Het Human Design live event

28-01-2023
10:00 - 17:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Say no more!Een dag vol Human Design: Gelijkgestemden, verbinding, inspiratie en praktische oefeningen. 


De intentie voor de dag is om niet alleen te verbinden met elkaar en om nieuwe connecties en vriendschappen te creëren. Maar ook om meer te verbinden met jezelf, je lichaam en je eigen design. Want kennis hebben we allemaal genoeg, maar het echt belichamen blijft vaak een uitdaging. 


We gaan een dag creëren waarin we praktisch met ons design aan de slag gaan. Waarin we je niet gaan overweldigen met nog meer informatie, maar waarin je echt gaat ervaren wat de verschillende elementen in een design betekenen. Zodat je naar huis gaat met nog meer vertrouwen in je Human Design experiment, praktische tools om ook in het dagelijkse leven te blijven leven volgens je design én allemaal nieuwe Human Design vrienden en vriendinnen. 


We hebben verschillende mensen uitgenodigd die al wat langer in hun experiment zitten.  Met hen vormen wij een panel waarin we in gesprek gaan over onze ervaringen én jouw brandende vragen gaan beantwoorden.

Dit event is voor jou als je

Wilt verbinden met anderen in hun HD experiment

Yes dit wil ik! 

Praktisch aan de slag wilt met je eigen design

Yes dit wil ik!

Diepgang zoekt in je experiment 

Yes dit wil ik!

In dit event gaan we het niet hebben over diepgaande informatie zoals poorten, kanalen, planeten, tone/color etc. Maar gaan we focussen op de ervaring op het niveau van strategie, autoriteit, centers en profiel. We gaan praktisch aan de slag met oefeningen en hebben verdiepende gesprekken om deze elementen steviger te kunnen integreren in je experiment.


85,- 

Het Human Design live event 

  • Een hele dag vol met Human Design inspiratie 
  • Koffie, thee, water en snacks
  • Een heerlijke, gezonde lunch 
  • Visuele herinneringen aan de dag (foto/ video) 
  • Nieuwe Human Design vrienden en vriendinnen 

Meet je hosts! 

Nikki  

Een 5/1 emotionele generator. Ik ben nu ruim 2,5 jaar bezig met mijn Human Design experiment en heb al meer dan 2100 mensen kennis laten maken met dit life changing systeem door middel van mijn trainingen. Ik ben een coach, teacher en mentor, maar mijn passie ligt echt bij teachen. In 2021 vertrok ik met een one-way-ticket naar Mexico en ondertussen woon ik al 8 maanden in Costa Rica.  

Hiske 

Joee! 1/3 sacrale generator meldt zich. Human Design begon voor mij met een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar de kennis, maar algauw nam mijn 3e lijn het over en ging ik het experiment in. Ondertussen zijn we bijna 3 jaar verder. Mijn platform allesoverhumandesign.nl ben ik begonnen omdat ik de praktische (en luchtige) inslag miste. Leuk al die kennis, maar HOE dan? Ik profileer mezelf als Human Design gekkie die veel over haar eigen proces deelt. Tijdens mijn eigen reis teach ik, coach ik, en geef ik readings, trainingen en cursussen.

Welk kennis niveau van Human Design moet ik hebben om te komen?

In principe is elk niveau welkom. Wat belangrijk is om te weten, is dat het evenement niet gericht is op informatieoverdracht. Nikki heeft een 5 in haar profiel, en Hiske een 3, dus praktisch en ervaren staan deze dag in de spotlight.

Het is dus niet de plek om je basis van Human Design te komen leren. In dit event gaan we praktisch aan de slag en ga je ervaren wat de verschillende elementen in je design betekenen en hoe je dit kunt integreren in je leven. Een zekere basiskennis is dus wel handig.

Je hoeft je Human Design chart niet uit je hoofd te kennen, of er dagelijks mee bezig te zijn. Ook hoef je niet 100% in je design te leven of alles te begrijpen. Maar het is fijn als je je van tevoren verdiept in je energietype, strategie en autoriteit.
Zodat we hier verdere verdieping op kunnen geven gedurende het event, en je dit dus echt kunt gaan ervaren!

