Human Design training

Creëer het leven volledig op jouw voorwaarden.

Mooier, grootser, fantastischer dan je ooit had

kunnen bedenken.

Yes dat wil ik!

Creëer het leven volledig op jouw voorwaarden.

Mooier, grootser, fantastischer dan je ooit had

kunnen bedenken.

Yesss ik doe mee 

Leer alles over Human Design als tool, voor jezelf én anderen.
Ontdek de vrijheid van een leven in overeenstemming met wie je werkelijk bent.
Zónder ingewikkelde termen en onbegrijpelijk taalgebruik.
Simpel, praktisch en no-nonsense.

 • Design het leven dat past bij jou.
 • Ontdek wat je echt wil van het leven – en andersom.
 • Zet Human Design in als coachingstool.
Yes dat wil ik!

Dit is waar jouw experiment begint

Een leven met meer betekenis, volledig op jouw voorwaarden, begint bij de vrijheid om simpelweg jezelf te zijn.

Human Design als tool

Meer zijn van wie je bent, minder van wie de wereld je vertelt dat je moet zijn. Met Human Design als tool leer je jezelf (en anderen) kennen op het diepste niveau. Je hoeft je niet langer te conformeren aan de status quo omdat je nu een compleet eigen strategie hebt. Een strategie die jouw unieke talenten en potentieel versterkt, in plaats van beperkt.

Persoonlijke handleiding

Waarom werken dingen voor jou anders dan voor de meeste mensen? Hoe komt het dat je steeds opnieuw tegen dezelfde dingen aanloopt? En waarom lijkt het alsof iedereen behalve jij de handleiding van het leven heeft gekregen? Met Human Design kraak en begrijp je jouw eigen unieke code met antwoorden op vragen als: wie ben ik, wat wil ik, wat maakt mij uniek, waar krijg ik energie van en wat is mijn rol in dit leven?

Kennis en inzicht

Je krijgt toegang tot de meest complete Human Design bibliotheek van Nederland, waar je alles vindt wat je nodig hebt om vol vertrouwen aan de slag te gaan met Human Design. Geen ingewikkeld of langdradig gedoe, maar praktische en toepasbare tools om in alignement te komen met je eigen design; dat waar jij voor bedoeld bent. Direct toepasbaar, zowel voor jezelf als voor je gezin, vrienden en klanten.

De training gaat veel dieper dan wat ik al wist
Je kan het wel lezen en weten, maar pas als je er echt iets mee gaat doen, dan kom je erachter hoe het werkt en wat het voor je kan doen.
Understanding Human Design
Nannette

JOUW leven. JOUW voorwaarden.

De weg naar “huis” is niet moeilijk te vinden.

Als je de route maar kent .

Hans en Grietje hadden hun broodkruimels om de weg terug te vinden.

Theseus had een kluwen wol om uit het labyrinth te ontsnappen.

En jij hebt straks Human Design om weer verbinding te maken met jezelf.

Velen van ons navigeren door het leven met een kompas dat niet

van ons is, waardoor we verdwalen op paden die niet voor ons bestemd zijn.

Wat als je een kaart had? Een blauwdruk die je precies vertelt wie je bent, wat je uniek maakt en hoe je dit praktisch toepast? Op een manier die volledig JOU is, dat je nooit meer hoeft te voldoen aan andermans normen?

Human Design is dé tool die je terugbrengt naar wie je werkelijk bent: de persoon onder al die lagen van conditionering. Het geeft je de handvaten die je nodig hebt om een leven te creëren op jouw voorwaarden.

In Understanding Human Design heb ik het eenvoudiger dan ooit gemaakt om je alles te leren wat je nodig hebt om straks vol vertrouwen Human Design in te zetten als tool, voor jezelf én anderen.

Geen eindeloos uitzoekwerk, research of ingewikkelde Engelse termen. Je krijgt een simpele, praktische, begrijpbare, maar vooral toepasbare manier om Human Design te integreren in je leven.


Understanding Human Design is enerzijds het kroonstuk op je eigen persoonlijke ontwikkeling – met een concrete handleiding voor hoe jij het beste werkt en het leven op jouw voorwaarden creëert. Anderzijds leer je alles wat je nodig hebt om ook anderen te begeleiden weer terug bij zichzelf te komen. En dat kan zowel op professioneel gebied voor je klanten, of dichterbij voor de belangrijke mensen om je heen zoals je kinderen, familie of

vrienden.


Meer zijn van wie je bent.

Minder van wie de wereld je vertelt dat je moet zijn.


