Complete Human Design aanbod 

Voor iedereen die op een simpele, praktische en eenvoudige manier aan de slag wilt met Human Design.

Understanding Human Design

1497,-

Understanding Human Design

De Human Design opleiding waarin je op een simpele, praktische en begrijpbare  manier alles leert over de belangrijkste elementen van Human Design. Zodat je Human Design vol vertrouwen kan integreren in je werkwijze en kan inzetten als tool om anderen te helpen. 

Alle Human Design trainingen 

Coming soon:
Human Design membership

 Hét Human Design membership waarin je alles gaat leren over de belangrijkste elementen van Human Design. Je doet het niet alleen maar samen met een hele groep aan like minded mensen. Maandelijks komen we samen voor een masterclass en een live Q&A

€ 197,-
99,-

Human Design Energietype training

Per energietype heb ik een training! Hierin ontdek je alles wat je moet weten over jouw energietype. Je leert wat jou uniek maakt, hoe je het beste door het leven kan navigeren en wat de beste manier is om keuzes te maken. Ook ontdek je hoe je weet of je wel of niet op het juiste pad zit.

147,-

Human Design voor Dummies

Een training waarin je op een simpele, praktische en eenvoudige manier alles leert over de belangrijkste basis elementen in Human Design. 2x Heb ik Human Design voor Dummies live gegeven, een 4-daagse training waar in totaal 2000+ mensen aan meededen. Je krijgt de recording van beide trainingen.

€ 350,-
127,-

Human Design starterspakket

 De trainingen die je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen met Human Design.Je gaat ontdekken wat Human Design precies is en wat alles in een Bodygraph betekent.


Vervolgens leer je alles over de 4 verschillende energietypes (unieke rol, strategie, not-self, signature en begeleiden van dit type).


Als laatste ga je ontdekken wat de 7 autoriteiten zijn. Je leert wat dit precies betekent en wat het verschil is tussen grote en kleine keuzes. Ook   heeft iedere autoriteit een visualisatie, om je er nog meer mee te kunnen verbinden.


497,-

De 4 energietypes training

Een uitgebreide training over de 4 verschillende energietypes.

Per energietype is er een training waarin je alles leert over de rol van het energietype, de strategie, not-self en signature. En als bonus leer je ook hoe je iemand kan begeleiden met dit type.


347,-

De 9 energiecenters training

Een mega uitgebreide training over de 9 energiecenters binnen Human Design.
Je gaat ontdekken wat de energie centers zijn en wat het betekent als het gedefinieerd of ongedefinieerd is.


In deze video’s leer je wat het center algemeen inhoud, wat de superkrachten, valkuilen en not-self is. Verder ontdek je hoe je gemaakt bent om op te komen dagen en wat je kan doen om een center te deconditioneren.

297,-

De 7 autoriteiten training

Een transformerend programma voor mensen die op een praktische, simpele en toepasbare manier de belangrijkste dingen uit Human Design willen leren. Zodat je het niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen in je omgeving en je klanten kan gaan inzetten.


147,-

De 12 profielen training 

In deze training leer je alles over de 12 profielen binnen Human Design.
We beginnen met een introductie waarin je leert wat de 6 lijnen binnen Human Design betekenen en wat profiel precies inhoudt.

Vervolgens ontdekt wat de superkrachten zijn van iemand met dit profiel, welke uitdagingen je tegenkomt en hoe je kan werken met iemand die dit profiel heeft.


297,-

 De 64 Poorten & 36 Kanalen training

In deze mega uitgebreide training leer je álles over de poorten en kanalen.

Je krijgt niet alleen een beschrijving van alle 64 poorten en kanalen, maar ook een video over de planeten én circuitry.

Zo heb je alles wat je nodig hebt om de poorten en kanalen te begrijpen.

447,-