Human Design training
Human Design

Creëer het leven volledig op

jouw voorwaarden.

Mooier, grootser, fantastischer dan

je ooit had kunnen bedenken.

Leer alles over Human Design als tool, en ontdek de vrijheid van een

leven in overeenstemming met wie je werkelijk bent.

Zónder ingewikkelde termen en onbegrijpelijk taalgebruik.

Simpel, praktisch en no-nonsense.

Yess dat wil ik!

Creëer het leven volledig op jouw voorwaarden.

Mooier, grootser, fantastischer dan je ooit had

kunnen bedenken.

Leer alles over Human Design als tool, en ontdek de vrijheid van een leven in

overeenstemming met wie je werkelijk bent. Zónder ingewikkelde termen en

onbegrijpelijk taalgebruik. Simpel, praktisch en no-nonsense.

Yess dat wil ik!

Dit is waar jouw experiment begint

Een leven met meer betekenis, volledig op jouw voorwaarden, begint bij de

vrijheid om simpelweg jezelf te zijn.

Human Design als tool

Meer zijn van wie je bent, minder van wie de wereld je vertelt dat je moet zijn. Met Human Design als tool leer je jezelf (en anderen) kennen op het diepste niveau. Je hoeft je niet langer te conformeren aan de status quo omdat je nu een compleet eigen strategie hebt. Een strategie die jouw unieke talenten en potentieel versterkt, in plaats van beperkt.

Persoonlijke handleiding

Kraak én snap je eigen unieke code, en plots valt alles op z’n plek. Surfen op je eigen flow en een rotsvast zelfvertrouwen dat je richting, rust en vrijheid geeft. Krijg antwoord op de vragen als: wie ben ik, wat wil ik, wat maakt mij uniek, waar krijg ik energie van en wat is mijn rol in dit leven?

Kennis en inzicht

Je krijgt toegang tot de meest complete Human Design bibliotheek van Nederland, waar je alles vindt wat je nodig hebt om vol vertrouwen aan de slag te gaan met Human Design. Geen ingewikkeld of langdradig gedoe, maar praktische en toepasbare tools om in alignement te komen met je eigen design; dat waar jij voor bedoeld bent. Direct toepasbaar, zowel voor jezelf als voor je gezin, vrienden en klanten.

Human Design

Het programma is heel waardevol, ik ben heel enthousiast. Het geeft zoveel handvatten, inzichten, herkenning en bevestiging. Human Design wordt heel ingewikkeld gemaakt. En het is ook wel ingewikkeld maar jij kan het wel schrijven op een manier dat je het tot je kan nemen. Door jou wordt het makkelijker om tot je te nemen en begrijpelijker. Je slaat de informatie niet plat, want je leert wel alles, maar je maakt het toegankelijker. Je maakt het concreet, versimpeld waar nodig is en blijft weg van onnodig moeilijk doen. Na het programma denk ik zeker dat ik er mee aan de slag kan. Ik zou het programma aanraden aan mensen zie zelf worstelen met waar ze staan, wie ze zijn en waarom ze tegen dingen aanlopen. Het is heel goed voor jezelf. Maar ook om anderen te kunnen begrijpen. Of coaches die het in hun praktijk willen toepassen, omdat het meer handvatten geeft. Je herkent niet alleen dingen bij jezelf, maar ook bij anderen .

Saskia 

JOUW leven. JOUW voorwaarden.

De weg naar “huis” is niet moeilijk te vinden.

Als je de route maar kent .


Hans en Grietje hadden hun broodkruimels om de weg terug te vinden.

Theseus had een kluwen wol om uit het labyrinth te ontsnappen.

En jij hebt straks Human Design om weer verbinding te maken met jezelf.

Velen van ons navigeren door het leven met een kompas dat niet

van ons is, waardoor we verdwalen op paden die niet voor ons

bestemd zijn.


Maar wat als je een kaart had? Een gids die je precies kon vertellen wie je bent, wat je uniek maakt, hoe je dat praktisch kunt vertalen en je nooit meer hoeft te conformeren aan de standaard van een ander?

Human Design is dé tool die je terugbrengt naar wie je werkelijk bent, de persoon onder al die lagen van conditionering. Het geeft je de handvaten die je nodig hebt om een leven te creëren op jouw voorwaarden.


In Understanding Human Design heb ik het eenvoudiger dan ooit gemaakt om je alles te leren wat je nodig hebt om straks vol vertrouwen Human Design in te zetten als tool, voor jezelf én anderen.

Geen eindeloos uitzoekwerk, research of ingewikkelde Engelse termen. Je krijgt een simpele, praktische, begrijpbare, maar vooral toepasbare manier om Human Design te integreren in

je leven.


Understanding Human Design is enerzijds het kroonstuk op je eigen persoonlijke ontwikkeling – met een concrete handleiding voor hoe jij het beste werkt en het leven op jouw voorwaarden creëert. Anderzijds leer je alles wat je nodig hebt om ook anderen te begeleiden weer terug bij zichzelf te komen. En dat kan zowel op professioneel gebied voor je klanten, of dichterbij voor de belangrijke mensen om je heen zoals je kinderen, familie of vrienden.