Country roads, take me home!

Understanding human design

Het kwam al vaker op je pad, maar het leek allemaal zo fcking ingewikkeld…

Je voelt al een tijdje dat kriebelende gevoel vanbinnen. Een fluistering die zegt dat er meer moet zijn dan dit. Dat het leven mooier, grootser en fantastischer zou kúnnen zijn. En ergens voel je ook wel dat het binnen handbereik is.

Bijna…


Maar je hebt geen idee hoe je het moet vastgrijpen.

Want tussen weten dat er nog een gigantisch onbenut potentieel in je zit, en dit ook daadwerkelijk gebruiken, zit nog een wereld van verschil.


Wat jij vooral wil weten is: ‘wie ben ik, wat werkt voor mij en wat wil ik? En hoe kan ik anderen eventueel helpen hetzelfde te ontdekken?’ Je wil tastbare resultaten: dat succesvolle bedrijf, de ongelimiteerde overvloed, de diepgaande impact, de prachtige relaties… En als het even kan: dat “fuck yes gevoel” volgen, de status quo ontsnappen en leven volgens jouw eigen voorwaarden.


Sure, je hebt wel eens van Human Design gehoord. Dat het een “blauwdruk” zou zijn voor wie je ten diepste bent, maar het klinkt allemaal heel ingewikkeld, als een ver-van-mijn-bed- show.


Human Design klinkt alsof je eindeloos moet analyseren, steeds weer nieuwe info en strategieën opslokken zonder ooit echt vooruit te komen.

Het voel als een ingewikkeld en complex systeem en het maakt niet uit hoeveel podcasts je luistert, of hoeveel (gratis) content je tot je neemt, er komt steeds weer iets bij.

Als een soort irritant, Russisch Matroesjka-poppetje waar steeds weer een laagje onder verstopt zit en voelt alsof je het nooit écht kunt inzetten.

Understanding human design

Het ding is:

Human Design heeft extreem veel lagen en diepte en is daardoor vaak grossly misunderstood en highly misinterpreted.

De transformatie van Human Design zit 'm niet in het leren, maar in het LEVEN.

Je wil een leven creëren met meer betekenis, volledig op jouw voorwaarden en de vrijheid om simpelweg jezelf te zijn. Zónder jezelf (weer) in het zoveelste rabbithole van persoonlijke ontwikkeling te storten waar geen eind aan lijkt te komen.

Human Design is geen dogma, religie of rigide systeem dat je strikt moet volgen.Het is nou juist niet bedoeld om je (opnieuw) in een hokje te stoppen, te labelen met persoonlijkheidskenmerken of je te vertellen wat je zou moeten doen.

Human Design is een experiment. Een experiment dat gaat over het ontdekken van jouw unieke design en hoe JIJ je energetische blauwdruk kunt benutten om in je kracht, overvloed, en authentiek succes te stappen. En vervolgens een leven gaat creëren op JOUW voorwaarden.

En dat is precies wat we – samen - gaan doen binnen Understanding Human Design.


YES, let’s GO!

Dit is wat Understanding Human Design voor jou gaat betekenen

 • Eindelijk ontdekken wie je bent als je volledig JIJ bent, wat jou uniek maakt en hoe je dit allemaal zo inzet dat je het leven voortaan creëert. Op jouw voorwaarden that is. 
 • Inzicht in al je unieke kwaliteiten, talenten en valkuilen en antwoord op de vraag: wat is mijn rol hier op aarde?

 • Je gaat vanuit rust en vertrouwen de juiste keuzes maken die ervoor zorgen dat je jouw pad blijft bewandelen in het leven. En niet langer verdwalen op paden die niet de jouwe zijn.

 • Diepere verbindingen en relaties creëren met je familie en vrienden.

 • Tools en handvatten om door het leven te navigeren op een manier die in alignement is met jouw energie, waardoor je meer flow ervaart. Ik beloof je niet dat het leven een groot ponykamp wordt, maar oh boy, wat zal het allemaal soepeler aanvoelen!

 • Inzicht in welke conditioneringen je hebt meegekregen vanuit je omgeving én de tools om te deconditioneren zodat je weer in verbinding komt met wie je in de kern altijd al geweest bent.

 • Je kan Human Design vol vertrouwen inzetten in je dagelijks leven, relaties, carrière. Voor jezelf én voor anderen.

 • Gebruik het in je ouderschap, zodat je jouw kinderen kan ondersteunen om echt hun eigen pad te bewandelen.

