Human Design training
Human Design

Understanding Human Design LIVE! 

De deuren voor Understanding Human Design live zijn gesloten, maar je kan je hier aanmelden voor de wachtlijst van 2024 en dan wordt je op de hoogte gehouden wanneer de deuren weer open gaan!
Wachtlijst
Human Design

Wil je voor jezelf én anderen aan de slag

met Human Design? 

Maar heb je geen idee waar je begint...

Leer op een simpele, praktische en begrijpbare  manier alles over

Human Design, zodat je niet alleen ontdekt wie je bent, wat jou

uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden. 


Maar zodat je het straks ook kan gaan inzetten als tool

voor je klanten, familie en vrienden. 

Yess dat wil ik!

Wil je voor jezelf én anderen aan de slag met Human Design? 

Maar heb je geen idee waar je begint...

Leer op een simpele, praktische en begrijpbare  manier alles over Human Design, zodat je niet alleen ontdekt wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden.


Maar zodat je het straks ook kan gaan inzetten als tool 

voor je klanten, familie en vrienden. 

Yes dat wil ik!
Human Design
Human Design

Dit is waarom je nu nog niet veel met Human Design doet 

Het is ondertussen al vaker op je pad gekomen, mensen in je omgeving hebben het er veel over en ook jij voelt dat je iets met Human Design wilt doen. 

Aan de ene kant wil je aan de slag met Human Design, omdat je constant tegen de vragen  'wie ben ik, wat werkt voor mij en wat wil ik' aanloopt.

In je dagelijks leven, carrière en relaties loopt het nu niet zoals je wilt. Terwijl je wel voelt dat er meer in zit, alleen komt het er niet uit. 

Je weet dat leven volgen je design je meer rust, flow en richting gaat opleveren. 

Maar aan de andere kant heb je ook het gevoel dat je Human Design uiteindelijk wilt inzetten als tool om ook anderen te kunnen begeleiden. 

Alleen nu doe je nog niet zoveel met Human Design omdat...


 • Je het maar ingewikkeld vindt en het een enorme klus is om alles goed uit te zoeken. Zelfs met alles wat je al hebt gedaan, krijg je het nog steeds niet compleet. 

 • Uren ben je aan het zoeken bent op internet, iedere podcast heb je geluisterd en elk boek heb je ondertussen gelezen, maar nog steeds lukt het niet om het ook echt toe te passen voor jezelf, laat staan dat je het gevoel hebt anderen te kunnen begeleiden.

 • Ondanks alles wat je al geleerd hebt, sta je met een mond vol tanden als je iemands design voor je neus hebt of vragen krijgt. 

 • Overweldigd wordt door alle info en je weet niet waar je moet beginnen.   

 • Het vertrouwen mist in jezelf en je kennis, plus de praktische tools om het ook echt toe te kunnen passen 

 • Voor je gevoel nog te kort bezig met Human Design, je mag het toch passen na 7 jaar inzetten? 

 • Vastloopt wanneer iemand je vragen stelt, je kan daar nog niet soepel en zelfverzekerd een antwoord op geven 

 • Nog niet het gevoel hebt dat je het echt kan inzetten 

 • Constant jezelf aan het vergelijken bent met anderen die Human Design wel al integreren in hun werkwijze 

De training gaat veel dieper dan wat ik al wist
Je kan het wel lezen en weten, maar pas als je er echt iets mee gaat doen, dan kom je erachter hoe het werkt en wat het voor je kan doen.
Understanding Human Design
Nannette
Ik heb het vertrouwen dat ik het straks kan inzetten als tool. 
Ik vind niet dat ik een reading mag geven als ik alleen maar wat gratis informatie via het internet heb gevonden. Had dus echt behoefte aan een goede opleiding en die geef jij. Voelt echt alsof ik opgeleid word in Human Design 
Understanding Human Design
Anne
Ik heb eindelijk het idee dat alle puzzelstukjes op een plek vallen 
Ik had behoefte aan meer verdieping van wat ik al wist. Jij legt het heel duidelijk en kant-en-klaar uit. 
Understanding Human Design
Ellen 
Human Design is een essentieel onderdeel in mijn aanbod nu
‘Gedurende de opleiding begon ik me steeds zekerder te voelen om het toe te passen. En nu inmiddels zover dat dit een essentieel onderdeel is in m’n aanbod. Eentje waar ik echt voor durft te staan. 
Marjon 
Human Design

Wat als ik je vertel dat ook jij kan leven volgens je design én het kan inzetten voor anderen?  