Meer zijn van wie je bent.

Minder van wie de wereld je vertelt dat je moet zijn.

Country roads, take me home!

Het kwam al vaker op je pad, maar het leek allemaal zo ingewikkeld…

Je voelt al een tijdje dat kriebelende gevoel vanbinnen. Een fluistering die zegt dat er meer moet zijn dan dit. Dat het leven mooier, grootser en fantastischer zou kúnnen zijn. En ergens voel je ook wel dat het binnen handbereik is.


Bijna…


Maar je hebt geen idee hoe je het moet vastgrijpen.

Want tussen weten dat er nog een gigantisch groot onbenut potentieel in je zit, en dit ook daadwerkelijk gebruiken, zit nog een wereld van verschil.


Wat jij vooral wil weten is: ‘wie ben ik, wat werkt voor mij en wat wil ik? En hoe kan ik anderen eventueel helpen hetzelfde te ontdekken?’

Je wil tastbare resultaten: dat succesvolle bedrijf, de ongelimiteerde overvloed, de diepgaande impact, de prachtige relaties… En als het even kan: making love to all of life, following your fuck yes, harnessing what makes you unique.


Sure, je hebt wel eens van Human Design gehoord. Dat het een “blauwdruk” zou zijn voor een leven op jouw voorwaarden bijvoorbeeld, maar het klinkt allemaal heel ingewikkeld, als een ver-van-mijn-bed-show.

Het voel als een ingewikkeld en complex systeem en het maakt niet uit hoeveel podcasts je luistert, of hoeveel (gratis) content je tot je neemt, er komt steeds weer iets bij.

Als een soort irritant, Russisch Matroesjka-poppetje waar steeds weer een laagje onder verstopt zit en voelt alsof je het nooit écht kunt inzetten.


Kortom: je wil een leven creëren met meer betekenis, volledig op jouw voorwaarden en de vrijheid om simpelweg jezelf te zijn. Zónder jezelf (weer) in het zoveelste rabbithole van persoonlijke ontwikkeling te storten waar geen eind aan lijkt te komen.


Dus hier is het ding:

Simpelweg Human Design LEREN is niet goed genoeg.

De transformatie van Human Design zit 'm niet in het leren, maar in het LEVEN.

Human Design is GEEN dogma, religie of nieuws keurslijf. Het is niet bedoeld om je in een hokje te stoppen en te labelen met persoonlijkheidskenmerken of je te vertellen wat je zou moeten doen.


Human Design is een experiment — eentje dat gaat over het ontdekken van jouw unieke design en hoe JIJ je energetische blauwdruk kunt benutten om in je kracht, overvloed, en authentiek succes te stappen. En vervolgens een leven gaat creëren op JOUW voorwaarden.

En dat is precies wat we – samen - gaan doen binnen Understanding Human Design.

De training gaat veel dieper dan wat ik al wist
Je kan het wel lezen en weten, maar pas als je er echt iets mee gaat doen, dan kom je erachter hoe het werkt en wat het voor je kan doen.
Understanding Human Design
Nannette
Ik heb het vertrouwen dat ik het straks kan inzetten als tool. 
Ik vind niet dat ik een reading mag geven als ik alleen maar wat gratis informatie via het internet heb gevonden. Had dus echt behoefte aan een goede opleiding en die geef jij. Voelt echt alsof ik opgeleid word in Human Design 
Understanding Human Design
Anne
Ik heb eindelijk het idee dat alle puzzelstukjes op een plek vallen 
Ik had behoefte aan meer verdieping van wat ik al wist. Jij legt het heel duidelijk en kant-en-klaar uit. 
Understanding Human Design
Ellen 
Human Design is een essentieel onderdeel in mijn aanbod nu
‘Gedurende de opleiding begon ik me steeds zekerder te voelen om het toe te passen. En nu inmiddels zover dat dit een essentieel onderdeel is in m’n aanbod. Eentje waar ik echt voor durft te staan. 
Marjon 

Dit is wat Understanding Human Design voor jou gaat betekenen

 • Eindelijk ontdekken wie je bent als je volledig JIJ bent, wat jou uniek maakt en hoe je dit allemaal zo inzet dat je het leven voortaan creëert. Op jouw voorwaarden that is.
 • Inzicht in al je unieke kwaliteiten, talenten en valkuilen en antwoord op de vraag: wat is mijn rol hier op aarde?
 • Je gaat vanuit rust en vertrouwen de juiste keuzes maken die ervoor zorgen dat je jouw pad blijft bewandelen in het leven. En niet langer verdwalen op paden die niet de jouwe zijn.
 • Diepere verbindingen en relaties creëren met je familie en vrienden.
 • Tools en handvatten om door het leven te navigeren op een manier die in alignement is met jouw energie, waardoor je meer flow ervaart. Ik beloof je niet dat het leven een groot ponykamp wordt, maar oh boy, wat zal het allemaal soepeler aanvoelen!
 • Inzicht in welke conditioneringen je hebt meegekregen vanuit je omgeving én de tools om te deconditioneren zodat je weer in verbinding komt met wie je in de kern altijd al geweest bent.
 • Je kan Human Design vol vertrouwen inzetten in je dagelijks leven, relaties, carrière. Voor jezelf én voor anderen.
 • Gebruik het in je ouderschap, zodat je jouw kinderen kan ondersteunen om echt hun eigen pad te bewandelen.
 • Doordat je meer in alignement leeft met jouw design en alle kennis, ervaring en tools hebt, kan je het nu ook inzetten om anderen te begeleiden. Bijvoorbeeld in je eigen werk.
 • Je gaat beter in kunnen spelen op vraagstukken en problemen van je klanten, waardoor de impact en transformatie groter (en sneller) wordt. 
 • Je wordt enthousiast van vragen die anderen stellen over Human Design en je beantwoordt ze enthousiast. Zónder dat ingewikkelde gedoe dus.
Yesss tell me more! 