 • Doordat je meer in alignement leeft met jouw design en alle kennis, ervaring en tools hebt, kan je het nu ook inzetten om anderen te begeleiden. Bijvoorbeeld in je eigen werk.

 • Je gaat beter in kunnen spelen op vraagstukken en problemen van je klanten, waardoor de impact en transformatie groter (en sneller) wordt. 

 • Je wordt enthousiast van vragen die anderen stellen over Human Design en je beantwoordt ze enthousiast. Zónder dat ingewikkelde gedoe dus.


OH YEAH, LET ME IN!

Dit is wat ik je beloof:

Meer zijn van wie je bent.

Minder van wie de wereld je vertelt dat je moet zijn.

Een leven met meer betekenis, volledig op jouw voorwaarden en de vrijheid om simpelweg jezelf te zijn. 


Meer liefde en compassie (voor jezelf, je familie, vrienden en klanten).
Innerlijke rust, acceptatie en vertrouwen in je daily life.

Een prachtig tool voor meer zelfinzicht, zelfkennis en zelfactualisatie.

En een nieuwe skill om ook je klanten, vrienden en familie verder te helpen.


Toestemming om te zijn wie je werkelijk bent.

ALL of you.

Understanding Human Design

Leer alles over Human Design wat je nodig hebt om het vol vertrouwen in te kunnen zetten als tool. Zónder ingewikkelde termen en onbegrijpelijk taalgebruik. Simpel, praktisch en no-nonsense. 


Understanding Human Design is mijn signature-programma en biedt een deep dive in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je gaat ontdekken wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven creëert volledig op jouw voorwaarden. Vol met voldoening, rust, succes en vrijheid.


Door inzicht te hebben in je eigen design, maar ook dat van je gezin, familie en vrienden te kunnen doorgronden, ga je ook met hun diepere relaties en verbindingen creëren. 


En als je het uiteindelijk wilt inzetten in je eigen praktijk, heb je een mooie tool in je toolbox die ervoor zorgt dat je jouw klanten nog beter leert kennen, kom je sneller tot de kern van een probleem en vergroot je de impact en transformatie bij je klanten.

Understanding Human Design

1497,-
997,-

188 Videolessen (26 uur), uitgebreid ebook (700+ pagina's), cheatsheets, powerpoints, werkboeken, meditaties. 

Extra bonus:

🏆 Persoonlijke handleiding (t.w.v. 197,-) 

Deze modules komen aan bod

Moudule 1: Intro in HD

Hier leggen we het fundament voor de rest van de training en jouw experiment. Na deze sessie kan je vol vertrouwen zelf uitleggen wat Human Design is, hoe het is ontstaan, waarom het geweldig is én hoe het werkt. Daarnaast staan we stil bij de bodygraph en belangrijkste begrippen.

Module2: Energietypes

In Human Design zijn 4 energietypen. We gaan diep in op de unieke rol van elk type en hoe jouw unieke energie werkt. Wat je ‘signature’ is en wanneer je in je ‘not-self’ komt. En uiteraard gaan we ook kijken hoe je de verschillende types het beste kan begeleiden. 

Module 3: Strategie

Hier ontdek je de eigen, unieke strategie van elk. Vol met praktische tips en concrete voorbeelden om jezelf en anderen hierin te begeleiden. Door te leven volgens je strategie, creëer je meer flow in je leven en het geeft je de handvaten om echt jouw eigen pad te bewandelen op jouw voorwaarden.

Module 4: Autoriteit

We gaan aan de slag met de 7 autoriteiten binnen Human Design en je ontdekt dus ook welke autoriteit bij jou hoor en hoe je deze inzet om altijd vanuit rust en vertrouwen de juiste keuzes te maken. En dit vervolgens ook aan anderen kunt leren. 

Module 5: Gedefinieerde centers

Een deep dive in de 9 energie centers. Hier ontdek je het algemene thema per center, de superkrachten én de valkuilen. Daarnaast ga je ontdekken wanneer dit center in- en uit alignement is en wat je kunt doen om dit te veranderen. Verder leer je ook hoe je anderen het best kan begeleiden bij wie het center gedefinieerd is. 

Module 6: Ongedefinieerde centers

We gaan verder met de center, maar dan de ongedefinieerde centers. Hoe werken de open centers? Wat zijn de superkrachten en valkuilen hier? En hoe zit het met conditionering? Ook ga je ontdekken wanneer het center in- en uit alignement is en wat je kan doen om dit te veranderen. Verder leer je ook hoe je anderen het best kan begeleiden met dit center ongedefinieerd. 

