles leren over de belangrijkste elementen binnen Human Design. Zodat je in verbinding komt met wie je werkelijk bent en vanuit daar een leven kan creëren op jouw voorwaarden. Niet langer doen wat moet, hoort of wat anderen van je verwachten, maar datgene wat jou de meest voldoening, rust, succes en vrijheid geeft. 


Ik neem je op een simpele, praktische en eenvoudige manier mee in dit fantastische systeem. Zodat je er vol vertrouwen zelf mee aan de slag kan in je dagelijks leven. En als je uiteindelijk ook anderen wilt helpen, heb je daar straks ook de kennis, tools en handvatten voor. 

Understanding Human Design

Voor mij is dit de meest complete Nederlandstalige cursus die je kan vinden. In alle dingen die ik heb geluisterd, geleerd en gelezen heb de afgelopen 2 jaar. Leer ik nu veel meer details en dingen waar de algemene Human Design informatie niet echt op in gaat. Ik zou het iedereen aanraden, ben er echt heel enthousiast over.

Frouke