www.nikkiwillemse.nl

Yesss je hebt de replay aangevraagd!
Belangrijk: doorloop deze stappen👇🏽

1. Plan de workshop voor jezelf in (deze is beschikbaar in de maand maart)

2. Vraag hier beneden jouw design op (dan krijg je speciale mails met content specifiek voor jou design!) 

3. Lees de rest van de pagina door

Vraag hier jouw design op 
Side note: het kan zijn dat jouw geboorteplaats er niet in staat.
Geen paniek, je kan gewoon de dichtstbijzijnde stad invullen. 

En ik heb iets leuks voor je!

Omdat je je aan hebt gemeld voor de masterclass, krijg je 120,- korting op mijn energietype training.

We gaan even fast forward in de tijd 👇🏽🔮

Nog voordat je wekker gaat word je wakker. Vol enthousiasme spring je uit je bed klaar voor een nieuwe dag. Zin in wat er allemaal gaat komen. 

Sinds dat je radicaal voor jezelf bent gaan kiezen en aan de slag bent gegaan met je Human Design experiment, ervaar je zoveel meer voldoening en rust. 


Waar je vroeger nog vooral deed wat zou moeten of horen of wat anderen van je verwachten, kies je nu echt voor jezelf. Bewandel je jouw eigen pad en leef je volgens jouw eigen voorwaarden. 


De vrijheid en het geluk wat dat met zich meebrengt is onbetaalbaar. Je hebt een leven gecreëerd op jouw (eigenwijze)manier en je voelt aan alles dat dít is waar je hiervoor bent. Dat dit is wat je hier te doen hebt. 


Human Design heeft je inzicht gegeven in wat jou uniek maakt en welke eigenschappen je kan inzetten om een leven te creëren wat helemaal bij jou past, bij jouw verlangens, wensen en behoeften. Het heeft ervoor gezorgd dat je echt van jezelf bent gaan houden, je accepteert jezelf volledig, ook de imperfecties waar je vroeger nog zo tegen aan het vechten was. 


Niet langer ben je op zoek naar de antwoorden buiten jezelf of naar bevestiging van anderen, maar je hebt het vertrouwen in jezelf gekregen om keuzes te maken die kloppen voor jou. 


Je hebt de vrijheid om te doen wat je wilt, om ongelimiteerd jezelf te zijn, zonder grenzen of beperkingen. Wat zorgt voor een voldaan en succesvol gevoel. 


Dat klinkt best wel lekker, toch? 

147,-
27,- 

Human Design energietype training 

Deze training laat je zien waarom alles wat je geleerd hebt, over hoe je jouw leven zou ‘moeten’ inrichten, 9 van de 10 keer niet werkt en alleen maar zorg voor meer frustratie, bitterheid en onrust. One size fits none, zeg ik altijd. Iedereen is uniek, er is niet één manier die werkt voor iedereen, maar niemand leert je dat. We zijn allemaal anders, maar toch wordt verwacht dat we allemaal hetzelfde doen. 


De weerstand die je nu misschien ervaart, komt  omdat je jouw leven probeert in te richten op een manier die niet klopt bij jouw unieke energie. Op het moment dat je gaat experimenteren met jouw design, zal je merken dat de weerstand plaats maakt voor meer flow. 


Dit is een training waarin je op een simpele, praktische  en begrijpbare manier alles leert wat je moet weten over je energietype. Je krijgt de tools en handvatten die je gaan helpen om weer in verbinding te komen met jezelf en zo een leven te creëren op jouw voorwaarden. 


Omdat je het ebook hebt gedownload krijg je €120,- korting op deze mega waardevolle training bomvol waarde, inzichten en transformatie

Allemaal leuk, maar wat heb ik er aan? Nou, dit:

  • Leer hoe je in contact komt met jezelf en wat jou uniek maakt. Zodat je een leven kan creëren dat helemaal past bij jouw eigen voorwaarden

  • Ontdek hoe je in flow kunt blijven, in plaats van steeds weerstand te ervaren. Zo ga je vol energie en enthousiasme door het leven. 

  • Ga van frustratie, bitterheid, woede en teleurstelling naar voldoening, succes, rust en verwondering 

  • Ontdek hoe je het beste door het leven kan navigeren, waardoor je ook makkelijker om kan gaan met de uitdagingen en moeilijke momenten. 

  • Praktisch aan de slag met de informatie, zodat je daadwerkelijk een transformatie gaat creëren. Zo kun je stap voor stap werken aan een leven dat helemaal past bij jouw wensen, behoeften en dromen.


En dit is wat je concreet krijgt: 

  • Introductie in Human Design 

  • Training van +/- 60 minuten 

  • Ebook met alle informatie 

  • Werkboek om praktisch aan de slag te kunnen