Human Design is niet een hype die nu even populair is, nee. Sterker nog, Human Design zal de komende jaren populairder worden. Ook wordt het steeds belangrijker om je te kunnen onderscheiden in de wildgroei aan coaches. 


In plaats van uren online onderzoek doen en gefrustreerd raken omdat je nog steeds niks ervan snapt, ga je in mijn programma alles leren wat je nodig hebt om straks vol vertrouwen Human Design te kunnen inzetten als tool. 


Ik weet namelijk hoe lastig het is om Human Design te leren, het is alsof je een hele nieuwe taal aan het leren bent. 

Maar in mijn programma ga je er op een simpele, praktische en begrijpbare manier mee aan de slag. Waardoor je straks vloeiend deze nieuwe taal kan spreken en vol vertrouwen Human Design inzet voor jezelf én anderen. 


Aan de ene kant is dit programma echt een deep dive in je eigen persoonlijke ontwikkeling, maar aan de andere kant leer je dus alles wat je nodig hebt om ook anderen te begeleiden. 


Dit is wat Understanding Human Design voor jou gaat betekenen. 


 • Je gaat ontdekken wie je bent,  wat jou uniek maakt en hoe je dit alles kan inzetten om een leven te creëren op jouw voorwaarden 

 • Krijgt inzicht in je unieke kwaliteiten, talenten en valkuilen 

 • Gaat leren om vanuit rust en vertrouwen de juiste keuzes maken die ervoor zorgen dat je jouw pad blijft bewandelen in het leven

 • Creëert diepere verbindingen en relaties met je familie en vrienden.

 • Hebt tools en handvatten om door het leven te navigeren op een manier die in alignement is met jouw energie, waardoor je meer flow ervaart

 • Inzicht in welke conditioneringen je hebt meegekregen vanuit je omgeving en tools om te deconditioneren zodat je weer in verbinding komt met wie je werkelijk bent

 • Je kan Human Design vol vertrouwen inzetten in je dagelijks leven, relaties, carrière én voor anderen.

 • Doordat je meer in alignement leeft met jouw design en alles kennis, ervaring en tools hebt, kan je het nu ook inzetten om anderen te begeleiden. 

 • Je gaat beter in kunnen spelen op vraagstukken en problemen van je klanten, waardoor de impact en transformatie groter (en sneller) wordt. 

 • Je wordt enthousiast van vragen die anderen stellen over Human Design en kan zelfverzekerd een antwoord op geven 

 • En zo maak je jouw aanpak nog persoonlijker en efficiënter en gaat je zo onderscheiden in de wildgroei aan coaches


Human Design zorgt uiteindelijk voor meer liefde en compassie voor jezelf, familie, vrienden en klanten.

Ook geeft het je innerlijke rust, acceptatie, vertrouwen en vrijheid in het dagelijks leven. 

Het is een mooie tool voor meer zelfontwikkeling, zelfinzicht en zelfkennis. Door te leven volgens je design, geef je jezelf te toestemming om te zijn wie je werkelijk bent. Je vertrouwt op jezelf en krijgt meer richting je leven, carrière en relaties. 

Yesss tell me more! 

2497,-

Understanding Human Design LIVE! 

In 6 maanden ga je álles leren over Human Design wat je nodig hebt om het vol vertrouwen in te kunnen zetten als tool. Maar wél op een simpele, praktische en begrijpbare manier. Zonder ingewikkelde termen of vaag en onbegrijpbaar taalgebruik, lekker no-nonsens! 


Iedere 2 weken is er een live masterclass (13 in totaal) waarin we een specifiek in thema van Human Design in duiken. Tijdens de masterclass is er naast het delen van informatie ook ruimte voor het stellen van vragen. 


Met Human Design in je toolbox leer je jouw klant nog beter kennen, kom je sneller tot de kern van een probleem en vergroot je de impact en transformatie bij je klanten. Ook zorgt het ervoor dat je jezelf onderscheid onder alle coaches die er momenteel al zijn. 


Daarnaast is het ook een diepduik in je eigen persoonlijke ontwikkeling en ga je ontdekken wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden.


Door inzicht te hebben in je eigen design en het design van je gezin, familie en vrienden ga je ook met hun diepere relaties en verbindingen creëren. 

Yess dit wil ik!