Dit is wat ik je beloof:

Het experiment van je leven.

Meer zijn van wie je bent.

Minder van wie de wereld je vertelt dat je moet zijn.

Making love to áll of life.

Following your fuck yes.

Omdat JIJ de voorwaarden bepaalt.

Een leven met meer betekenis, volledig op jouw voorwaarden en de vrijheid om simpelweg jezelf te zijn.

Meer liefde en compassie (voor jezelf, je familie, vrienden en klanten).

Innerlijke rust, acceptatie en vertrouwen in je daily life.

Een prachtig tool voor meer zelfinzicht, zelfkennis en zelfactualisatie.

En een nieuwe skill om ook je klanten, vrienden en familie verder te helpen.

Toestemming om te zijn wie je werkelijk bent.

ALL of you.

OH YEAH, LET ME IN!

Understanding Human Design 

Leer alles over Human Design wat je nodig hebt om het vol vertrouwen in te kunnen zetten als tool. Zónder ingewikkelde termen en onbegrijpelijk taalgebruik. Simpel, praktisch en no-nonsense.


Understanding Human Design is mijn signature-programma en biedt een deep dive in

je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je gaat ontdekken wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven creëert volledig op jouw voorwaarden. Vol met voldoening, rust, succes en vrijheid.


Door inzicht te hebben in je eigen design, maar ook dat van je gezin, familie en vrienden te kunnen doorgronden, ga je ook met hun diepere relaties en verbindingen creëren. 


En als je het uiteindelijk wilt inzetten in je eigen praktijk, heb je een mooie tool in je toolbox die ervoor zorgt dat je jouw klanten nog beter leert kennen, kom je sneller tot de kern van een probleem en vergroot je de impact en transformatie bij je klanten.

Understanding Human Design 

Doit yourself 

Do it yourself

Normaal 1497,- 

nu 997,-! 

188 Videolessen (26 uur), uitgebreid ebook (700+ pagina's), cheatsheets, powerpoints, werkboeken, meditaties. 

Extra bonus:

🏆Toegang tot 13 extra masterclasses (t.w.v. 797,-)

🏆 Persoonlijke handleiding (t.w.v. 197,-) 

🏆 Live Q&A 7 Mei (t.w.v. 97,-)
🏆Juni: Workshop composition chart reading (t.w.v. 97,-)
🏆Juli: Workshop incarnation cross (t.w.v. 97,-) 

Understanding Human Design

Live

Live

Normaal 2997,-

nu 1997,-

13x Live sessie
+ Toegang tot UHD DIY 
+ exclusieve community met gelijkgestemden
+ 6 maanden mijn begeleiding 

Inclusief €1750 aan bonussen: 

🏆Toegang tot 13 extra masterclasses (t.w.v. 797,-)
🏆 Persoonlijke handleiding (t.w.v. 197,-) 
🏆Fysiek boek van de opleiding (t.w.v. 60,-) 

🏆 Extra live Q&A 7 Mei (t.w.v. 97,-) 
🏆Juni: Workshop composition chart reading (t.w.v. 97,-)
🏆Juli: Workshop incarnation cross (t.w.v. 97,-) 

Let op: Slechts 25 plekken beschikbaar. 

Deze modules komen aanbod 

Module 1: Intro in HD

Na deze sessie kan je vol vertrouwen vertellen wat Human Design is, hoe het is ontstaan, waarom het geweldig is en hoe het werkt. Daarnaast staan we stil bij de bodygraph en de belangrijkste begrippen. We gaan hier echt een fundament leggen voor de rest van de training. 

Module 2: Energietypes

Hier leer je alles over de 4 energietype binnen Human Design. We gaan in op de unieke rol, signature & not-self. Het laat je zien hoe jouw unieke energie werkt. Daarnaast gaan we ook kijken hoe je de verschillende types het beste kan begeleiden. 

Module 3: Strategie

Tijd om verder in te gaan op type en te kijken naar de unieke strategie per type. Vol met praktische tips en concrete voorbeelden om jezelf en anderen hierin te begeleiden. Door te leven volgens je strategie, creëer je meer flow in je leven en het geeft je handvaten om echt jouw eigen pad te bewandelen. 

