De grootste fout die ik maakte toen ik begon met Human Design inzetten als tool (en ik zie deze ook áltijd bij klanten)…
De grootste fout die ik maakte toen ik begon met Human Design inzetten als tool (en ik zie deze ook áltijd bij klanten)…
17 juli 2023 

De grootste fout die ik maakte toen ik begon met Human Design inzetten als tool (en ik zie deze ook áltijd bij klanten)…

3 Jaar geleden begon ik mega enthousiast met Human Design. Als een echte lijn 1 dook ik diep de informatie in en ging ik álles leren. Hoe meer ik leerde, hoe enthousiaster ik werd. En ik wilde álles doorgeven aan anderen. 

Dit was precies mijn fout, ik overweldigde mensen met alle informatie. In één reading wilde ik álles, maar dan ook echt álles behandelen. Ja, ik heb readings gedaan waarin ik alle poorten heb behandeld, oeps… 

Je snapt natuurlijk dat dit niet per se effectief was. Voordat je vol enthousiasme aan de slag gaat met Human Design als tool, herinner je even een aantal dingen: 

Maar informatie, zorgt niet per se voor transformatie. Uiteindelijk gaat het erom, dat iemand de informatie daadwerkelijk kan integreren in het dagelijks leven. Dit kan alleen als ze het begrijpen. De kans dat iemand het echt begrijpt wordt heel klein als jij ze overweldigd met alle kennis die jij hebt. 

Logisch dat jij al die kennis wilt delen, jij zit zó diep in de stof en vergeet soms dat anderen nog maar net met Human Design in aanmerkingen komen. Informatie die voor jou heel basic lijkt, kan voor iemand anders ongelofelijk waardevol zijn. Wees dus niet bang om diep in te gaan op basis dingen, ook al heb jij dit voor je gevoel al 100x uitgelegd/ 

Jij hebt misschien al 100x gehoord dat de strategie van een generator wachten en reageren is, maar de persoon tegenover je heeft er nog nooit van gehoord. 

Meer informatie is niet per se beter, het gaat over de kwaliteit van de informatie én het kunnen integreren in het dagelijks leven. 

Focus je dus niet alleen op het zenden van zo veel mogelijk informatie, maar maak het praktisch en begrijpbaar. Geef voorbeelden zodat het echt gaat leven. Sluit je sessie aan bij waar die persoon op dit moment staat. En check regelmatig in of alles wat je verteld ook binnen komt. 

Understanding Human Design LIVE!

In mijn signature programma Understanding Human Design leer je op een simpele, praktische en begrijpbare manier alles over Human Design.  Zodat je niet alleen ontdekt wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden. Maar zodat je het straks ook kan gaan inzetten als tool voor je klanten, familie en vrienden. 

In september start er weer een LIVE ronde, zodat je het niet alleen hoeft te doen maar samen met mij én een groep gelijkgestemden. In de maanden juli en augustus kan je met 500,- korting instappen. Je vindt hier meer informatie.Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontvang gratis De Complete Human Design Guide

De Complete Human Design Guide Ebook