Inclusief €2190 aan bonussen: 

t.w.v. 1497,-

Understanding Human Design

Als bonus krijg je toegang tot de voor opgenomen versie van UHD. In dit programma vind je 188 videolessen, meer dan 26 uur aan content, een boek van 700+ pagina’s, cheat sheets, werkboeken, meditaties en powerpoints. 
t.w.v 497,-

5x extra live Q&A

Naast de 13 live sessies die bij het programma zitten, zijn er ook 5 bonus Q&A’s waar je al jouw vragen kan stellen die je hebt. 
t.w.v. 197,-

Persoonlijke handleiding

Jouw hele design uitgewerkt in een complete handleiding, zodat je ontdekt wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden. 

Allemaal leuk, maar wat heb je eraan?  

Human Design tool 

Je komt in alignement met je eigen design, waardoor je meer richting, rust en flow ervaart. Daarnaast heb je het vertrouwen in jezelf om Human Design in te zetten als tool voor anderen. Dit zorgt voor een diepere verbinding met je familie, gezin en vrienden. En je kan jouw klanten nog effectiever helpen.

Persoonlijke handleiding

Antwoord op de vragen wie ben ik, wat wil ik en wat maakt mij uniek. Zodat je een leven kan creëren op jouw voorwaarden. Vol met voldoening, rust, succes en vrijheid. 

Je bent

uniek 

In de wildgroei aan coaches blink jij uit met een tool die de transformatie en impact van je klanten vergroot (en versneld). 

Klaar met

vergelijken

Eindelijk heb je het volste vertrouwen in je eigen kennis en ervaring, waardoor je jezelf niet meer constant vergelijkt met andere HD coaches. 

Understanding Human Design
Het programma is toe helemaal super! Zeer uitgebreid en de live sessies zijn een fijne aanvulling. Ik begrijp mijn eigen blauwdruk nu beter, heb meer tot in details geleerd en heb er een paar fijne HD buddies bij gekregen waar ik mee kan sparren. Dit programma is echt een no-brainer! Het is uitgebreid en zeer praktisch. Dit is beyond boeken en blogs lezen en podcast luisteren!
Frouke 
Human Design

Het programma is helder en duidelijk. Verhelderend over mijzelf en mijn gezin. Je kan het helemaal zelf in vullen, waardoor het past bij mij, lekker praktisch. Ook geeft het meer rust en handvatten voor mijzelf, mijn kinderen en mijn man. De community is prettig omdat je er vragen kan stellen, anderen beantwoorden die en delen hun ervaring waardoor ik er altijd iets waardevols uithaal. Ik zou het programma ook zeker aan raden voor anderen die voor zichzelf, naasten of werk gerelateerd met HD aan de slag willen. 

Gallieth
Understanding Human Design
Het programma is super! Het maakt me bewust van mijn energie en heb een heleboel aha momenten. De community is heel fijn. Als je de behoefte hebt om iets te delen of vragen, komt er van alle kanten reactie. Zo leer je veel van anderen mensen. De inhoud is super en Nikki kan goed uitleggen, ze neemt je helemaal mee en ik luister en kijk graag naar haar.  Duidelijke en begrijpbare uitleg. Nikki weet alles goed over te brengen en ze is heel open en toegankelijk voor vragen. Als je meer over HD wilt weten is dit programma dé manier.
Lieke 
Understanding Human Design

Ik vind het programma onwijs waardevol! Ik heb door dit programma meer bewustwording van andere designs, maar ook in mijn eigen design kom ik steeds een laagje dieper. Er wordt bizar veel waarde gegeven, dus je hoeft je niet te vervelen. 

Liset 

Dit is wat je gaat leren in de live sessies 

Sessie 1: Intro in HD

Na deze sessie kan je vol vertrouwen vertellen wat Human Design is, hoe het is ontstaan, waarom het geweldig is en hoe het werkt. Daarnaast staan we stil bij de bodygraph en de belangrijkste begrippen. We gaan hier echt een fundament leggen voor de rest van de training. 

Sessie 2: Energietypes

Hier leer je alles over de 4 energietype binnen Human Design. We gaan in op de unieke rol, signature & not-self. Het laat je zien hoe jouw unieke energie werkt. Daarnaast gaan we ook kijken hoe je de verschillende types het beste kan begeleiden. 

Sessie 3: Strategie

Tijd om verder in te gaan op type en te kijken naar de unieke strategie per type. Vol met praktische tips en concrete voorbeelden om jezelf en anderen hierin te begeleiden. Door te leven volgens je strategie, creëer je meer flow in je leven en het geeft je handvaten om echt jouw eigen pad te bewandelen. 

