Human Design training
Human Design

Wil je voor jezelf én anderen aan de slag

met Human Design? 

Maar heb je geen idee waar je begint...

Leer op een simpele, praktische en begrijpbare  manier alles over

Human Design, zodat je niet alleen ontdekt wie je bent, wat jou 

uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden.


Maar zodat je het straks ook kan gaan inzetten als tool 

voor je klanten, familie en vrienden. 

Yess dat wil ik!

Wil je Human Design inzetten als tool om anderen te helpen? 

Maar heb je geen idee waar je begint...

Leer op een simpele, praktische en begrijpbare  manier alles over Human Design, zodat je niet alleen ontdekt wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden.


Maar zodat je het straks ook kan gaan inzetten als tool 

voor je klanten, familie en vrienden. 

Yes dat wil ik!
Human Design
Human Design

Dit is waarom je nu nog niet veel met Human Design doet 

Het is ondertussen al vaker op je pad gekomen, mensen in je omgeving hebben het er veel over en ook jij voelt dat je iets met Human Design wilt doen. 

Aan de ene kant wil je aan de slag met Human Design, omdat je constant tegen de vragen  'wie ben ik, wat werkt voor mij en wat wil ik' aanloopt.

In je dagelijks leven, carrière en relaties loopt het nu niet zoals je wilt. Terwijl je wel voelt dat er meer in zit, alleen komt het er niet uit. 

Je weet dat leven volgen je design je meer rust, flow en richting gaat opleveren. 

Maar aan de andere kant heb je ook het gevoel dat je Human Design uiteindelijk wilt inzetten als tool om ook anderen te kunnen begeleiden. 

Alleen nu doe je nog niet zoveel met Human Design omdat...


 • Je het maar ingewikkeld vindt en het een enorme klus is om alles goed uit te zoeken. Zelfs met alles wat je al hebt gedaan, krijg je het nog steeds niet compleet. 

 • Uren ben je aan het zoeken bent op internet, iedere podcast heb je geluisterd en elk boek heb je ondertussen gelezen, maar nog steeds lukt het niet om het ook echt toe te passen voor jezelf, laat staan dat je het gevoel hebt anderen te kunnen begeleiden.

 • Ondanks alles wat je al geleerd hebt, sta je met een mond vol tanden als je iemands design voor je neus hebt of vragen krijgt. 

 • Overweldigd wordt door alle info en je weet niet waar je moet beginnen.   

 • Het vertrouwen mist in jezelf en je kennis, plus de praktische tools om het ook echt toe te kunnen passen 

 • Voor je gevoel nog te kort bezig met Human Design, je mag het toch passen na 7 jaar inzetten? 

 • Vastloopt wanneer iemand je vragen stelt, je kan daar nog niet soepel en zelfverzekerd een antwoord op geven 

 • Nog niet het gevoel hebt dat je het echt kan inzetten 

 • Constant jezelf aan het vergelijken bent met anderen die Human Design wel al integreren in hun werkwijze 

De training gaat veel dieper dan wat ik al wist
Je kan het wel lezen en weten, maar pas als je er echt iets mee gaat doen, dan kom je erachter hoe het werkt en wat het voor je kan doen.
Understanding Human Design
Nannette
Ik heb het vertrouwen dat ik het straks kan inzetten als tool. 
Ik vind niet dat ik een reading mag geven als ik alleen maar wat gratis informatie via het internet heb gevonden. Had dus echt behoefte aan een goede opleiding en die geef jij. Voelt echt alsof ik opgeleid word in Human Design 
Understanding Human Design
Anne
Ik heb eindelijk het idee dat alle puzzelstukjes op een plek vallen 
Ik had behoefte aan meer verdieping van wat ik al wist. Jij legt het heel duidelijk en kant-en-klaar uit. 
Understanding Human Design
Ellen 
Human Design is een essentieel onderdeel in mijn aanbod nu
‘Gedurende de opleiding begon ik me steeds zekerder te voelen om het toe te passen. En nu inmiddels zover dat dit een essentieel onderdeel is in m’n aanbod. Eentje waar ik echt voor durft te staan. 
Marjon 
Human Design

Wat als ik je vertel dat ook jij kan leven volgens je design én het kan inzetten voor anderen?  

