Hoe werkt een emotionele autoriteit voor een (manifesting) generator?
Hoe werkt een emotionele autoriteit voor een (manifesting) generator?
07 augustus 2023 

Hoe werkt een emotionele autoriteit voor een (manifesting) generator?

Er is veel verwarring onder emotionele (manifesting) generators. Als (manifesting) generator wacht je namelijk tot er dingen op je pad komen, om vervolgens je sacrale reactie in het moment te volgen. Op zich al een vak apart, klinkt makkelijker dan het is namelijk. Maar als je het eenmaal doorhebt, vrij simpel.

Alleen dan heb je opeens een emotionele autoriteit… 

Met een emotionele autoriteit maak je geen keuzes in het moment, maar is het belangrijk dat je er een nachtje over slaapt.

Hoe werkt dit dan als je ergens op reageert? 

Het principe blijft hetzelfde. Er komt iets op je pad, je checkt in bij je sacraal en kijkt wat je eerste reactie in dat moment is. Maar, in plaats van direct de keuze te maken, wacht je.

Op een ander moment kan je bijvoorbeeld iemand je weer ja/nee vragen laten stellen, om te kijken hoe je je nu voelt over de keuze.

Je reactie in het moment is dus nog steeds heel belangrijk, maar je wilt altijd wachten op helderheid. In het moment kan je namelijk vanuit heel veel enthousiasme (emotionele high) ergens ja tegen zeggen, om vervolgens de dag erna wakker te worden en spijt te hebben van de keuze. Of andersom, je zegt ergens nee tegen omdat je in een emotionele low zit.

Een voorbeeld van mijn eigen proces

Het afgelopen jaar heb ik volgens mij al 4x mijn branding aangepast. Tijdens meetings met mijn team was ik iedere keer super enthousiast over een nieuw idee. Maar in plaats van het idee even te laten sudderen, besloot ik alles direct te implementeren.

Hoe ik het nu doe 

Mijn team weet ondertussen dat dit mijn grote valkuil is. Dus wanneer er een nieuw plan ontstaat zeggen ze altijd ‘top idee, laten we het er de volgende keer nog eens over hebben om te kijken hoe je je dan voelt’. En dit werkt echt top. Zij stellen me ja/nee vragen én geven me de tijd om te kijken of mijn reactie hetzelfde blijft over tijd.

Understanding Human Design LIVE!

In mijn signature programma Understanding Human Design leer je op een simpele, praktische en begrijpbare manier alles over Human Design.  Zodat je niet alleen ontdekt wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden. Maar zodat je het straks ook kan gaan inzetten als tool voor je klanten, familie en vrienden.

 In september start er weer een LIVE ronde, zodat je het niet alleen hoeft te doen maar samen met mij én een groep gelijkgestemden. In de maanden juli en augustus kan je met 500,- korting instappen. Je vindt hier meer informatie.


Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontvang gratis De Complete Human Design Guide

De Complete Human Design Guide Ebook