Sessie 4: Autoriteit

Leer alles over de 7 autoriteiten binnen Human Design, zodat je altijd vanuit rust en vertrouwen de juiste keuzes kan maken. En dit vervolgens ook aan anderen kan gaan leren. 

Sessie 5: Gedefinieerde centers

Een deep dive in de 9 energie centers. We gaan hier kijken naar het algemene thema per center, de superkrachten & valkuilen. Daarnaast ga je ontdekken wanneer dit center in- en uit alignement is en wat je kan doen om dit te veranderen. Verder leer je ook hoe je anderen het best kan begeleiden met dit center gedefinieerd. 

Sessie 6: Ongedefinieerde centers

We gaan verder met de center, maar dan de ongedefinieerde centers. Hoe werken de open centers, wat zijn de superkrachten en hoe werkt conditionering hier. Ook ga je ontdekken wanneer het center in- en uit alignement is en wat je kan doen om dit te veranderen. Verder leer je ook hoe je anderen het best kan begeleiden met dit center ongedefinieerd. 

Sessie 7: Profielen 

In deze sessie duiken we de 12 profielen in en de basis van de 6 lijnen. Verder gaan we kijken naar wat een profiel uniek maakt, wat bepaalde krachten en valkuilen zijn per profiel en hoe je iemand het beste kan begeleiden met een specifiek profiel. 

Sessie 8: Circuitry 

Ter voorbereiding op de kanalen gaan we kijken naar circuitry. Dit gaat je helpen om de poorten en kanalen beter te begrijpen. Daarnaast geeft het je inzicht in hoe we met elkaar verbinden en wat iemand nodig heeft. 

Sessie 9 & 10:
Kanalen deel 1

In de komende twee sessies duiken we de kanalen en bijbehorende poorten in. Naast deze live sessie krijg je ook toegang tot UHD, waar je een uitgebreide beschrijving per poort en kanaal vindt. Dit geeft je inzicht in unieke karaktereigenschappen en talenten. 

Sessie 11: Variabelen 

Variabelen geven je inzicht in hoe je informatie & voeding verwerkt, in welke omgeving je floreert, hoe je naar de wereld kijkt en wat je motiveert. Tijdens deze sessie gaan we hier dieper om in. 

Sessie 12: Definitie

Dit onderwerp laat zien wat iemand nodig heeft om zich heel te voelen en hoe informatie verwerkt wordt. In deze sessie gaan we in op de verschillende soorten definitie zodat je precies weet wat voor jou en je klanten belangrijk is. 

Sessie 13: Let’s put it together

 Hier voegen we alles samen en zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen met Human Design aan de slag kan als tool.   

Human Design

Het programma is heel waardevol, ik ben heel enthousiast. Het geeft zoveel handvatten, inzichten, herkenning en bevestiging. Human Design wordt heel ingewikkeld gemaakt. En het is ook wel ingewikkeld maar jij kan het wel schrijven op een manier dat je het tot je kan nemen. Door jou wordt het makkelijker om tot je te nemen en begrijpelijker. Je slaat de informatie niet plat, want je leert wel alles, maar je maakt het toegankelijker. Je maakt het concreet, versimpeld waar nodig is en blijft weg van onnodig moeilijk doen. Na het programma denk ik zeker dat ik er mee aan de slag kan. Ik zou het programma aanraden aan mensen zie zelf worstelen met waar ze staan, wie ze zijn en waarom ze tegen dingen aanlopen. Het is heel goed voor jezelf. Maar ook om anderen te kunnen begrijpen. Of coaches die het in hun praktijk willen toepassen, omdat het meer handvatten geeft. Je herkent niet alleen dingen bij jezelf, maar ook bij anderen .

Saskia 
Understanding Human Design

Ik vind het programma super duidelijk, heel veel uitleg en veel extra. Het geeft me meer inzicht in mezelf en anderen. De community heeft veel waarde omdat je er vragen kan stellen en verduidelijking krijgt. Als je er niet uitkomt heb je hier je hulplijn. Zou het programma dan ook aanraden aan anderen, omdat er heel veel duidelijk wordt voor jezelf en hoe je meer in je eigen balans kunt staan. 