Human Design is niet een hype die nu even populair is, nee. Sterker nog, Human Design zal de komende jaren populairder worden. Ook wordt het steeds belangrijker om je te kunnen onderscheiden in de wildgroei aan coaches. 


In plaats van uren online onderzoek doen en gefrustreerd raken omdat je nog steeds niks ervan snapt, ga je in mijn programma alles leren wat je nodig hebt om straks vol vertrouwen Human Design te kunnen inzetten als tool. 


Ik weet namelijk hoe lastig het is om Human Design te leren, het is alsof je een hele nieuwe taal aan het leren bent. 

Maar in mijn programma ga je er op een simpele, praktische en begrijpbare manier mee aan de slag. Waardoor je straks vloeiend deze nieuwe taal kan spreken en vol vertrouwen Human Design inzet voor jezelf én anderen. 


Aan de ene kant is dit programma echt een deep dive in je eigen persoonlijke ontwikkeling, maar aan de andere kant leer je dus alles wat je nodig hebt om ook anderen te begeleiden. 


Dit is wat Understanding Human Design voor jou gaat betekenen. 


 • Je gaat ontdekken wie je bent,  wat jou uniek maakt en hoe je dit alles kan inzetten om een leven te creëren op jouw voorwaarden 

 • Krijgt inzicht in je unieke kwaliteiten, talenten en valkuilen 

 • Gaat leren om vanuit rust en vertrouwen de juiste keuzes maken die ervoor zorgen dat je jouw pad blijft bewandelen in het leven

 • Creëert diepere verbindingen en relaties met je familie en vrienden.

 • Hebt tools en handvatten om door het leven te navigeren op een manier die in alignement is met jouw energie, waardoor je meer flow ervaart

 • Inzicht in welke conditioneringen je hebt meegekregen vanuit je omgeving en tools om te deconditioneren zodat je weer in verbinding komt met wie je werkelijk bent

 • Je kan Human Design vol vertrouwen inzetten in je dagelijks leven, relaties, carrière én voor anderen.

 • Doordat je meer in alignement leeft met jouw design en alles kennis, ervaring en tools hebt, kan je het nu ook inzetten om anderen te begeleiden. 

 • Je gaat beter in kunnen spelen op vraagstukken en problemen van je klanten, waardoor de impact en transformatie groter (en sneller) wordt. 

 • Je wordt enthousiast van vragen die anderen stellen over Human Design en kan zelfverzekerd een antwoord op geven 

 • En zo maak je jouw aanpak nog persoonlijker en efficiënter en gaat je onderscheiden in de wildgroei aan coaches


Human Design zorgt uiteindelijk voor meer liefde en compassie voor jezelf, familie, vrienden en klanten.

Ook geeft het je innerlijke rust, acceptatie, vertrouwen en vrijheid in het dagelijks leven. 

Het is een mooie tool voor meer zelfontwikkeling, zelfinzicht en zelfkennis. Door te leven volgens je design, geef je jezelf te toestemming om te zijn wie je werkelijk bent. Je vertrouwt op jezelf en krijgt meer richting je leven, carrière en relaties. 

Yesss tell me more! 
1497,-

Understanding Human Design

In het programma vind je 188 videolessen en meer dan 26 uur aan content. Naast alle video’s zijn er bij iedere module e-books (700+ pagina’s in totaal), audiobestanden, cheatsheets, werkboeken, powerpoints en meditaties. 


In 11 modules leer je álles wat je nodig hebt om Human Design vol vertrouwen te integreren in je werkwijze en om readings te kunnen geven die resoneren bij je klant. Maar wél op een simpele, praktische en begrijpbare manier. Zonder ingewikkelde termen of vaag en onbegrijpbaar taalgebruik. 


Met Human Design in je toolbox leer je jouw klant nog beter kennen, kom je sneller tot de kern van een probleem en vergroot je de impact en transformatie bij je klanten. Daarnaast zorgt het ervoor dat je jezelf onderscheid onder alle coaches die er momenteel al zijn. Allemaal leuk, maar wat heb je eraan?  

