Hi, ik ben Nikki! 

Als jij Human Design wilt integreren in je werkwijze en in wilt zetten als tool, zonder daar jaren voor te moeten studeren...

...Dan ben je hier op de goede plek!

Human Design
Understanding Human Design

Laten we even doen alsof we elkaar net ontmoeten in een hip koffietentje. 

Beide bestellen we een koffie, zo een met allemaal nog hippere ingrediënten. We kletsen wat over onze dagelijkse bezigheden, drinken onze koffie  en vervolgens deel jij wat er aan de hand is

 • Je wilt Human Design integreren in je werkwijze en inzetten als tool, want HALLO, hoe waardevol is dat!? Je weet dat dit de impact en transformatie bij je klanten gaat vergroten.
 • Ook gaat het jouw manier van werken nog persoonlijker, effectiever en efficiënter maken.
 • Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen en wordt vooral overweldigd door alle informatie
 • Uren ben je het hele internet aan het afzoeken, alle blogs die je kan vinden lees je, geen podcast is je onbekend en ieder boek heb je in de kast staan.
 • Toch kan je geen zinnig woord delen over iemands design en en loop je vast wanneer iemand vragen stelt.
 • Je voelt je nog geen expert en hebt niet het vertrouwen in jezelf om het in te kunnen zetten als tool of om readings te kunnen geven
 • Om het allemaal nog erger te maken, vergelijk je jezelf constant met anderen die Human Design wel al integreren in hun werkwijze
Human Design

Nu zou je natuurlijk denken dat ik ga vertellen dat ik dit weet, omdat ik net zoals jij was. Maar nee ;).

Als echte lijn 1 ben ik namelijk als een gek de diepte in gedoken om alles te leren over dit systeem. Daarnaast ben ik met mijn 28-38 kanaal gek op struggle en heb ik dit nodig om het idee te hebben dat mijn leven een doel heeft. Gooi daarboven op mijn generator energie en je hebt een recept voor iemand die echt gecommitteerd is om alles te leren wat er te leren valt.


Om dus gewoon even eerlijk met je te zijn, ik vond het allemaal niet zo ingewikkeld om Human Design te leren en begrijpen. Was ook al heel snel begonnen met het geven van readings en dat ging hartstikke goed, voelde me daar niet onzeker in of onervaren.


Maar ik zie het wel heel veel terug bij klanten en ik hoor het regelmatig in de gesprekken die ik heb met mensen. Het overweldigende gevoel omdat er zó veel te leren valt. De frustratie omdat je nog steeds geen zinnig woord kan uitbrengen over iemands design. Of dat knagende gevoel van ‘ga ik dit ooit begrijpen?!’. 


Dat is denk ik ook de reden waarom het steeds vaker op mijn pad kwam om al mijn kennis te gaan delen door middel van programma's en trainingen. Omdat ik echt zoveel geleerd heb over Human Design, ja ik heb ook alle ingewikkelde Engelse trainingen gevolgd en materialen gelezen (en ik ben nog steeds lerende). 


Als echte lijn 5 ben ik hier om praktische oplossingen te bieden voor problemen die ik zie. En een probleem wat ik zie, is dat heel veel mensen wel aan de slag willen met Human Design, maar het niet doen omdat ze gewoon niet weten waar ze moeten beginnen en overweldigd worden door alle informatie.


Dat is precies wat ik nu dus doe! Ik leer coaches, psychologen, therapeuten, healers en dienstverleners alles overHuman Design op een simpele, praktische en eenvoudige manier, zodat zij het vol vertrouwen kunnen integreren in hun werkwijze en kunnen inzetten als tool.


Human Design

10 Random feitjes over mij!

 • Emotionele Generator 5/1 profiel
 • In december 2021 kocht ik een enkeltje Mexico, omdat mijn sacraal aanging van iemand die ik op Instagram in Mexico zag zitten
 • Juni 2021 vertrok ik naar Costa Rica omdat ik een liedje op Spotify hoorde en mijn sacraal daarvan aanging, nu woon ik daar!
 • Ik heb een hond Luna, haar heb ik geadopteerd in Costa Rica
 • Mijn nieuwe passie is surfen en 2024 wordt het jaar waarin ik echt goed word
 • Ik ben spiritueel, maar sta wel met beide benen stevig op de grond.
 • Mijn favoriete plek in huis is de hangmat
 • Koken vind ik onwijs leuk en doe ik (bijna) iedere dag
 • Mijn grootste nachtmerrie is een kantoorbaan van 9-5
 • Voor mij is het doodnormaal om echt te kiezen voor mezelf, voor mijn dromen, doelen en verlangens. Wat anderen daar van vinden interesseert me precies niks. Ik snap echt niet dat zo veel mensen doen wat moet, hoort of wat van hen verwacht wordt. Halloooo, je leeft maar een keer!?

 Ben je er klaar voor om Human Design te gaan integreren in je werkwijze en in te zetten als tool

Understanding Human Design

De complete human desgin guide ebook

Gratis De complete Human Design Guide