Dit is waarom waarom jij je niet herkent in het hebben van veel energie als (manifesting) generator
Dit is waarom waarom jij je niet herkent in het hebben van veel energie als (manifesting) generator
14 augustus 2023 

Dit is waarom waarom jij je niet herkent in het hebben van veel energie als (manifesting) generator

Een van de kenmerken van (manifesting) generators is het hebben van veel energie. Tegelijkertijd krijg ik regelmatig de opmerking ‘ik herken dat helemaal niet’.

 Dat je een (manifesting) generator bent, betekent niet dat je automatisch toegang hebt tot veel energie. We hebben het hier over het potentieel van veel energie. Die energie is alleen beschikbaar wanneer jij reageert op het leven.

 Een logisch advies zou misschien zijn: neem rust! Alleen ik geloof dat het voor (manifesting) generators veel belangrijker is om uit te zoeken waar hun energie lekt en waar ze energie van krijgen.

Het betekent namelijk vaak niet dat je te veel doet, maar te weinig van de dingen die je werkelijk wilt doen en waar je energie voor hebt.

Een aantal redenen dat jij je niet herkent in het hebben van veel energie zijn

Je bent aan het initiëren in plaats van reageren.

Jouw sacraal is een motor en deze gaat alleen aan staan wanneer jij reageert op dingen. Op het moment dat er iets op je pad komt, gaat de energie wel of niet stromen. Door te initiëren krijgt je sacraal niets om op te reageren, waardoor de motor niet aan gaat staan en je geen toegang hebt tot de energie van dit center.

Je doet dingen omdat je denkt dat het moet 

Een grote valkuil voor (manifesting) generators is people pleasing. Dingen doen omdat je denkt dat het moet, hoort of anderen het van je verwachten. Maar dat je veel energie hebt en dat je iets zou kunnen doen, betekent niet dat je het ook moet doen. Alleen als iets een full body yes is, is het correct om het te doen.

Het is super belangrijk dat je alleen JA zegt tegen de dingen die een full body YES zijn. Zolang iets geen JA is, mag het een NEE worden. Dit is niet egoïstisch of lui. Jouw energie is belangrijk en wanneer jij dingen doet vanuit de juiste energie, heb je een positieve impact op iedereen in je omgeving.

Persoonlijke Human Design handleiding

Wil je zelf aan de slag met je eigen design? In de persoonlijke handleiding wordt jouw hele design van A-Z uitgewerkt. Je gaat ontdekken wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden.

Je vindt een beschrijving over: jouw energietype, not-self, signature, strategie, autoriteit, profiel, gedefinieerde en ongedefinieerde centers, al jouw poorten en kanalen, variabelen en definitie. Hier vind je meer informatie over de handleiding.


Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontvang gratis De Complete Human Design Guide

De Complete Human Design Guide Ebook