2497,-

Understanding Human LIVE

In 6 maanden ga je álles leren over Human Design wat je nodig hebt om het vol vertrouwen in te kunnen zetten als tool. Maar wél op een simpele, praktische en begrijpbare manier. Zonder ingewikkelde termen of vaag en onbegrijpbaar taalgebruik, lekker no-nonsens! 


Iedere 2 weken is er een live masterclass (13 in totaal) waarin we een specifiek in thema van Human Design in duiken. Tijdens de masterclass is er naast het delen van informatie ook ruimte voor het stellen van vragen. 

1497,-

Understanding Human DIY

De Human Design opleiding waarin je op een simpele, praktische en begrijpbare  manier alles leert over de belangrijkste elementen van Human Design. Zodat je Human Design vol vertrouwen kan integreren in je werkwijze en kan inzetten als tool om anderen te helpen. 

Mijn gratis aanbod!👇🏽

GRATIS Human Design workshop

4 Simpele stappen om voor jezelf én anderen aan de slag te gaan met Human Design. 


Ontdek hoe je Human Design kan gebruiken om een leven te creëren op jouw voorwaarden, vol voldoening, rust, succes en vrijheid. Én hoe je het uiteindelijk ook kan inzetten voor je familie, vrienden en klanten.

De Complete Human Design Guide Ebook

De complete Human Design guide

Dit e-book is voor jou als je aan de slag wilt met Human Design. Zodat je in verbinding komt met wie je werkelijk bent en zo een leven kan creëren op JOUW voorwaarden. Niet meer doen wat moet, hoort of wat anderen verwachten, maar echt je eigen pad bewandelen en doen waar je hiervoor bent. 

Blog, podcast & community

Wekelijks komt er een nieuwe blog en podcast online. De blog vind je hier en de podcast kan je hier luisteren. 


Daarnaast heb ik een gratis community met 2500+ mensen die bezig zijn met Human Design. Hier deel ik extra content en ga ik wekelijks live om al jouw brandende vragen te beantwoorden. Kom je er gezellig bij? Aanmelden kan hier

Ontdek jouw Human Design

Geen idee wat jouw design is? Vraag hier gratis jouw Human Design aan. Het enige wat je nodig hebt is jouw geboortedatum, -plaats en -tijd. 

Ontdekken wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden? I got you! 👇🏽

197,-

Jouw persoonlijke handleiding

Een boek waarin jouw hele design wordt uitgewerkt, jouw persoonlijke handleiding waarin je ontdekt wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden
(+/ 200 pagina's met daarin energietype, strategie, not-self, signature, autoriteit, profiel, energiecenters, poorten, kanalen, definitie en circuitry) 

https://bit.ly/nikkiwillemse