Module 4: Autoriteit

Leer alles over de 7 autoriteiten binnen Human Design, zodat je altijd vanuit rust en vertrouwen de juiste keuzes kan maken. En dit vervolgens ook aan anderen kan gaan leren. 

Module 5: Gedefinieerde centers

Een deep dive in de 9 energie centers. We gaan hier kijken naar het algemene thema per center, de superkrachten & valkuilen. Daarnaast ga je ontdekken wanneer dit center in- en uit alignement is en wat je kan doen om dit te veranderen. Verder leer je ook hoe je anderen het best kan begeleiden met dit center gedefinieerd. 

Module 6: Ongedefinieerde centers

We gaan verder met de center, maar dan de ongedefinieerde centers. Hoe werken de open centers, wat zijn de superkrachten en hoe werkt conditionering hier. Ook ga je ontdekken wanneer het center in- en uit alignement is en wat je kan doen om dit te veranderen. Verder leer je ook hoe je anderen het best kan begeleiden met dit center ongedefinieerd. 

Module 7: Profielen 

In deze sessie duiken we de 12 profielen in en de basis van de 6 lijnen. Verder gaan we kijken naar wat een profiel uniek maakt, wat bepaalde krachten en valkuilen zijn per profiel en hoe je iemand het beste kan begeleiden met een specifiek profiel. 

Module 8: Circuitry 

Ter voorbereiding op de kanalen gaan we kijken naar circuitry. Dit gaat je helpen om de poorten en kanalen beter te begrijpen. Daarnaast geeft het je inzicht in hoe we met elkaar verbinden en wat iemand nodig heeft. 

Module 9 & 10:
Kanalen deel 1

In de komende twee sessies duiken we de kanalen en bijbehorende poorten in. Naast deze live sessie krijg je ook toegang tot UHD, waar je een uitgebreide beschrijving per poort en kanaal vindt. Dit geeft je inzicht in unieke karaktereigenschappen en talenten. 

Module 11: Variabelen 

Variabelen geven je inzicht in hoe je informatie & voeding verwerkt, in welke omgeving je floreert, hoe je naar de wereld kijkt en wat je motiveert. Tijdens deze sessie gaan we hier dieper om in. 

Module 12: Definitie

Dit onderwerp laat zien wat iemand nodig heeft om zich heel te voelen en hoe informatie verwerkt wordt. In deze sessie gaan we in op de verschillende soorten definitie zodat je precies weet wat voor jou en je klanten belangrijk is. 

Module 13: Let’s put it together

 Hier voegen we alles samen en zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen met Human Design aan de slag kan als tool.   

Volgens mij is dit precies waar je al die tijd al naar zocht, toch!?

Yesss, ik ben ready! 
Understanding Human Design
Het programma is toe helemaal super! Zeer uitgebreid en de live sessies zijn een fijne aanvulling. Ik begrijp mijn eigen blauwdruk nu beter, heb meer tot in details geleerd en heb er een paar fijne HD buddies bij gekregen waar ik mee kan sparren. Dit programma is echt een no-brainer! Het is uitgebreid en zeer praktisch. Dit is beyond boeken en blogs lezen en podcast luisteren!
Frouke 
Human Design

Het programma is helder en duidelijk. Verhelderend over mijzelf en mijn gezin. Je kan het helemaal zelf in vullen, waardoor het past bij mij, lekker praktisch. Ook geeft het meer rust en handvatten voor mijzelf, mijn kinderen en mijn man. De community is prettig omdat je er vragen kan stellen, anderen beantwoorden die en delen hun ervaring waardoor ik er altijd iets waardevols uithaal. Ik zou het programma ook zeker aan raden voor anderen die voor zichzelf, naasten of werk gerelateerd met HD aan de slag willen. 

Gallieth
Understanding Human Design
Het programma is super! Het maakt me bewust van mijn energie en heb een heleboel aha momenten. De community is heel fijn. Als je de behoefte hebt om iets te delen of vragen, komt er van alle kanten reactie. Zo leer je veel van anderen mensen. De inhoud is super en Nikki kan goed uitleggen, ze neemt je helemaal mee en ik luister en kijk graag naar haar.  Duidelijke en begrijpbare uitleg. Nikki weet alles goed over te brengen en ze is heel open en toegankelijk voor vragen. Als je meer over HD wilt weten is dit programma dé manier.
Lieke 
Understanding Human Design

Ik vind het programma onwijs waardevol! Ik heb door dit programma meer bewustwording van andere designs, maar ook in mijn eigen design kom ik steeds een laagje dieper. Er wordt bizar veel waarde gegeven, dus je hoeft je niet te vervelen. 