Ellen  
Understanding Human Design

Ik ben zo ontzettend blij dat ik de opleiding UHD heb gevolgd. Het is het geld meer dan waard geweest! Door het steeds meer en meer volgen van mijn eigen design ben ik weer “back on track”! Toen ik instapte was ik nog erg zoekende, bijvoorbeeld met: wat wil ik nu met m’n werk? Met burn out achtige klachten zat ik thuis en kreeg ik door de inzichten vanuit Human Design in de gaten dat mijn werk mijn werk niet meer was. Door het volgen van mijn sacrale energie heb ik nu een andere baan en ga ik daarnaast een nieuwe opleiding volgen. Ik ben een gelukkig mens en dát is alles waard! Mijn (ons) leven is totaal veranderd, verbeterd op meer punten dan ik hier kan neerzetten.

Anne
Understanding Human Design

Het zorgt ervoor dat ik er echt dagelijks mee aan de slag ga, en uitgedaagd wordt om te experimenteren. De community maakt het extra waardevol omdat je van elkaar leert. Ik ben me veel meer bewust van hoe ik mijn keuzes kan maken. Dat heeft in aantal opzichten heel veel rust gegegeven. Ook in relatie tot anderen heeft het al het een en ander opgeleverd. 

Als je echt aan de slag wilt met Human Design is dit een mooi programma omdat het heel praktisch is ingericht

Nanette

Waarom is dit anders dan andere programma’s (of gratis content)? 

Het is simpel, praktisch en begrijpbaar 

Iets wat ik vaak hoor en wat jij misschien ook wel herkent, is dat Human Design ingewikkeld en complex is. Daarnaast kost het heel veel tijd om alles zelf uit te zoeken en zelfs als je dat doet, begrijp je het nog niet. UHD is een compleet programma, praktisch, in jip & janneke taal en no-nonsens. Zodat je het echt gaat begrijpen, je zelf naar je design gaat leven en ook anderen daarin kan begeleiden. 

Een community 

Je krijgt er een mooie community van gelijkgestemden bij waarmee je ervaringen kan uitwisselen, inzichten kan delen en vragen kan stellen. Je doet het dus niet alleen, wat gelijk zorgt voor een mooie stok achter de deur. 

Extreem veel waarde voor een lage prijs 

Het programma is echt helemaal compleet en bevat ongelofelijk veel waarde, plus allemaal extra’s. Nergens vind je zó veel informatie over Human Design voor zo’n lage prijs. Omdat je hier alles vindt wat je nodig hebt, bespaart dit je uiteindelijk heel veel geld en tijd. 

Een Human Design opleiding 

Deelnemers van eerdere rondes geven aan dat dit niet meer zomaar een cursus is, maar dat ze echt het gevoel hebben opgeleid te worden in Human Design. 

Wowww!! Had ik dit maar veel eerder allemaal geweten. Alsof ik mijn eigen handleiding lees. Ik begrijp nu goed waarom ik bepaalde patronen bleef lopen in mijn leven en daardoor niet op mijn plek stond in werk en relaties. Dit programma heeft echt een life changing impact gehad. Zou het programma absoluut aanraden, het is all inclusive! Uitgebreider kan het niet. De video’s zijn kort maar zeer informatief. Elk detail wordt benoemd en vanuit elk perspectief bekeken. Zowel betrekking hebbende op jezelf, maar ook hoe je het als tool kunt inzetten bij anderen. 
Dees 
Het programma is heel uitgebreid, op een fijne manier uitgelegd en met duidelijke voorbeelden wat helpt om het beter te begrijpen. Het is het geld meer dan waard! Het heeft me geholpen om mezelf beter te leren kennen en ook mensen om me heen beter te leren begrijpen. In het begin vond ik het zelfs wat onwerkelijk hoe kloppend het eigenlijk is. Ik gebruik Human design voor mezelf en familie, maar ga het nu ook in mijn werk gebruiken. UHD heeft zeker geholpen het veel beter te begrijpen en het daardoor ook voor anderen te kunnen inzetten. Ik zou het programma aanraden aan anderen, het is mega uitgebreid en op een fijne manier opgebouwd zodat je het op je eigen tempo kunt volgen. 
Linda
Human Design

Hi, ik ben Nikki

Het is mijn missie om Human Design voor iedereen toegankelijk te maken, door het op een simpele, praktische en begrijpbare manier uit te leggen. We zijn allemaal uniek, maar toch wordt er verwacht dat we allemaal hetzelfde zijn en doen. Human Design geeft je de tools, handvatten en inzicht wat je nodig hebt om in verbinding te komen met wie je werkelijk bent. Zodat je vanuit daar een leven kan creëren op jouw voorwaarden.  Met mijn training en programma’s heb ik al meer dan 2300 mensen kennis laten maken met Human Design en al meer dan 80 mensen hebben UHD gevolgd.  Dit alles doe ik vanuit het prachtige Costa Rica waar ik woon samen met mijn hond Luna. 

