Ik ben een projector maar ik herken me niet in het maar 4 uur werken per dag
Ik ben een projector maar ik herken me niet in het maar 4 uur werken per dag
09 augustus 2023 

Ik ben een projector maar ik herken me niet in het maar 4 uur werken per dag

Laten we vooropstellen dat Human Design je richtlijnen geeft waarmee je kan experimenteren. Dat HD zegt dat je het beste 4 uur per dag kan werken, betekent niet dat dit voor iedere projector zo is. Toch is er wel een maar!

Het is super belangrijk om je bewust te worden van de sacrale impact in de wereld. 70% Van de bevolking heeft het sacraal gedefinieerd. Dit is het center voor levensenergie en maakt dat mensen met een sacraal toegang hebben tot een ongelofelijk bron van energie (mits ze reageren). Als projector heb je niet consistent toegang tot die energie, maar je kan de energie wel lenen van de sacraals om je heen.

Hier komt ook gelijk de grootste valkuil van projectors: het niet weten wanneer genoeg, genoeg is. Je leent de energie van de mensen om je heen en blijft vervolgens maar door rennen. Dit maakt ook dat projectors soms harder kunnen werken dan (manifesting) generators. Alleen dit is maar tijdelijk.

De wereld is gericht op de kwaliteiten van (manifesting) generators, hard werken wordt gewaardeerd en het is normaal om  van 9-5 te werken. De conditionering voor projectors zit dan ook diep en het is heel makkelijk om mee te rennen met alle anderen.

Die conditionering in combinatie met het kunnen lenen van de energie is vaak ook de reden dat projectors zich niet herkennen in het maar 4 uur werken per dag.

Daarnaast zijn ook niet alle projectors hetzelfde, wanneer je een of meer motor centers gedefinieerd hebt, kan je ook meer energie hebben.

Het belangrijkste wat je kan doen? Je heel bewust worden van de impact van de sacrals, die is echt groter dan je waarschijnlijk door hebt. Plus in verbinding komen met je lichaam, gaan luistere nnaar je autoriteit en kijken wat er gebeurt. Misschien kan je inderdaad meer dan 4 uur werken, misschien kom je er achter dat je dat eigenlijk helemaal niet wilt en kan.

Stel jezelf vooral ook de vraag: wil ik écht meer werken en doen? Of heb ik het idee dat dit moet, omdat iedereen om mij heen dit?

Persoonlijke Human Design handleiding

Wil je zelf aan de slag met je eigen design? In de persoonlijke handleiding wordt jouw hele design van A-Z uitgewerkt. Je gaat ontdekken wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden.

Je vindt een beschrijving over: jouw energietype, not-self, signature, strategie, autoriteit, profiel, gedefinieerde en ongedefinieerde centers, al jouw poorten en kanalen, variabelen en definitie. Hier vind je meer informatie over de handleiding.


Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontvang gratis De Complete Human Design Guide

De Complete Human Design Guide Ebook