Human Design als tool 

Je komt in alignement met je eigen design, waardoor je meer richting, rust en flow ervaart. Daarnaast heb je het vertrouwen in jezelf om Human Design in te zetten als tool voor anderen. Dit zorgt voor een diepere verbinding met je familie, gezin en vrienden. En je kan jouw klanten nog effectiever helpen.

Persoonlijke handleiding

Antwoord op de vragen wie ben ik, wat wil ik en wat maakt mij uniek. Zodat je een leven kan creëren op jouw voorwaarden. Vol met voldoening, rust, succes en vrijheid. 


Je bent

uniek 

In de wildgroei aan coaches blink jij uit met een tool die de transformatie en impact van je klanten vergroot (en versneld). 


Klaar met

vergelijken

Eindelijk heb je het volste vertrouwen in je eigen kennis en ervaring, waardoor je jezelf niet meer constant vergelijkt met andere HD coaches. 


These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik vind het programma super duidelijk, heel veel uitleg en veel extra. 

Ik vind het programma super duidelijk, heel veel uitleg en veel extra. 

Het geeft me meer inzicht in mezelf en anderen. De community heeft veel waarde omdat je er vragen kan stellen en verduidelijking krijgt. Als je er niet uitkomt heb je hier je hulplijn. Zou het programma dan ook aanraden aan anderen, omdat er heel veel duidelijk wordt voor jezelf en hoe je meer in je eigen balans kunt staan.  - Ellen

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik vind het programma heel interessant en leerzaam.

Fijn om alles op je eigen tijd te kijken en telkens een laagje dieper te kijken. Maar wel op een manier dat het begrijpelijk blijft. 

Er vallen telkens kwartjes en dat is zo leuk en geeft voldoening. Ik wist door zelf onderzoek al best veel van Human Design en de training geeft me ook die bevestiging. En het leert me ook dat ik telkens weer terug mag naar de basis. 

Ben me door de training steeds meer bewust van mijn strategie en autoriteit en door het volgen daarvan hebben we een geweldige vakantie gehad met het gezien. Echt magie! 

Ook de manier waarop ik met mijn kinderen omga is veranderd en verbetert. Ik begrijp ze beter en weet hoe ik bepaalde dingen moet aanpakken. 

De community is fijn en interessant en ook de live sessies zijn waardevol. Zo kan je van elkaar leren door vragen te stellen en uit te wisselen. 

Ik zou het programma zeker aanraden. Omdat Nikki op een simpele manier, best ingewikkelde dingen uit kan leggen. Omdat het mijn leven positief veranderd (nu al) en omdat de manier waarop Nikki het doet gewoon erg fijn is. Niet zo uit de hoogte, maar gewoon fijn als mens. - Anne van den Berg

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het programma is uitgebreid, veel info en fijne live sessies. 

Het zorgt ervoor dat ik er echt dagelijks mee aan de slag ga, en uitgedaagd wordt om te experimenteren. 

De community maakt het extra waardevol omdat je van elkaar leert. Ik ben me veel meer bewust van hoe ik mijn keuzes kan maken. Dat heeft in aantal opzichten heel veel rust gegegeven. 

Ook in relatie tot anderen heeft het al het een en ander opgeleverd. 

Als je echt aan de slag wilt met Human Design is dit een mooi programma omdat het heel praktisch is ingericht. - Nannette

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het programma is super! Het maakt me bewust van mijn energie en heb een heleboel aha momenten. 

De community is heel fijn. Als je de behoefte hebt om iets te delen of vragen, komt er van alle kanten reactie. Zo leer je veel van anderen mensen. 

De inhoud is super en Nikki kan goed uitleggen, ze neemt je helemaal mee en ik luister en kijk graag naar haar. 

Zou het programma ook zeker aanraden. Als je meer over HD wilt weten is dit programma de manier. Duidelijke en begrijpbare uitleg. Nikki weet alles goed over te brengen en ze is heel open en toegankelijk voor vragen. - Lieke

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars

In 11 modules ga je de volgende dingen leren

Module 1

Na deze module kan je vol vertrouwen wat Human Design is, hoe het is ontstaan, waarom het awesome is en hoe het werkt. Ook ontdek je hier jouw unieke leerstijl voor maximaal resultaat!

