Hoe werkt het met twee (manifesting) generators in een relatie?
Hoe werkt het met twee (manifesting) generators in een relatie?
19 juli 2023 

Hoe werkt het met twee (manifesting) generators in een relatie?

Als (manifesting) generator heb je als strategie wachten en reageren. Maar hoe werkt dit dan in een relatie? Want als je beide moet wachten en reageren, kan je dan nog wel iets doen samen?  

Ja absoluut! Eigenlijk is het super simpel: geef elkaar iets om op te reageren. 

Voorbeeld 1 

👩🏽: Heb je zin om vanavond ergens te eten? 

👨🏽: ahhuh! Heb jij zin om vanavond ergens te eten? 

👩🏽: ahuh! 

👨🏽: Super, heb je zin in pasta? 

👩🏽: unun 

👨🏽:: Oké, zullen we naar de Griek? 

👩🏽: ahuh! Wil jij naar de Griek? 

👨🏽:: Ahuh!  

Voorbeeld 2 

 👨🏽: Lieverd ik zag vandaag een advertentie van een vakantie naar Costa Rica en ik werd daar wel enthousiast van. Lijkt jou dit iets? 

👩🏽: ahuh! Lijk jou dat ook wat? 

👨🏽: ahuh! 

👩🏽: Is dit iets wat je dit jaar nog wilt doen? 

👨🏽: Ahuh! Jij? 

👩🏽: Ahuh 

👨🏽: Oké, zullen we er vanavond eens naar kijken? 

👩🏽: Unun, wil jij er vanavond naar kijken? 

👨🏽: Ahuh! Oké ik kijk er vanavond naar en laat je wel weten wat ik heb gevonden, is dat oké? 

👩🏽: Ahuh!  

Hier zijn nog een aantal dingen waar je rekening mee mag houden.

Stel elkaar ja/nee of dit/dat vragen, zo geef je elkaar iets om op te reageren. Een open vraag werkt niet. Dus in plaats van wat wil je eten vanavond? Kan je beter vragen wil je salade of friet eten vanavond? Of Wil je salade eten vanavond?

Respecteer elkaars reactie! Dit is zo belangrijk. Het kan zijn dat jij super enthousiast bent om iets te doen met je partner, maar je partner heeft een sacrale nee. Tuurlijk is dit jammer en dat mag er ook gewoon zijn. Maar respecteer de nee van je partner. Blijkbaar is het niet correct voor hem/haar en dat is oké. 

Neem de reactie niet persoonlijk, het heeft niks met jou te maken of hoeveel jouw partner van je houdt! Het enige wat de reactie betekent is dat het niet correct is (voor nu). 

Ga niet op zoek naar uitleg of een verklaring over een reactie. Een sacrale reactie kan je niet uitleggen of verklaren. Sterker nog, als je wel een hele verklaring kan geven is het maar de vraag of het echt een sacrale reactie was ;).

Houdt rekening met elkaars autoriteit. Heeft je partner een emotionele autoriteit, geef dan voldoende tijd en ruimte om tot helderheid te komen. Keuzes in het moment zijn echt een no-go. Heeft je partenr een sacrale autoriteit mag je hem/haar helpen de sacrale reactie in het moment te vertrouwen. 

Understanding Human Design LIVE!

In mijn signature programma Understanding Human Design leer je op een simpele, praktische en begrijpbare manier alles over Human Design.  Zodat je niet alleen ontdekt wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden. Maar zodat je het straks ook kan gaan inzetten als tool voor je klanten, familie en vrienden. 

 In september start er weer een LIVE ronde, zodat je het niet alleen hoeft te doen maar samen met mij én een groep gelijkgestemden. In de maanden juli en augustus kan je met 500,- korting instappen. Je vindt hier meer informatie.


Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontvang gratis De Complete Human Design Guide

De Complete Human Design Guide Ebook