Dit is waar je in jouw human design vindt welke baan, passie en partner het beste bij jou past
Dit is waar je in jouw human design vindt welke baan, passie en partner het beste bij jou past
31 juli 2023 

Dit is waar je in jouw human design vindt welke baan, passie en partner het beste bij jou past

Als ik een vraag vaak krijg is het ‘waar in mijn design vind ik welke baan het beste bij mij past?’, maar ook de vraag ‘waar in mijn design kan ik zien of mijn partner en ik bij elkaar passen?’.

En een heel direct antwoord is niet. Oké, het antwoord is natuurlijk iets genuanceerder dan alleen niet. En, ook al kan je het niet direct vinden in je design, Human Design kan je er wel bij helpen (lees dus vooral verder ;))  

Allereerst:

Human Design laat je niet zien wat je wel of niet kan.

Human Design laat je zien hoe je wát je doet, het beste kunt doen. Op een manier die in alignement is met jouw energie, zonder weerstand vanuit flow.

Human Design laat je niet zien of een (romantische) relatie wel of niet werkt.

Human Design laat je zien hoe je de relatie(s) die je hebt het beste kunt aangaan, welke impact jullie op elkaar hebben en waar je rekening mee mag houden. 

Human Design zorgt ervoor dat je kan floreren in je leven, carrière en relaties. Het is niet hier om je te laten zien wat wel of niet zou kunnen. Alles kan, het gaat over de manier waarop. 

 Hoe ga je dan wel vinden welke baan, passie of partner bij je past? 

 Door het volgen van je strategie en autoriteit. Wanneer jij in alignement leeft met jouw design, je strategie volgt en keuzes maakt op basis van jouw autorteit, ga je een leven creëren wat correct is voor jou. Dan komt vanzelf de juiste baan, passie en partner in je leven. 

Persoonlijke Human Design handleiding

Wil je zelf aan de slag met je eigen design? In de persoonlijke handleiding wordt jouw hele design van A-Z uitgewerkt. Je gaat ontdekken wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden.

Je vindt een beschrijving over: jouw energietype, not-self, signature, strategie, autoriteit, profiel, gedefinieerde en ongedefinieerde centers, al jouw poorten en kanalen, variabelen en definitie. Hier vind je meer informatie over de handleiding


Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontvang gratis De Complete Human Design Guide

De Complete Human Design Guide Ebook