Module 2

Hier leer je alles over de 4 energietype binnen Human Design. We gaan in op de unieke rol, signature & not-self. Het laat je zien hoe jouw unieke energie werkt. Daarnaast gaan we ook kijken hoe je de verschillende types het beste kan begeleiden. 

Module 3

Tijd om verder in te gaan op type en te kijken naar de unieke strategie per type. Vol met praktische tips en concrete voorbeelden om jezelf en anderen hierin te begeleiden. Door te leven volgens je strategie, creëer je meer flow in je leven en het geeft je handvaten om echt jouw eigen pad te bewandelen. 

Module 4

Deep dive in de 9 energiecenters. We duiken per center diep in het algemene thema, de not-self en de superkrachten van zowel de gedefinieerde als ongedefinieerde centers. 

Module 5

Leer alles over de 12 verschillende profielen en de basis van lijnen. Na deze module begrijp je niet alleen je eigen profiel een stuk beter, ook dat van anderen ga je nu echt begrijpen. 

Module 6

Ontdek wat de planeten betekenen in Human Design en hoe deze je design beïnvloeden. 

Module 7

Dit is een interessant onderwerp in Human Design waar weinig informatieve over te vinden is. Gelukkig heb jij na deze module alle informatie die je nodig hebt.  

Module 8

Na de poorten is het tijd om de kanalen te onderzoeken. Ontdek wat je natuurlijke talenten zijn en hoe je deze ook bij anderen kan herkennen. Van ieder kanaal krijg je een uitgebreide beschrijving! 

Module 9

Een deep dive in de 64 poorten binnen Human Design. Na deze module hoef je nooit meer online opzoek naar een beschrijving, alles krijg je hier namelijk (in het Nederlands)

Module 10

In deze module staan we stil bij de verschillende soorten definition in een design. Dit zorgt ervoor dat je nog een dieper begrip gaat krijgen over het hele design. 

Module 11

Hier brengen we alles samen wat je geleerd hebt, zodat je vol vertrouwen readings kan gaan geven.

BONUS

Meditatie per autoriteit 
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Het programma is toe helemaal super! Zeer uitgebreid en de live sessies zijn een fijne aanvulling.

Ik begrijp mijn eigen blauwdruk nu beter, heb meer tot in details geleerd en heb er een paar fijne HD buddies bij gekregen waar ik mee kan sparren. Ook experimenteer ik nu actiever en voel me echt gestimuleerd door de berichten in de community. De community is heel erg waardevol, ik leer van de input, vragen en tips van anderen. Dit programma is echt een no-brainer! Het is uitgebreid en zeer praktisch. Dit is beyond boeken en blogs lezen en podcast luisteren! En het fijne is dat ik me gewoon mee laat voeren in het programma, het heeft een fijne structuur en opbouw.  

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ik vind het programma onwijs waardevol!

Er wordt veel informatie gegeven en je kan het op verschillende manieren tot je nemen. De opbouw is logisch, waardoor je steeds dieper gaat in de materie en het ook daadwerkelijk kan integreren. 

Ik heb door dit programma meer bewustwording van andere designs, maar ook in mijn eigen design kom ik steeds een laagje dieper. 

De live sessies vind ik heel tof, omdat ik hierin kan meeluisteren naar anderen en hun ervaringen door mijn systeem kan laten gaan. 

Persoonlijk doe ik niet veel met de community, maar als ik voel dat ik andere input nodig heb ga ik er wel naar toe. Het is een fijne plek, maar voelt niet als een vereiste. 

Ik zou dit programma zeker aanraden! Het is een laagdrempelig programma om de basis over Human Design te leren. Je kan het programma in je eigen tempo volgen en leren op de manier wat bij jou past. 

Er wordt bizar veel waarde gegeven, dus je hoeft je niet te vervelen. - Liset Schuitert

Understanding Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het programma is helder en duidelijk. Verhelderend over mijzelf en mijn gezin. 

Je kan het helemaal zelf in vullen, waardoor het past bij mij, lekker praktisch. Ook geeft het meer rust en handvatten voor mijzelf, mijn kinderen en mijn man. 