Ik heb een emotionele autoriteit, en wil mijn wave nog uitzitten, kan dat?

Yes. Dat kan. We hebben een batch van kaartjes ‘achter gehouden’ om te zorgen dat ook de mensen met een emotionele autoriteit de ruimte hebben om hun wave uit te zitten zonder dat alles uitverkocht raakt. Deze kaartjes worden uiterlijk op maandag 16 januari vrijgegeven. Je hoeft hier niet op te wachten als er nog kaartjes beschikbaar zijn, maar dan weet je dat die ruimte er is.

Wat moet ik meenemen?

Alles wat je normaal meeneemt als je een dag weg gaat, plus: je design uitgeprint of op je telefoon (hoeft niet in kleur, wel handig), notitieboekje met een pen voor inzichten, een open en nieuwsgierige houding en natuurlijk heel veel positieve vibes.

Wanneer en waar is het?

Het event is zaterdag 28 januari van 10:00 - 17:00
Locatie: Zuilen

Is het erg als ik later kom of eerder weg ga?

Nee hoor! Handig om het ons van tevoren even te laten weten.

Wat gaan we doen?

We gaan praktisch aan de slag met ons design, om echt te ervaren wat de verschillende elementen in een design betekenen, zoals strategie, autoriteit en de energiecenters. Verder hebben we verschillende mensen uitgenodigd die al langer in hun experiment zitten. In een panel vorm gaan wij met elkaar in gesprek over het experiment, delen we ervaringen en kan jij je vragen stellen.

Waarom gaan we ervaringen delen?

Wij geloven heel erg in het leven van je design. De informatie is leuk, maar dat is nog niet waar ‘the magic happens’. De grondlegger van het systeem zegt ook: geloof mij niet, ga het uitproberen en ervaren voor jezelf. Door met elkaar ervaringen te delen ga je merken op welke manieren je met je design aan de slag kunt, hoe je het toe kunt passen in je dagelijks leven, en verrijk je op die manier je eigen experiment.In je design leven begint bij bewustzijn.

‘Help, ik kan toch niet komen, wat nu?’.

Dat geeft niet, je mag altijd je kaartje doorgeven of doorverkopen aan een ander. Belangrijk is wel dat je dat ons even laat weten. Mail daarvoor naar info@nikkiwillemse.nl met als onderwerp: kaart doorverkoop live event

Schrijf daarbij in de email:
Jouw naam + e-mail waarmee het kaartje gekocht is
Naam + e-mail van de persoon naar wie het kaartje gaat

Wij gaan er wel vanuit dat je alle informatie die je tot die tijd hebt gekregen, doorgeeft aan degene die jouw kaartje krijgt. Wanneer wij de contactgegevens hebben binnen gekregen, zal de rest van onze communicatie naar de desbetreffende persoon gaan.

Mocht je wat hulp nodig hebben om je kaartje te verkopen, deel dan een story op instagram en tag @humandesign.nikki en @allesoverhumandesign, dan delen we die story door. Zo wordt de kans groter dat jouw kaartje goed terecht komt!

Kan ik geld terug krijgen als ik niet kom?

Nee, helaas dat kan niet. Je mag hem altijd doorverkopen, of doorgeven. Zie de vraag ‘help, ik kan toch niet komen, wat nu?’.

Ik heb een allergie of dieetwens

Geen probleem! Als je dit uiterlijk 7 dagen van tevoren met ons deelt, zullen wij dit doorgeven aan de locatie die de lunch verzorgt. Mail je allergie of dieetwens naar info@nikkiwillemse.nl met onderwerp: lunch wensen live event.

Let op: als je dit niet op tijd communiceert, kunnen wij helaas niks meer voor je betekenen.

Help mijn vraag staat er niet tussen

Heb je een andere vraag die er niet tussen staat? Mail die dan naar info@nikkiwillemse.nl

Kom je er gezellig bij? 

Het wordt echt een feestje.