Is dit voor jou geschikt? 

Voor wie is het allemaal? 

Dit programma is geschikt voor ondernemers, coaches, psychologen, therapeuten, healers, managers leiders, leraren, dienstverleners en iedereen die Human Design wil leren integreren in hun werkwijze. Maar óók als jij aan de slag wilt met Human Design voor je familie, vrienden en kennissen is dit programma een match. Het is een perfecte tool om anderen beter te begrijpen en begeleiden. Dus ook als je jouw collega's of werknemers beter wilt ondersteunen is dit een mooie manier. 

Behoeft aan een stok achter de deur 

Je wilt aan de slag met Human Design, het blijft je aandacht trekken, maar tegelijkertijd heb je het ook druk. Doordat we iedere module live behandelen heb je een stok achter de deur om er echt mee aan de slag te gaan. Daarnaast kan je gebruik maken van de community aan gelijkgestemden om elkaar verder te helpen. Deelnemers in vorige rondes ervaarde dit echt als prettig, omdat je nu echt aan de slag gaat en het niet zo'n cursus is die op de plank blijft liggen. 

Je hebt al heel veel onderzoek gedaan

Volg dan vooral je strategie en autoriteit! Wat voel je in je lichaam? Dit is natuurlijk de belangrijkste basis van Human Design en heel belangrijk om te gaan volgen. Wat ik je wél kan vertellen, is dat ik al meerdere keren heb gehoord dat dit programma veel verder gaat dan alles wat je (gratis) online kan vinden. Vaak heb je na al het onderzoek alsnog het gevoel 'en wat nu?' . Ergens krijg je het nog niet helemaal compleet.  

Je bent nog helemaal nieuw in Human Design 

Het kan zijn dat Human Design net op je pad is gekomen en dat je direct voelde JA, dit wil ik (zo ging het bij mij wel ;)). Ook als je nog niks weet over Human Design is dit programma 100% een match, je wordt echt van A-Z meegenomen. 

Ik weet nog niet wat ik wil met Human Design 

Dat hoeft ook niet! Volg vooral je strategie en autoriteit in het maken van die keuze. Waarschijnlijk lees je dit nu met een reden. Er is iets waarom je hier nog steeds bent. Durf te vertrouwen op de aantrekkingskracht die je voelt. Toen Human Design op mijn pad kwam had ik nooit gedacht dat ik dit nu zou doen, dat is de magie van het volgen van je design. In andere rondes waren er ook mensen die dachten eerst alleen voor zichzelf mee te doen en uiteindelijk ook aan de slag zijn gegaan met de designs van anderen. 
Human Design

Human Design wordt heel ingewikkeld gemaakt. En het is ook wel ingewikkeld maar jij kan het wel schrijven op een manier dat je het tot je kan nemen. Door jou wordt het makkelijker om tot je te nemen en begrijpelijker. Je slaat de informatie niet plat, want je leert wel alles, maar je maakt het toegankelijker. Je maakt het concreet, versimpeld waar nodig is en blijft weg van onnodig moeilijk doen. Na het programma denk ik zeker dat ik er mee aan de slag kan. Je hebt genoeg bagage om er mee aan de slag te kunnen.


Saskia

Al jouw brandende vragen beantwoord

Hoelang en waar kan ik het programma vinden?

Je blijft onbeperkt toegang houden, ook tot eventuele updates. De hele training vind je op de Huddle, hier krijg je direct een mailtje over zodra je je hebt aangemeld. Je kan dan dus gelijk bij alle content. De Huddle heeft ook een app, dus die kan je ook downloaden zodat je er ook op je telefoon bij kan.

Wat als ik nu geen tijd heb?

Klopt het dat je geen tijd hebt? Ik kan natuurlijk niet in je agenda kijken, maar ik weet wel uit eigen ervaring dat we vaak niet zo'n realistisch beeld hebben van onze tijd. Vaak zeggen we dat we geen tijd hebben, maar zijn we vervolgens wel uren kwijt aan Netflix of doelloos scrollen door onze telefoon.

Dus heb je echt geen tijd? Of mag je beter omgaan met de tijd die je al hebt?