Liset 
Het programma is heel uitgebreid, op een fijne manier uitgelegd en met duidelijke voorbeelden wat helpt om het beter te begrijpen. Het is het geld meer dan waard! Het heeft me geholpen om mezelf beter te leren kennen en ook mensen om me heen beter te leren begrijpen. In het begin vond ik het zelfs wat onwerkelijk hoe kloppend het eigenlijk is. Ik gebruik Human design voor mezelf en familie, maar ga het nu ook in mijn werk gebruiken. UHD heeft zeker geholpen het veel beter te begrijpen en het daardoor ook voor anderen te kunnen inzetten. Ik zou het programma aanraden aan anderen, het is mega uitgebreid en op een fijne manier opgebouwd zodat je het op je eigen tempo kunt volgen. 
Linda
Wowww!! Had ik dit maar veel eerder allemaal geweten. Alsof ik mijn eigen handleiding lees. Ik begrijp nu goed waarom ik bepaalde patronen bleef lopen in mijn leven en daardoor niet op mijn plek stond in werk en relaties. Dit programma heeft echt een life changing impact gehad. Zou het programma absoluut aanraden, het is all inclusive! Uitgebreider kan het niet. De video’s zijn kort maar zeer informatief. Elk detail wordt benoemd en vanuit elk perspectief bekeken. Zowel betrekking hebbende op jezelf, maar ook hoe je het als tool kunt inzetten bij anderen. 
Dees 

Wat Understanding Human Design anders maakt dan alle HD programma’s die je al kent (of de gratis content die je al hebt gedownload)?

Het is simpel, praktisch en in ‘normale mensen’ taal

Iets wat ik vaak hoor, en wat jij misschien ook wel herkent, is dat Human Design ingewikkeld en complex is. Dat kan het ook zijn als je alles zelf moet uitzoeken (om nog maar te zwijgen van hoeveel tijd dit kost). Wat Understanding Human Design vooral zo’n fijn programma maakt, is de praktische uitleg in jip-en-janneke-taal. Theoretische kennis is leuk (en krijg je ook zeker) maar UHD is er vooral op gericht dat je het écht gaat begrijpen, je zelf naar je design gaat leven en vervolgens ook anderen daarin kan begeleiden.

Een community 

Je krijgt er een mooie community bij van mensen die er, net als jij, voor kiezen zich niet langer te conformeren aan de status quo en een leven willen creëren op hun eigen voorwaarden. Je kunt hier al je ervaringen uitwisselen, inzichten delen en vragen stellen. Je doet het dus niet alleen, wat gelijk zorgt voor een mooie stok achter de deur.

Extreem veel waarde voor een lage prijs

Understanding Human Design is het meest volledige programma over Human Design in Nederland. Het is een compleet programma, gericht op het praktisch toepassen van je design in jouw leven (of om anderen hierbij te helpen). Bovendien bevat het programma allemaal extra’s: alles wat je nodig hebt zit erin. Nergens anders vind je zó veel informatie over Human Design voor zo’n lage prijs. Omdat je hier alles vindt wat je nodig hebt, bespaart dit je uiteindelijk heel veel geld en tijd.

Een Human Design opleiding 

Deelnemers van eerdere rondes geven aan dat dit niet “zomaar een cursus” is, maar dat ze echt het gevoel hebben opgeleid te worden in Human Design. Veel oud deelnemers zetten Human Design zelf ook al in als tool voor anderen sinds het volgen van UHD.

Understanding Human Design

Ik vind het programma super duidelijk, heel veel uitleg en veel extra. Het geeft me meer inzicht in mezelf en anderen. De community heeft veel waarde omdat je er vragen kan stellen en verduidelijking krijgt. Als je er niet uitkomt heb je hier je hulplijn. Zou het programma dan ook aanraden aan anderen, omdat er heel veel duidelijk wordt voor jezelf en hoe je meer in je eigen balans kunt staan. 

Ellen  
Understanding Human Design

Ik ben zo ontzettend blij dat ik de opleiding UHD heb gevolgd. Het is het geld meer dan waard geweest! Door het steeds meer en meer volgen van mijn eigen design ben ik weer “back on track”! Toen ik instapte was ik nog erg zoekende, bijvoorbeeld met: wat wil ik nu met m’n werk? Met burn out achtige klachten zat ik thuis en kreeg ik door de inzichten vanuit Human Design in de gaten dat mijn werk mijn werk niet meer was. Door het volgen van mijn sacrale energie heb ik nu een andere baan en ga ik daarnaast een nieuwe opleiding volgen. Ik ben een gelukkig mens en dát is alles waard! Mijn (ons) leven is totaal veranderd, verbeterd op meer punten dan ik hier kan neerzetten.

Anne
Understanding Human Design

Het zorgt ervoor dat ik er echt dagelijks mee aan de slag ga, en uitgedaagd wordt om te experimenteren. De community maakt het extra waardevol omdat je van elkaar leert. Ik ben me veel meer bewust van hoe ik mijn keuzes kan maken. Dat heeft in aantal opzichten heel veel rust gegegeven. Ook in relatie tot anderen heeft het al het een en ander opgeleverd. 

Als je echt aan de slag wilt met Human Design is dit een mooi programma omdat het heel praktisch is ingericht

Nanette

Ola, ik ben Nikki

Een 5/1 generator die leeft naar het credo: ‘if you find something you love, you never work a day in your life’. Of hoe ik het zelf liever verwoord:

Make love to all of life.

Follow your fuck yes.

Harness what makes you unique.


Voor mij is dit waar het leven over gaat. Om het leven volledig op jouw voorwaarden vorm te geven en waarin je je hart en je verlangens volgt. Een leven waarin je benut wat jou uniek maakt, in plaats van je te wurmen in een keurslijf van verwachtingen en conformiteit. Een leven waarin je danst op het ritme van je eigen drum, en stopt te marcheren op het ritme van de massa.