De community is prettig omdat je er vragen kan stellen, anderen beantwoorden die en delen hun ervaring waardoor ik er altijd iets waardevols uithaal. 

Ik zou het programma ook zeker aan raden voor anderen die voor zichzelf, naasten of werk gerelateerd met HD aan de slag willen. - Gallieth Haaker

Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het programma is heel waardevol, ik ben heel enthousiast en probeer ook mensen in mijn omgeving met het virus te besmetten. Het geeft zoveel handvatten, inzichten, herkenning en bevestiging.

Human Design wordt heel ingewikkeld gemaakt. En het is ook wel ingewikkeld maar jij kan het wel schrijven op een manier dat je het tot je kan nemen. Door jou wordt het makkelijker om tot je te nemen en begrijpelijker. Je slaat de informatie niet plat, want je leert wel alles, maar je maakt het toegankelijker. Je maakt het concreet, versimpeld waar nodig is en blijft weg van onnodig moeilijk doen.


Na het programma denk ik zeker dat ik er mee aan de slag kan. Je hebt genoeg bagage om er mee aan de slag te kunnen.


Ik zou het programma aanraden aan mensen zie zelf worstelen met waar ze staan, wie ze zijn en waarom ze tegen dingen aanlopen. Het is heel goed voor jezelf. Maar ook om anderen te kunnen begrijpen. Of coaches die het in hun praktijk willen toepassen, omdat het meer handvatten geeft. Je herkent niet alleen dingen bij jezelf, maar ook bij anderen .


Saskia van der Kaa
Human Design
Ms. Nameless
Add Your Stars

Waarom is dit anders dan andere programma’s

(of gratis content)? 

Het is simpel, praktisch en begrijpbaar 

Iets wat ik vaak hoor en wat jij misschien ook wel herkent, is dat Human Design ingewikkeld en complex is. Daarnaast kost het heel veel tijd om alles zelf uit te zoeken en zelfs als je dat doet, begrijp je het nog niet. UHD is een compleet programma, praktisch, in jip & janneke taal en no-nonsens. Zodat je het echt gaat begrijpen, je zelf naar je design gaat leven en ook anderen daarin kan begeleiden. 

Extreem veel waarde voor een lage prijs 

Het programma is echt helemaal compleet en bevat ongelofelijk veel waarde, plus allemaal extra’s. Nergens vind je zó veel informatie over Human Design voor zo’n lage prijs. Omdat je hier alles vindt wat je nodig hebt, bespaart dit je uiteindelijk heel veel geld en tijd. 

Een Human Design opleiding 

Deelnemers van eerdere rondes geven aan dat dit niet meer zomaar een cursus is, maar dat ze echt het gevoel hebben opgeleid te worden in Human Design. 
Human Design

Hi, ik ben Nikki

Het is mijn missie om Human Design voor iedereen toegankelijk te maken, door het op een simpele, praktische en begrijpbare manier uit te leggen. We zijn allemaal uniek, maar toch wordt er verwacht dat we allemaal hetzelfde zijn en doen. Human Design geeft je de tools, handvatten en inzicht wat je nodig hebt om in verbinding te komen met wie je werkelijk bent. Zodat je vanuit daar een leven kan creëren op jouw voorwaarden.  Met mijn training en programma’s heb ik al meer dan 2300 mensen kennis laten maken met Human Design en al meer dan 80 mensen hebben UHD gevolgd.  Dit alles doe ik vanuit het prachtige Costa Rica waar ik woon samen met mijn hond Luna. 

Is dit voor jou geschikt? 

Voor wie is het allemaal? 

Dit programma is geschikt voor ondernemers, coaches, psychologen, therapeuten, healers, managers leiders, leraren, dienstverleners en iedereen die Human Design wil leren integreren in hun werkwijze. Maar óók als jij aan de slag wilt met Human Design voor je familie, vrienden en kennissen is dit programma een match. Het is een perfecte tool om anderen beter te begrijpen en begeleiden. Dus ook als je jouw collega's of werknemers beter wilt ondersteunen is dit een mooie manier. 

Je hebt al heel veel onderzoek gedaan!