Daarnaast blijf je altijd toegang houden tot alle content, dus je kan het op ieder moment oppakken. De video's kan je ook beluisteren als podcast, dus je kan zelfs tijdens het schoonmaken of reizen aan de slag met de cursus.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja zeker! Je kan in 1, 3 en 10 termijnen betalen. Heb je behoefte aan een andere betaalregeling, stuur dan een mailtje naar info@nikkiwillemse.nl. We denken met alle liefde met je mee!

Voor wie is Understanding Human Design?

Dit programma is geschikt voor ondernemers, coaches, psychologen, therapeuten, healers, managers leiders, leraren, dienstverleners en iedereen die Human Design wil leren integreren in hun werkwijze. Maar ook voor mensen die het alleen voor zichzelf, hun familie en vrienden willen gebruiken!

Ik heb al veel onderzoek gedaan of meerdere programma’s gevolgd, hoe is dit anders?

Met mijn lijn 1 duik ik diep in de informatie, om vervolgens met mijn lijn 5 praktische oplossingen te bieden. Human Design kan heel ingewikkeld gemaakt worden, ik zorg ervoor dat het simpel en eenvoudig is, maar wél met voldoende diepgang. Daarnaast is het natuurlijk in het Nederlands en er is nog maar weinig informatie beschikbaar in het Nederlands.

Hoeveel tijd ben ik kwijt per maand?

Als je kiest voor de do it yourself kan je het helemaal op je eigen tempo volgen en zelf bepalen hoe lang je er mee bezig bent. De video's kan je ook luisteren als podcast, dus je kan het zelfs doen wanneer je in de sportschool staat of op de bus wacht. Het ligt helemaal aan hoe jij het beste leert en wat jij fijn vindt, maar minimaal 2 uur per week is toch wel nodig als je er dit jaar nog mee aan de slag wilt!

Als je meedoet met de live ronde is er 2x per maand een live sessie van 2 - 3 uur. Voor die live sessie is het belangrijk dat je de workshop bekijkt, deze duurt ongeveer 2 uur. Het beste wat je kan doen is bij de live momenten aanwezig zijn. Daarnaast raad ik het zeker aan om ook buiten de live momenten er mee bezig te zijn!

Kan ik het hierna inzetten als tool?

Ja absoluut! Oude deelnemers zetten het nu al op verschillende manieren in. Sommige alleen voor hun gezin, anderen ook voor hun klanten. Sterker nog, na de eerste 5 modules kan je het in principe al inzetten.

Wat is het verschil tussen Understanding Human Design do it yourself en Understanding Human Design live

Tijdens UHD Live gaan je samen met mij en een groep gelijkgestemden 6 maanden lang aan de slag. Iedere 2 maanden is er een live sessie waarin we praktisch aan de slag gaan met wat je geleerd hebt in de theorie.

Je kan al je vragen stellen, case studies in brengen van bijvoorbeeld je eigen klanten, vrienden of gezin of zelf hot seat coaching krijgen.

Aan de ene kant zorgt dit ervoor dat je echt concreet en praktisch aan de slag gaat met de theorie. Waardoor je straks nog meer vertrouwen hebt in jezelf en je kennis. Daarnaast heb je ook echt een stok achter de deur om aan de slag te gaan met het programma.

Als je UHD live volgt, krijg je als bonus ook toegang tot alle content van UHD.


Understanding Human Design do it yourself is een vooraf opgenomen programma met video’s, ebooks, werkboeken, meditaties, etc. Je gaat hier helemaal in je eigen tijd en op je eigen tempo aan de slag met theorie. Je krijgt toegang tot een ongelofelijke bibliotheek aan Human Design kennis. In principe is dit alles wat je nodig hebt om vol vertrouwen aan de slag te gaan met Human Design.

Waarom zou ik UHD live volgen als ik ook UHD kan doen?

Bij UHD live heb je mijn begeleiding voor 6 maanden lang in de 13live sessies. En niet alleen mijn begeleiding, maar ook een community van gelijkgestemden. Vanuit vorige rondes was de feedback over de community en live sessies heel positief.

Daarnaast blijkt uit ervaring dat het hebben van een stok achter de deur fijn is, omdat het anders weer een cursus wordt die op de plank blijft liggen en waar je ooit een keer aan hoopt te beginnen.

Verder is mijn kennis en expertise het afgelopen jaar ook weer gegroeid en dit ga ik ook meenemen in de live sessies.