Ik vind dat het hoogtijd is voor een grote verandering.

Het is tijd om wakker te worden.

Tijd om opnieuw verbinding te maken met onszelf, met de kern van wie we zijn. Tijd dat we gaan inzien dat er geen voorgeschreven route te volgen is, alleen je eigen pad. Het leven is een groot avontuur. Een experiment waarvan jij de voorwaarden bepaalt.

En dat het enige wat je daarvoor te doen hebt, is ontdekken hoe jij het beste werkt en tot je recht komt.


Het is mijn missie om je de praktische hulpmiddelen en tactieken te geven voor een magisch leven, volledig op jouw voorwaarden. Een van de belangrijkste middelen die ik daarvoor inzet is Human Design, een tool die je terugbrengt naar wie je werkelijk bent, de persoon onder alle lagen van conditionering. Human Design geeft je de handvaten die je nodig hebt om een leven te creëren op jouw voorwaarden, in plaats van alleen maar doen wat moet, hoort of wat er van je verwacht wordt. 


Met mijn trainingen en programma’s heb ik al duizenden mensen op een simpele, praktische en eenvoudige manier laten ervaren hoe een leven op hun voorwaarden eruitziet. 200+ mensen deden inmiddels mee aan mijn signature programma Understanding Human Design.

Is Understanding Human Design voor jou?

Voor wie is het allemaal? 

Understanding Human Design is hét programma voor dromers, go-getters, trailblazers en grijze muizen die willen vrijbreken. Een leven op jouw voorwaarden is wat ik je garandeer na het volgen van dit programma.

Bovendien hebben veel ondernemers, coaches, psychologen en therapeuten, healers, managers, leraren en dienstverleners veel aan dit programma als zij Human Design willen leren integreren in hun werk. Ook als je helemaal niet van plan ben om Human Design professioneel in te zetten, is Understanding Human Design uitermate geschikt om in te zetten als tool voor je familie, vrienden en kennissen.

Behoeft aan een stok achter de deur

Je wilt aan de slag met Human Design, het blijft je aandacht trekken, maar tegelijkertijd heb. je het ook druk. Dan is Understanding Human Design LIVE dé oplossing.  Doordat we iedere 2 weken een live sessies hebben, heb je een stok achter de deur om er echt mee aan de slag te gaan. Daarnaast kan je gebruikmaken van de community aan gelijkgestemden om elkaar verder te helpen. Deelnemers in vorige rondes ervaarden dit echt als prettig, omdat je gemotiveerd wordt echt aan de slag te gaan en het niet zo'n cursus is die op de plank blijft liggen.

Je hebt al heel veel onderzoek gedaan

Volg dan vooral je strategie en autoriteit! Wat voel je in je lichaam? Dit is natuurlijk de belangrijkste basis van Human Design en heel belangrijk om te gaan volgen. Wat ik je wél kan vertellen, is dat ik al meerdere keren heb gehoord dat dit programma veel verder gaat dan alles wat je (gratis en betaald) online kan vinden. Vaak heb je na al het onderzoek alsnog

het gevoel 'en wat nu?'. Ergens krijg je het nog niet helemaal compleet. Hier wel.

Je bent nog helemaal nieuw in Human Design 

Het kan zijn dat Human Design net op je pad is gekomen en dat je direct voelde: ‘JA, dit wil ik’ (zo ging het bij mij wel). Ook als je nog niks weet over Human Design is dit programma 100% een match, je wordt echt van A-Z meegenomen.

Ik weet nog niet wat ik wil met Human Design 

Dat hoeft ook niet, ik had ook geen idee wat ik met Human Design ging doen toen het net op mijn pad kwam. Waarschijnlijk lees je dit nu met een reden. Er is iets waarom je hier nog steeds bent. Durf te vertrouwen op de aantrekkingskracht die je voelt. Toen Human Design op mijn pad kwam had ik nooit gedacht dat ik dit nu zou doen, dat is de magie van het volgen van je design. In andere rondes waren er ook mensen die dachten eerst alleen voor zichzelf mee te doen en uiteindelijk ook aan de slag zijn gegaan met de designs van anderen.

Al jouw brandende vragen beantwoord

Hoelang en waar kan ik het programma vinden?

Je blijft onbeperkt toegang houden, ook tot eventuele updates. De hele training vind je op de Huddle, hier krijg je direct een mailtje over zodra je je hebt aangemeld. Je kan dan dus gelijk bij alle content. De Huddle heeft ook een app, dus die kan je ook downloaden zodat je er ook op je telefoon bij kan.

Wat als ik nu geen tijd heb?

Klopt het dat je geen tijd hebt? Ik kan natuurlijk niet in je agenda kijken, maar ik weet wel uit eigen ervaring dat we vaak niet zo'n realistisch beeld hebben van onze tijd. Vaak zeggen we dat we geen tijd hebben, maar zijn we vervolgens wel uren kwijt aan Netflix of doelloos scrollen door onze telefoon.