Module 7: Profielen 

In deze sessie duiken we in de 12 profielen en de basis van de 6 lijnen. Verder gaan we kijken naar wat een profiel nu eigenlijk uniek maakt, wat bepaalde krachten en valkuilen zijn per profiel en hoe je iemand het beste kan begeleiden met een specifiek profiel. 

Module 8: Circuitry 

Ter voorbereiding op de kanalen gaan we kijken naar circuitry. Dit gaat je helpen om de poorten en kanalen beter te begrijpen. Daarnaast geeft het je inzicht in hoe we met elkaar verbinden en wat iemand nodig heeft. 

Module 9 & 10:
Kanalen deel 1 & 2

In de komende twee sessies duiken we de (36) kanalen en bijbehorende (64) poorten in. Per poort en kanaal ontvang je ook een uitgebreide beschrijving en krijg je uniek inzicht in specifieke karaktereigenschappen, talenten én hoe je deze in de praktijk inzet.

Module 11: Variabelen 

Variabelen geven je inzicht in hoe je bijvoorbeeld informatie en voeding verwerkt, in welke omgeving je floreert, hoe je naar de wereld kijkt en wat je precies motiveert. Tijdens deze sessie gaan we hier dieper om in. 

Module 12: Definitie

Wat heeft iemand nodig om zich heel te voelen? Hoe werk je nou precies, hoe ga je om met anderen en wat zoek je in anderen? eIn deze sessie gaan we in op de verschillende soorten definitie zodat je precies weet wat voor jou en de mensen die je begeleidt belangrijk is. 

Module 13: Let’s put it together

Dit is waar alles samenkomt. Vanaf nu zet je Human Design zelf in als effectieve tool om het leven op jouw voorwaarden te creëren, of juist om anderen hierin te begeleiden. 

Volgens mij is dit precies waar je al die tijd al naar zocht, toch!?

YESSSSS dit wil ik!

Wat Understanding Human Design anders maakt dan alle HD programma’s die je al kent (of de gratis content die je al hebt gedownload)?

Het is simpel, praktisch en in ‘normale mensen’ taal

Iets wat ik vaak hoor, en wat jij misschien ook wel herkent, is dat Human Design ingewikkeld en complex is. Dat kan het ook zijn als je alles zelf moet uitzoeken (om nog maar te zwijgen van hoeveel tijd dit kost). Wat Understanding Human Design vooral zo’n fijn programma maakt, is de praktische uitleg in jip-en-janneke-taal. Theoretische kennis is leuk (en krijg je ook zeker) maar UHD is er vooral op gericht dat je het écht gaat begrijpen, je zelf naar je design gaat leven en vervolgens ook anderen daarin kan begeleiden. 

Een community 

Bij het programma zit een community waar je al jouw vragen kan stellen.Je krijgt er een mooie community bij van mensen die er, net als jij, voor kiezen zich niet langer te conformeren aan de status quo en een leven willen creëren op hun eigen voorwaarden. Je kunt hier al je ervaringen uitwisselen, inzichten delen en vragen stellen. Je doet het dus niet alleen, wat gelijk zorgt voor een mooie stok achter de deur. 

Extreem veel waarde voor een lage prijs 

Understanding Human Design is het meest volledige programma over Human Design in Nederland. Het is een compleet programma, gericht op het praktisch toepassen van je design in jouw leven (of om anderen hierbij te helpen). Bovendien bevat het programma allemaal extra’s: alles wat je nodig hebt zit erin. Nergens anders vind je zó veel informatie over Human Design voor zo’n lage prijs. Omdat je hier alles vindt wat je nodig hebt, bespaart dit je uiteindelijk heel veel geld en tijd.

Een Human Design opleiding 

Deelnemers van eerdere rondes geven aan dat dit niet “zomaar een cursus” is, maar dat ze echt het gevoel hebben opgeleid te worden in Human Design. Veel oud deelnemers zetten Human Design zelf ook al in als tool voor anderen sinds het volgen van UHD. 
These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik vind het programma super duidelijk, heel veel uitleg en veel extra. 

Ik vind het programma super duidelijk, heel veel uitleg en veel extra. 

Het geeft me meer inzicht in mezelf en anderen. De community heeft veel waarde omdat je er vragen kan stellen en verduidelijking krijgt. Als je er niet uitkomt heb je hier je hulplijn. Zou het programma dan ook aanraden aan anderen, omdat er heel veel duidelijk wordt voor jezelf en hoe je meer in je eigen balans kunt staan.  - Ellen

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik vind het programma heel interessant en leerzaam.