In de sessies gaan we ook echt praktisch aan de slag met de theorie. Zo blijft het niet alleen maar bij theorie, maar leer je ook direct hoe je het kan toepassen in de praktijk. Zo kan je hier ook vragen stellen over je eigen design of dat van anderen.

Wat zijn de data van de live sessies

Alle sessies zullen om 19:30 zijn!
Er kunnen nog wijzigingen plaats vinden in de data.


1 Mei:Welkom sessie
15mei: Introductie in Human Design
29 mei: De 4 energietypes
12 juni: Strategie
26 junii: De 7 autoriteiten
10 juli: De ongedefinieerde centers
24 juli: De gedefinieerde centers
7 augustus: De 12 profielen
21 augustus: Circuitry
11 september: De kanalen en poorten
25 september: De variabelen
9 oktober: Definitie
23 oktober: let's put it together

Wat als ik niet bij een sessie kan zijn?

De replays komen allemaal in de Huddle te staan dus die kan je altijd terug kijken.

Ik zit al in UHD of heb al eerder een live versie bij jou gevolgd, krijg ik korting?

Ja! Stuur even een mail naar info@nikkiwillemse.nl met als onderwerp ‘UHD live korting’ en laat in de mail weten wat je gevolgd hebt en dat je mee wilt doen met UHD live, dan sturen we je een kortingscode op.

Wat als mijn vraag er niet tussen staat?

Als je nog een andere vraag hebt, mail dan naar info@nikkiwillemse.nl en je krijgt binnen 24 uur een reactie.

Vond je ’t niks? 100% geld terug. 

Er is nog niet iemand geweest die er niet minimaal 3 nieuwe inzichten uit gehaald heeft. Dus ik durf met alle liefde te beloven dat je jouw geld terugkrijgt als je er niks aan vindt. Stuur ons hiervoor een mail binnen 14 dagen nadat je de cursus hebt gekocht. Je kan dus helemaal zonder risico instappen, ik weet toch wel dat je het een top programma gaat vinden ☺ 

2497,-

Understanding Human Design LIVE! 

In 6 maanden ga je álles leren over Human Design wat je nodig hebt om het vol vertrouwen in te kunnen zetten als tool. Maar wél op een simpele, praktische en begrijpbare manier. Zonder ingewikkelde termen of vaag en onbegrijpbaar taalgebruik, lekker no-nonsens! 


In totaal zijn er 13 live masterclasses waarin we een specifiek in thema van Human Design in duiken. Tijdens de masterclass is er naast het delen van informatie ook ruimte voor het stellen van vragen. 


Met Human Design in je toolbox leer je jouw klant nog beter kennen, kom je sneller tot de kern van een probleem en vergroot je de impact en transformatie bij je klanten. Ook zorgt het ervoor dat je jezelf onderscheidt als coach. 


Daarnaast is het ook een diep duik in je eigen persoonlijke ontwikkeling en ga je ontdekken wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden. 


Door inzicht te hebben in je eigen design en het design van je gezin, familie en vrienden ga je ook met hun diepere relaties en verbindingen creëren. 


Yess dit wil ik!

Inclusief €2190 aan bonussen: 

t.w.v. 1497,-

Understanding Human Design

Als bonus krijg je toegang tot de voor opgenomen versie van UHD. In dit programma vind je 188 videolessen, meer dan 26 uur aan content, een boek van 700+ pagina’s, cheat sheets, werkboeken, meditaties en powerpoints. 
t.w.v. 497,-

5x extra live Q&A

Naast de 13 live sessies die bij het programma zitten, zijn er ook 5 bonus Q&A’s waar je al jouw vragen kan stellen die je hebt. 
t.w.v. 197,-

Persoonlijke handleiding

Jouw hele design uitgewerkt in een complete handleiding, zodat je ontdekt wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden. 
Understanding Human Design

Voor mij is dit de meest complete Nederlandstalige cursus die je kan vinden. In alle dingen die ik heb geluisterd, geleerd en gelezen heb de afgelopen 2 jaar. Leer ik nu veel meer details en dingen waar de algemene Human Design informatie niet echt op in gaat. Ik zou het iedereen aanraden, ben er echt heel enthousiast over.

Frouke 

Ben je er klaar voor om alles te leren over Human Design, zodat je niet alleen ontdekt wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden.


Maar zodat je het straks ook kan gaan inzetten als tool voor je klanten, familie en vrienden? 

Yesss, ik ben ready!