Complete Human Design aanbod 

Voor iedereen die op een simpele, praktische en eenvoudige manier aan de slag wilt met Human Design.

197,-

Persoonlijk Human Design boek

Een boek waarin jouw hele design wordt uitgewerkt, jouw persoonlijke handleiding waarin je ontdekt wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden. Niet langer doen wat moet, hoort of wat anderen van je verwachten, maar datgene wat jou de meest voldoening, rust, +/- 200 pagina's in PDF)

1497,-

Understanding Human Design DIY 

De Human Design opleiding waarin je op een simpele, praktische en begrijpbare  manier alles leert over de belangrijkste elementen van Human Design. Zodat je Human Design vol vertrouwen kan integreren in je werkwijze en kan inzetten als tool om anderen te helpen. 

2497,-

Understanding Human Design LIVE!

Leer in 6 maanden op een simpele, praktische en begrijpbare  manier alles over Human Design, zodat je niet alleen ontdekt wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden. Maar zodat je het straks ook kan gaan inzetten als tool voor je klanten, familie en vrienden. 


In september beginnen we officieel maar je krijgt als bonus toegang tot UHD, dus je kan direct al aan de slag! 


In totaal zijn er 13 live masterclasses + als bonus krijg je 5x een Q&A. Op een simpele, praktische en eenvoudige manier ga je alles leren over Human Design! 6 Maanden lang heb je mijn begeleiding en kom je in een mooie community van gelijkgestemden terecht. Zo hoef je het dus niet alleen te doen en heb je een stok achter de deur. 


De deuren voor Understanding Human Design live zijn gesloten, maar je kan je hier aanmelden voor de wachtlijst van 2024 en dan wordt je op de hoogte gehouden wanneer de deuren weer open gaan!