Fijn om alles op je eigen tijd te kijken en telkens een laagje dieper te kijken. Maar wel op een manier dat het begrijpelijk blijft. 

Er vallen telkens kwartjes en dat is zo leuk en geeft voldoening. Ik wist door zelf onderzoek al best veel van Human Design en de training geeft me ook die bevestiging. En het leert me ook dat ik telkens weer terug mag naar de basis. 

Ben me door de training steeds meer bewust van mijn strategie en autoriteit en door het volgen daarvan hebben we een geweldige vakantie gehad met het gezien. Echt magie! 

Ook de manier waarop ik met mijn kinderen omga is veranderd en verbetert. Ik begrijp ze beter en weet hoe ik bepaalde dingen moet aanpakken. 

De community is fijn en interessant en ook de live sessies zijn waardevol. Zo kan je van elkaar leren door vragen te stellen en uit te wisselen. 

Ik zou het programma zeker aanraden. Omdat Nikki op een simpele manier, best ingewikkelde dingen uit kan leggen. Omdat het mijn leven positief veranderd (nu al) en omdat de manier waarop Nikki het doet gewoon erg fijn is. Niet zo uit de hoogte, maar gewoon fijn als mens. - Anne van den Berg

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het programma is uitgebreid, veel info en fijne live sessies. 

Het zorgt ervoor dat ik er echt dagelijks mee aan de slag ga, en uitgedaagd wordt om te experimenteren. 

De community maakt het extra waardevol omdat je van elkaar leert. Ik ben me veel meer bewust van hoe ik mijn keuzes kan maken. Dat heeft in aantal opzichten heel veel rust gegegeven. 

Ook in relatie tot anderen heeft het al het een en ander opgeleverd. 

Als je echt aan de slag wilt met Human Design is dit een mooi programma omdat het heel praktisch is ingericht. - Nannette

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het programma is super! Het maakt me bewust van mijn energie en heb een heleboel aha momenten. 

De community is heel fijn. Als je de behoefte hebt om iets te delen of vragen, komt er van alle kanten reactie. Zo leer je veel van anderen mensen. 

De inhoud is super en Nikki kan goed uitleggen, ze neemt je helemaal mee en ik luister en kijk graag naar haar. 

Zou het programma ook zeker aanraden. Als je meer over HD wilt weten is dit programma de manier. Duidelijke en begrijpbare uitleg. Nikki weet alles goed over te brengen en ze is heel open en toegankelijk voor vragen. - Lieke

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ola, ik ben Nikki!

Een 5/1 generator die leeft naar het credo: ‘if you find something you love, you never work a day in your life’. Of hoe ik het zelf liever verwoord:


Follow your fuck yes.

Challenge the status quo.

Bepaal zelf de voorwaarden.


Voor mij is dit waar het leven over gaat. Om het leven volledig op jouw voorwaarden vorm te geven en waarin je je hart en je verlangens volgt. Ongeacht wat een ander of de maatschappij daarvan vindt. Een leven waarin je benut wat jou uniek maakt, in plaats van je te wurmen in een keurslijf van

verwachtingen en conformiteit. Een leven waarin je beweegt op je eigen ritme en niet op dat van de massa.


Ik vind dat het hoogtijd is voor een grote verandering.

Het is tijd om wakker te worden.

Tijd om opnieuw verbinding te maken met onszelf, met de kern van wie we zijn. Tijd dat we gaan inzien dat er geen voorgeschreven route te volgen is, alleen je eigen pad. Het leven is een groot

avontuur. Een experiment waarvan jij de voorwaarden bepaalt.


En dat het enige wat je daarvoor te doen hebt, is ontdekken hoe jij het beste werkt en tot je recht komt.


Het is mijn missie om je de praktische hulpmiddelen en tactieken te geven voor een magisch leven, volledig op jouw voorwaarden. Een van de belangrijkste middelen die ik daarvoor inzet is Human

Design, een tool die je terugbrengt naar wie je werkelijk bent, de persoon onder alle lagen van conditionering. Human Design geeft je de handvaten die je nodig hebt om een leven te creëren op

jouw voorwaarden, in plaats van alleen maar doen wat moet, hoort of wat er van je verwacht wordt. 


Met mijn trainingen en programma’s heb ik al meer dan duizenden mensen op een simpele, praktische en eenvoudige manier laten ervaren hoe een leven op hun voorwaarden eruitziet. 200+ mensen deden inmiddels mee aan mijn signature programma Understanding Human Design.

Is Understanding Human Design voor jou?

Voor wie is het allemaal? 