Dus heb je echt geen tijd? Of mag je beter omgaan met de tijd die je al hebt?

Daarnaast blijf je altijd toegang houden tot alle content, dus je kan het op ieder moment oppakken. De video's kan je ook beluisteren als podcast, dus je kan zelfs tijdens het schoonmaken of reizen aan de slag met de cursus.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja zeker! Je kan in 1, 3 en 10 termijnen betalen. Heb je behoefte aan een andere betaalregeling, stuur dan een mailtje naar info@nikkiwillemse.nl. We denken met alle liefde met je mee!

Voor wie is Understanding Human Design?

Dit programma is geschikt voor ondernemers, coaches, psychologen, therapeuten, healers, managers leiders, leraren, dienstverleners en iedereen die Human Design wil leren integreren in hun werkwijze. Maar ook voor mensen die het alleen voor zichzelf, hun familie en vrienden willen gebruiken!

Ik heb al veel onderzoek gedaan of meerdere programma’s gevolgd, hoe is dit anders?

Met mijn lijn 1 duik ik diep in de informatie, om vervolgens met mijn lijn 5 praktische oplossingen te bieden. Human Design kan heel ingewikkeld gemaakt worden, ik zorg ervoor dat het simpel en eenvoudig is, maar wél met voldoende diepgang. Daarnaast is het natuurlijk in het Nederlands en er is nog maar weinig informatie beschikbaar in het Nederlands.

Hoeveel tijd ben ik kwijt per maand?

Als je kiest voor de do it yourself kan je het helemaal op je eigen tempo volgen en zelf bepalen hoe lang je er mee bezig bent. De video's kan je ook luisteren als podcast, dus je kan het zelfs doen wanneer je in de sportschool staat of op de bus wacht. Het ligt helemaal aan hoe jij het beste leert en wat jij fijn vindt, maar minimaal 2 uur per week is toch wel nodig als je er dit jaar nog mee aan de slag wilt!

Als je meedoet met de live ronde is er 2x per maand een live sessie van 2 - 3 uur. Voor die live sessie is het belangrijk dat je de workshop bekijkt, deze duurt ongeveer 2 uur. Het beste wat je kan doen is bij de live momenten aanwezig zijn. Daarnaast raad ik het zeker aan om ook buiten de live momenten er mee bezig te zijn!

Kan ik het hierna inzetten als tool?

Ja absoluut! Oude deelnemers zetten het nu al op verschillende manieren in. Sommige alleen voor hun gezin, anderen ook voor hun klanten. Sterker nog, na de eerste 5 modules kan je het in principe al inzetten.

Wat is het verschil tussen Understanding Human Design do it yourself en Understanding Human Design live

Tijdens UHD Live gaan je samen met mij en een groep gelijkgestemden 6 maanden lang aan de slag. Iedere 2 maanden is er een live sessie waarin we praktisch aan de slag gaan met wat je geleerd hebt in de theorie.

Je kan al je vragen stellen, case studies in brengen van bijvoorbeeld je eigen klanten, vrienden of gezin of zelf hot seat coaching krijgen.

Aan de ene kant zorgt dit ervoor dat je echt concreet en praktisch aan de slag gaat met de theorie. Waardoor je straks nog meer vertrouwen hebt in jezelf en je kennis. Daarnaast heb je ook echt een stok achter de deur om aan de slag te gaan met het programma.

Als je UHD live volgt, krijg je als bonus ook toegang tot alle content van UHD.


Understanding Human Design do it yourself is een vooraf opgenomen programma met video’s, ebooks, werkboeken, meditaties, etc. Je gaat hier helemaal in je eigen tijd en op je eigen tempo aan de slag met theorie. Je krijgt toegang tot een ongelofelijke bibliotheek aan Human Design kennis. In principe is dit alles wat je nodig hebt om vol vertrouwen aan de slag te gaan met Human Design.

Waarom zou ik UHD live volgen als ik ook UHD kan doen?

Bij UHD live heb je mijn begeleiding voor 6 maanden lang in de 13live sessies. En niet alleen mijn begeleiding, maar ook een community van gelijkgestemden. Vanuit vorige rondes was de feedback over de community en live sessies heel positief.

Daarnaast blijkt uit ervaring dat het hebben van een stok achter de deur fijn is, omdat het anders weer een cursus wordt die op de plank blijft liggen en waar je ooit een keer aan hoopt te beginnen.

Verder is mijn kennis en expertise het afgelopen jaar ook weer gegroeid en dit ga ik ook meenemen in de live sessies.

In de sessies gaan we ook echt praktisch aan de slag met de theorie. Zo blijft het niet alleen maar bij theorie, maar leer je ook direct hoe je het kan toepassen in de praktijk. Zo kan je hier ook vragen stellen over je eigen design of dat van anderen.

Wat zijn de data van de live sessies

Alle sessies zullen om 19:30 zijn!
Er kunnen nog wijzigingen plaats vinden in de data.