Volg dan vooral je strategie en autoriteit! Wat voel je in je lichaam? Dit is natuurlijk de belangrijkste basis van Human Design en heel belangrijk om te gaan volgen. Wat ik je wél kan vertellen, is dat ik al meerdere keren heb gehoord dat dit programma veel verder gaat dan alles wat je (gratis) online kan vinden. Vaak heb je na al het onderzoek alsnog het gevoel 'en wat nu?' . Ergens krijg je het nog niet helemaal compleet.  

Je bent nog helemaal nieuw in Human Design 

Het kan zijn dat Human Design net op je pad is gekomen en dat je direct voelde JA, dit wil ik (zo ging het bij mij wel ;)). Ook als je nog niks weet over Human Design is dit programma 100% een match, je wordt echt van A-Z meegenomen.  

Ik weet nog niet wat ik wil met Human Design 

Dat hoeft ook niet! Volg vooral je strategie en autoriteit in het maken van die keuze. Waarschijnlijk lees je dit nu met een reden. Er is iets waarom je hier nog steeds bent. Durf te vertrouwen op de aantrekkingskracht die je voelt. Toen Human Design op mijn pad kwam had ik nooit gedacht dat ik dit nu zou doen, dat is de magie van het volgen van je design. In andere rondes waren er ook mensen die dachten eerst alleen voor zichzelf mee te doen en uiteindelijk ook aan de slag zijn gegaan met de designs van anderen. 

Dit is hoe het werkt 

Het is een online programma bomvol met video’s, audiobestanden, e-books, werkboeken, cheat sheets en meditaties wat je op je eigen tempo kan volgen. Je blijft altijd toegang houden tot de content en eventuele updates die in de toekomst komen. 


Stap 1: Wanneer je afrekent krijg je direct toegang tot de hele cursus, je kan gelijk beginnen met binge watchen. Je kan het programma helemaal op je eigen tempo volgen en je blijft toegang houden tot alle content. 


Stap 2: Je krijgt toegang tot de community waar je jezelf voor kan stellen, ook is dit de plek waar je vragen kan stellen zodat jouw medecursisten deze kunnen beantwoorden. 

Yesss dit wil ik!
Human Design

Human Design wordt heel ingewikkeld gemaakt. En het is ook wel ingewikkeld maar jij kan het wel schrijven op een manier dat je het tot je kan nemen. Door jou wordt het makkelijker om tot je te nemen en begrijpelijker. Je slaat de informatie niet plat, want je leert wel alles, maar je maakt het toegankelijker. Je maakt het concreet, versimpeld waar nodig is en blijft weg van onnodig moeilijk doen. Na het programma denk ik zeker dat ik er mee aan de slag kan. Je hebt genoeg bagage om er mee aan de slag te kunnen.


Saskia

Heb je nog vragen?

Hoelang en waar kan ik het programma vinden?

Je blijft onbeperkt toegang houden, ook tot eventuele updates. De hele training vind je op de Huddle, hier krijg je direct een mailtje over zodra je je hebt aangemeld. Je kan dan dus gelijk bij alle content. De Huddle heeft ook een app, dus die kan je ook downloaden zodat je er ook op je telefoon bij kan.

Wat als ik nu geen tijd heb

Klopt het dat je geen tijd hebt? Ik kan natuurlijk niet in je agenda kijken, maar ik weet wel uit eigen ervaring dat we vaak niet zo'n realistisch beeld hebben van onze tijd. Vaak zeggen we dat we geen tijd hebben, maar zijn we vervolgens wel uren kwijt aan Netflix of doelloos scrollen door onze telefoon.

Dus heb je echt geen tijd? Of mag je beter omgaan met de tijd die je al hebt?

Daarnaast blijf je altijd toegang houden tot alle content, dus je kan het op ieder moment oppakken. De video's kan je ook beluisteren als podcast, dus je kan zelfs tijdens het schoonmaken of reizen aan de slag met de cursus.

Kan ik in termijnen betalen

Ja zeker! Je kan in 3, 5 of 10 termijnen betalen. Heb je behoefte aan een andere betaalregeling, stuur dan een mailtje naar info@nikkiwillemse.nl we denken met alle liefde met je mee!

Wat als ik het programma niks vind?