Understanding Human Design is hét programma voor dromers, go-getters, trailblazers en grijze muizen die willen vrijbreken. Een leven op jouw voorwaarden is wat ik je garandeer na het volgen van dit programma.
Bovendien hebben veel ondernemers, coaches, psychologen en therapeuten, healers, managers, leraren en dienstverleners veel aan dit programma als zij Human Design willen leren integreren in hun werk. Ook als je helemaal niet van plan ben om Human Design professioneel in te zetten, is Understanding Human Design uitermate geschikt om in te zetten als tool voor je familie, vrienden en kennissen.

Behoefte aan een stok achter de deur 

Je wilt aan de slag met Human Design, het blijft je aandacht trekken, maar tegelijkertijd heb je het ook druk. Dan is Understanding Human Design LIVE dé oplossing.  Doordat we iedere 2 weken een live sessies hebben, heb je een stok achter de deur om er echt mee aan de slag te gaan. Daarnaast kan je gebruikmaken van de community aan gelijkgestemden om elkaar verder te helpen. Deelnemers in vorige rondes ervaarden dit echt als prettig, omdat je gemotiveerd wordt echt aan de slag te gaan en het niet zo'n cursus is die op de plank blijft liggen. 

Je hebt al heel veel onderzoek gedaan

Volg dan vooral je strategie en autoriteit! Wat voel je in je lichaam? Dit is natuurlijk de belangrijkste basis van Human Design en heel belangrijk om te gaan volgen. Wat ik je wél kan vertellen, is dat ik al meerdere keren heb gehoord dat dit programma veel verder gaat dan alles wat je (gratis en betaald) online kan vinden. Vaak heb je na al het onderzoek alsnog het gevoel 'en wat nu?'. Ergens krijg je het nog niet helemaal compleet. Hier wel.

Je bent nog helemaal nieuw in Human Design 

Het kan zijn dat Human Design net op je pad is gekomen en dat je direct voelde: ‘JA, dit wil ik’ (zo ging het bij mij wel 😉). Ook als je nog niks weet over Human Design is dit programma 100% een match, je wordt echt van A-Z meegenomen. 

Ik weet nog niet wat ik wil met Human Design 

Dat hoeft ook niet, ik had ook geen idee wat ik met Human Design ging doen toen het net op mijn pad kwam. Waarschijnlijk lees je dit nu met een reden. Er is iets waarom je hier nog steeds bent. Durf te vertrouwen op de aantrekkingskracht die je voelt. Toen Human Design op mijn pad kwam had ik nooit gedacht dat ik dit nu zou doen, dat is de magie van het volgen van je design. In andere rondes waren er ook mensen die dachten eerst alleen voor zichzelf mee te doen en uiteindelijk ook aan de slag zijn gegaan met de designs van anderen. 
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Het programma is toe helemaal super! Zeer uitgebreid en de live sessies zijn een fijne aanvulling.

Ik begrijp mijn eigen blauwdruk nu beter, heb meer tot in details geleerd en heb er een paar fijne HD buddies bij gekregen waar ik mee kan sparren. Ook experimenteer ik nu actiever en voel me echt gestimuleerd door de berichten in de community. De community is heel erg waardevol, ik leer van de input, vragen en tips van anderen. Dit programma is echt een no-brainer! Het is uitgebreid en zeer praktisch. Dit is beyond boeken en blogs lezen en podcast luisteren! En het fijne is dat ik me gewoon mee laat voeren in het programma, het heeft een fijne structuur en opbouw.  

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ik vind het programma onwijs waardevol!

Er wordt veel informatie gegeven en je kan het op verschillende manieren tot je nemen. De opbouw is logisch, waardoor je steeds dieper gaat in de materie en het ook daadwerkelijk kan integreren. 

Ik heb door dit programma meer bewustwording van andere designs, maar ook in mijn eigen design kom ik steeds een laagje dieper. 

De live sessies vind ik heel tof, omdat ik hierin kan meeluisteren naar anderen en hun ervaringen door mijn systeem kan laten gaan. 

Persoonlijk doe ik niet veel met de community, maar als ik voel dat ik andere input nodig heb ga ik er wel naar toe. Het is een fijne plek, maar voelt niet als een vereiste. 

Ik zou dit programma zeker aanraden! Het is een laagdrempelig programma om de basis over Human Design te leren. Je kan het programma in je eigen tempo volgen en leren op de manier wat bij jou past. 

Er wordt bizar veel waarde gegeven, dus je hoeft je niet te vervelen. - Liset Schuitert

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het programma is helder en duidelijk. Verhelderend over mijzelf en mijn gezin. 