1 Mei:Welkom sessie
15mei: Introductie in Human Design
29 mei: De 4 energietypes
12 juni: Strategie
26 junii: De 7 autoriteiten
10 juli: De ongedefinieerde centers
24 juli: De gedefinieerde centers
7 augustus: De 12 profielen
21 augustus: Circuitry
11 september: De kanalen en poorten
25 september: De variabelen
9 oktober: Definitie
23 oktober: let's put it together

Wat als ik niet bij een sessie kan zijn?

De replays komen allemaal in de Huddle te staan dus die kan je altijd terug kijken.

Ik zit al in UHD of heb al eerder een live versie bij jou gevolgd, krijg ik korting?

Ja! Stuur even een mail naar info@nikkiwillemse.nl met als onderwerp ‘UHD live korting’ en laat in de mail weten wat je gevolgd hebt en dat je mee wilt doen met UHD live, dan sturen we je een kortingscode op.

Wat als mijn vraag er niet tussen staat?

Als je nog een andere vraag hebt, mail dan naar info@nikkiwillemse.nl en je krijgt binnen 24 uur een reactie.

Human Design

Human Design wordt heel ingewikkeld gemaakt. En het is ook wel ingewikkeld maar jij kan het wel schrijven op een manier dat je het tot je kan nemen. Door jou wordt het makkelijker om tot je te nemen en begrijpelijker. Je slaat de informatie niet plat, want je leert wel alles, maar je maakt het toegankelijker. Je maakt het concreet, versimpeld waar nodig is en blijft weg van onnodig moeilijk doen. Na het programma denk ik zeker dat ik er mee aan de slag kan. Je hebt genoeg bagage om er mee aan de slag te kunnen.


Saskia

Vond je ’t niks? 100% geld terug. 

I get it, investeren in jezelf is al spannend genoeg, wat als je het niks vindt? Gelukkig is er nog nooit iemand geweest die er niet minimaal 3 nieuwe inzichten uit gehaald heeft. Dus ik durf met alle liefde te beloven dat je jouw geld terugkrijgt als je er niks aan vindt. Stuur ons hiervoor een mail binnen 14 dagen nadat je de cursus hebt gekocht. Je kan dus helemaal zonder risico instappen, ik weet toch wel dat je het een topprogramma gaat vinden

Understanding Human Design 

Leer alles over Human Design wat je nodig hebt om het vol vertrouwen in te kunnen zetten als tool. Zónder ingewikkelde termen en onbegrijpelijk taalgebruik. Simpel, praktisch en no- nonsense.


Understanding Human Design is mijn signature-programma en biedt een deep dive in

je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je gaat ontdekken wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven creëert volledig op jouw voorwaarden. Vol met voldoening, rust, succes en vrijheid.


Door inzicht te hebben in je eigen design, maar ook dat van je gezin, familie en vrienden te kunnen doorgronden, ga je ook met hun diepere relaties en verbindingen creëren.  En als je het uiteindelijk wilt inzetten in je eigen praktijk, heb je een mooie tool in je toolbox die ervoor zorgt dat je jouw klanten nog beter leert kennen, kom je sneller tot de kern van een probleem en vergroot je de impact en transformatie bij je klanten.

Understanding Human Design

Do it yourself

Normaal 1497,- 

nu 997,-! 

188 Videolessen (26 uur), uitgebreid ebook (700+ pagina's), cheatsheets, powerpoints, werkboeken, meditaties. 

Inclusief 1285,- bonus:

🏆Toegang tot 13 extra masterclasses (t.w.v. 797,-)

🏆 Persoonlijke handleiding (t.w.v. 197,-) 

🏆 Live Q&A 7 Mei (t.w.v. 97,-)
🏆Juni: Workshop composition chart reading (t.w.v. 97,-)
🏆Juli: Workshop incarnation cross (t.w.v. 97,-) 

Understanding Human Design

Live

Normaal 2497,-

nu 1997,-

13x Live sessie
+ Toegang tot 13 Human Design workshops 
+ exclusieve community met gelijkgestemden
+ 6 maanden mijn begeleiding 

Inclusief 1345,- aan bonussen: 

🏆Toegang tot 13 extra masterclasses (t.w.v. 797,-)
🏆 Persoonlijke handleiding (t.w.v. 197,-)
🏆Fysiek boek van de opleiding (t.w.v. 60,-)
🏆 Extra live Q&A 7 Mei (t.w.v. 97,-)
🏆Juni: Workshop composition chart reading (t.w.v. 97,-)
🏆Juli: Workshop incarnation cross (t.w.v. 97,-) 

Let op: Slechts 25 plekken beschikbaar. 
Understanding Human Design

Voor mij is dit de meest complete Nederlandstalige cursus die je kan vinden. In alle dingen die ik heb geluisterd, geleerd en gelezen heb de afgelopen 2 jaar. Leer ik nu veel meer details en dingen waar de algemene Human Design informatie niet echt op in gaat. Ik zou het iedereen aanraden, ben er echt heel enthousiast over.

Frouke 

Ben je er klaar voor om alles te leren over Human Design, zodat je niet alleen ontdekt wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je daarmee een leven kan creëren volledig op jouw voorwaarden…

En het straks ook nog kan gaan inzetten als tool voor je klanten, familie en vrienden?

YES ik ben READY!