Als je het echt niks vind, kan je binnen 14 dagen zonder vragen en gedoe je geld terug krijgen.

Voor wie is Understanding Human Design?

Dit programma is geschikt voor ondernemers, coaches, psychologen, therapeuten, healers, managers leiders, leraren, dienstverleners en iedereen die Human Design wil leren integreren in hun werkwijze. Maar ook voor mensen die het alleen voor zichzelf, hun familie en vrienden willen gebruiken!

Ik heb al veel onderzoek gedaan of meerdere programma’s gevolgd, hoe is dit anders?

Met mijn lijn 1 duik ik diep in de informatie, om vervolgens met mijn lijn 5 praktische oplossingen te bieden. Human Design kan heel ingewikkeld gemaakt worden, ik zorg ervoor dat het simpel en eenvoudig is, maar wél met voldoende diepgang. Daarnaast is het natuurlijk in het Nederlands en er is nog maar weinig informatie beschikbaar in het Nederlands.

Hoeveel tijd ben ik kwijt per maand?

Dat is helemaal aan jou! Je hebt direct toegang tot alle content. Sommige mensen vinden het fijn om alles in een keer te bekijken en anderen doen liever iedere dag of week iets. Ik zou wel aanraden om er minimaal 2 uur per week voor uit te trekken.

Kan ik het hierna integeren in mijn werkwijze en inzetten als tool!

Ja absoluut! Oude deelnemers zetten het nu al op verschillende manieren in. Sommige alleen voor hun gezin, anderen ook voor hun klanten. Sterker nog, na de eerste 5 modules kan je het in principe al inzetten.

Mag ik hierna readings geven?

Ja absoluut! Als jij voelt dat je daar klaar voor bent en je strategie & autoriteit leidt je daarheen, natuurlijk.

Wat als mijn vraag er niet tussen staat?

Als je nog een andere vraag hebt, mail dan naar info@nikkiwillemse.nl en je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie.

Wat is het verschil tussen level 1 en level 2?

In level 1 krijg je toegang tot module 1 t/m 5

In level 2 krijg je toegang tot module 1 t/m 11

Level 2 is dus het hele programma, terwijl level 1 een deel is.

In level 2 ga je ook kijken naar de planeten, poorten, kanalen en pijlen. Dat zit dus NIET in level 1.

Krijg ik korting als ik eerst level 1 volg?

Ja! Als je level 1 koopt kan je level 2 kopen min het bedrag wat je voor level 1 hebt betaald.

Vond je ’t niks? 100% geld terug. 

Er is nog niet iemand geweest die er niet minimaal 3 nieuwe inzichten uit gehaald heeft. Dus ik durf met alle liefde te beloven dat je jouw geld terugkrijgt als je er niks aan vindt. Stuur ons hiervoor een mail binnen 14 dagen nadat je de cursus hebt gekocht. Je kan dus helemaal zonder risico instappen, ik weet toch wel dat je het een top programma gaat vinden ☺ 

1497,-

Understanding Human Design

In het programma vind je 188 videolessen en meer dan 26 uur aan content. Naast alle video’s zijn er bij iedere module e-books (700+ pagina’s in totaal), audiobestanden, cheatsheets, werkboeken, powerpoints en meditaties. 


In 11 modules leer je álles wat je nodig hebt om Human Design vol vertrouwen te integreren in je werkwijze en om readings te kunnen geven die resoneren bij je klant. Maar wél op een simpele, praktische en begrijpbare manier. Zonder ingewikkelde termen of vaag en onbegrijpbaar taalgebruik. 


Met Human Design in je toolbox leer je jouw klant nog beter kennen, kom je sneller tot de kern van een probleem en vergroot je de impact en transformatie bij je klanten. Daarnaast zorgt het ervoor dat je jezelf onderscheid onder alle coaches die er momenteel al zijn. Understanding Human Design

Voor mij is dit de meest complete Nederlandstalige cursus die je kan vinden. In alle dingen die ik heb geluisterd, geleerd en gelezen heb de afgelopen 2 jaar. Leer ik nu veel meer details en dingen waar de algemene Human Design informatie niet echt op in gaat. Ik zou het iedereen aanraden, ben er echt heel enthousiast over.

Frouke