Je kan het helemaal zelf in vullen, waardoor het past bij mij, lekker praktisch. Ook geeft het meer rust en handvatten voor mijzelf, mijn kinderen en mijn man. 

De community is prettig omdat je er vragen kan stellen, anderen beantwoorden die en delen hun ervaring waardoor ik er altijd iets waardevols uithaal. 

Ik zou het programma ook zeker aan raden voor anderen die voor zichzelf, naasten of werk gerelateerd met HD aan de slag willen. - Gallieth Haaker

Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het programma is heel waardevol, ik ben heel enthousiast en probeer ook mensen in mijn omgeving met het virus te besmetten. Het geeft zoveel handvatten, inzichten, herkenning en bevestiging.

Human Design wordt heel ingewikkeld gemaakt. En het is ook wel ingewikkeld maar jij kan het wel schrijven op een manier dat je het tot je kan nemen. Door jou wordt het makkelijker om tot je te nemen en begrijpelijker. Je slaat de informatie niet plat, want je leert wel alles, maar je maakt het toegankelijker. Je maakt het concreet, versimpeld waar nodig is en blijft weg van onnodig moeilijk doen.


Na het programma denk ik zeker dat ik er mee aan de slag kan. Je hebt genoeg bagage om er mee aan de slag te kunnen.


Ik zou het programma aanraden aan mensen zie zelf worstelen met waar ze staan, wie ze zijn en waarom ze tegen dingen aanlopen. Het is heel goed voor jezelf. Maar ook om anderen te kunnen begrijpen. Of coaches die het in hun praktijk willen toepassen, omdat het meer handvatten geeft. Je herkent niet alleen dingen bij jezelf, maar ook bij anderen .


Saskia van der Kaa
Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars

FAQ

Hoe lang krijg ik toegang? En waar kan ik het programma vinden?

Je blijft onbeperkt toegang houden, ook als er eventuele updates zijn. Je profiteert dus altijd van de laatste up-to-date informatie. De hele training vind je op de Huddle, hier krijg je direct een mailtje over zodra je je hebt aangemeld. Je kan dan dus gelijk bij alle content. De Huddle heeft ook een app, die kan je ook downloaden zodat je er ook op je telefoon bij kan.

Wat als ik nu geen tijd heb

Klopt het dat je geen tijd hebt? Ik kan natuurlijk niet in je agenda kijken, maar ik weet wel uit eigen ervaring dat we vaak niet zo'n realistisch beeld hebben van onze tijd. Vaak zeggen we dat we geen tijd hebben, maar zijn we vervolgens wel uren kwijt aan Netflix of doelloos scrollen door onze telefoon.

Dus heb je echt geen tijd? Of mag je beter omgaan met de tijd die je al hebt?

Daarnaast blijf je altijd toegang houden tot alle content, dus je kan het op ieder moment oppakken. De video's kan je ook beluisteren als podcast, dus je kan zelfs tijdens het schoonmaken of reizen aan de slag met de cursus.

Wat als ik nu geen tijd heb?

Ik kan natuurlijk niet in je agenda kijken, maar ik weet wel uit eigen ervaring dat we vaak niet zo'n realistisch beeld hebben van onze tijd. Vaak zeggen we dat we geen tijd hebben, maar zijn we vervolgens wel uren kwijt aan Netflix of doelloos scrollen door onze telefoon.

Dus heb je écht geen tijd? Of mag je beter omgaan met de tijd die je al hebt?

Dat gezegd hebbende: je blijft altijd toegang houden tot álle content, dus je kan het op ieder moment oppakken. De video's kan je ook beluisteren als podcast, dus je kan zelfs tijdens het schoonmaken of reizen aan de slag met de cursus.

Laat tijd alsjeblieft geen excuus zijn om niet de meest fijne, grootse en fantastische versie van jezelf te worden en een leven te creëren op jouw voorwaarden.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja zeker! Je kan in 1, 3 en 10 termijnen betalen. Heb je behoefte aan een andere betaalregeling? Stuur dan een mailtje naar info@nikkiwillemse.nl. We denken met alle liefde met je mee!

Voor wie is Understanding Human Design?

Kort antwoord: voor iedereen die een tool zoekt het leven te creëren op hun eigen voorwaarden. Of je dat nu voor je eigen persoonlijke ontwikkeling wilt doen, voor je vrienden of familie óf op een professioneel level.

Dus ook ondernemers, coaches, psychologen, therapeuten, healers, managers, leiders, leraren, dienstverleners passen heel goed in Understanding Human Design. Dit is de plek waar je HD leert toepassen en integreren in jouw werkwijze.

Ik heb al veel onderzoek gedaan en/of meerdere programma’s gevolgd. Hoe is dit anders?

Met mijn lijn 1 duik ik diep in de informatie, om vervolgens met mijn lijn 5 praktische oplossingen te bieden. Human Design kan heel ingewikkeld gemaakt worden, ik zorg ervoor dat het simpel en eenvoudig is, maar wél met voldoende diepgang. Daarnaast is het natuurlijk in het Nederlands en er is nog maar weinig informatie beschikbaar in het Nederlands, dat zó compleet is.

Hoeveel tijd besteed ik aan Understanding Human Design?

Als je kiest voor de do-it-yourself volg je de training volledig op je eigen tempo. Alles is (en blijft) direct voor jou beschikbaar. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe lang je er mee bezig bent.
De video's kan je ook luisteren als podcast, dus je kan het zelfs doen wanneer je in de sportschool staat of op de bus wacht. Het ligt helemaal aan hoe jij het beste leert en wat jij fijn vindt.

Om je toch een indicatie te geven: als je er dit jaar nog mee aan de slag wilt, reken dan ongeveer 2 uur per week.

Kan ik Human Design hierna zelf inzetten als tool?

Ja absoluut! Oud deelnemers zetten het nu al op verschillende manieren in. Sommige alleen voor hun gezin, anderen ook voor hun klanten. Sterker nog, na de eerste 5 modules kan je het in principe al inzetten.

Wat als mijn vraag er niet tussen staat?

Als je nog een andere vraag hebt, mail dan naar info@nikkiwillemse.nl en je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie.

Human Design

Human Design wordt heel ingewikkeld gemaakt. En het is ook wel ingewikkeld maar jij kan het wel schrijven op een manier dat je het tot je kan nemen. Door jou wordt het makkelijker om tot je te nemen en begrijpelijker. Je slaat de informatie niet plat, want je leert wel alles, maar je maakt het toegankelijker. Je maakt het concreet, versimpeld waar nodig is en blijft weg van onnodig moeilijk doen. Na het programma denk ik zeker dat ik er mee aan de slag kan. Je hebt genoeg bagage om er mee aan de slag te kunnen.


Saskia

Vond je ’t niks? 100% geld terug. 

I get it, investeren in jezelf is al spannend genoeg, wat als je het niks vindt? Gelukkig is er nog nooit iemand geweest die er niet minimaal 3 nieuwe inzichten uit gehaald heeft. Dus ik durf met alle liefde te beloven dat je jouw geld terugkrijgt als je er niks aan vindt. Stuur ons hiervoor een mail binnen 14 dagen nadat je de cursus hebt gekocht. Je kan dus helemaal zonder risico instappen, ik weet toch wel dat je het een topprogramma gaat vinden ☺ 

Understanding Human Design

Leer alles over Human Design wat je nodig hebt om het vol vertrouwen in te kunnen zetten als tool. Zónder ingewikkelde termen en onbegrijpelijk taalgebruik. Simpel, praktisch en no-nonsense. 


Understanding Human Design is mijn signature-programma en biedt een deep dive in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je gaat ontdekken wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven creëert volledig op jouw voorwaarden. Vol met voldoening, rust, succes en vrijheid.


Door inzicht te hebben in je eigen design, maar ook dat van je gezin, familie en vrienden te kunnen doorgronden, ga je ook met hun diepere relaties en verbindingen creëren. 


En als je het uiteindelijk wilt inzetten in je eigen praktijk, heb je een mooie tool in je toolbox die ervoor zorgt dat je jouw klanten nog beter leert kennen, kom je sneller tot de kern van een probleem en vergroot je de impact en transformatie bij je klanten.

Understanding Human Design

Voor mij is dit de meest complete Nederlandstalige cursus die je kan vinden. In alle dingen die ik heb geluisterd, geleerd en gelezen heb de afgelopen 2 jaar. Leer ik nu veel meer details en dingen waar de algemene Human Design informatie niet echt op in gaat. Ik zou het iedereen aanraden, ben er echt heel enthousiast over.

Frouke 

Ben je er klaar voor om alles te leren over Human Design, zodat je niet alleen ontdekt wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je daarmee een leven kan creëren volledig op jouw voorwaarden…


En het straks ook nog kan gaan inzetten als tool voor je klanten, familie en vrienden? 


YESSSSS dit wil ik!