De Human Design individueel centering kanalen
Human design
Nikki Willemse
Human design
12/04/2023
2 min
1

De Human Design individueel centering kanalen

12/04/2023
2 min
1

In Human Design heb je 36 kanalen en 64 poorten. Deze zijn met elkaar verbonden door circuitry. De circuits zijn als het ware de elektrische bedrading in een huis. Je hebt in een huis ook verschillende circuits, die bepaalde dingen met elkaar verbinden.

De poorten en kanalen worden verbonden met elkaar door circuits, deze zorgen dat het een mooie infrastructuur van energie wordt.

Inzicht in de thema’s van de circuits helpt je om de poorten en kanalen beter te begrijpen.

Daarnaast hebben de circuits een grote rol op hoe we verbinden met anderen. Mensen die veel dezelfde definitie in hetzelfde circuit hebben, voelen zich vaak meer verbonden met elkaar.

In deze blog vind je een beschrijving van de individueel centering kanalen. Geen idee wat dit betekent? Lees dan deze blog.

34-10: Kanaal van exploratie

Met dit kanaal ben je hier om je eigen overtuigingen te volgen en om authentiek te kunnen leven zonder weerstand van anderen. Door authentiek te leven en trouw te blijven aan jezelf, laat je anderen zien hoe belangrijk het is om van jezelf te houden. Je kan anderen upliften door hen dieper in zichzelf te brengen. Op het moment dat je leeft vanuit response en de dingen doet waar je echt van houdt, straal je. Dit kanaal gaat echt over doen waar je van houdt, over het volgen van je eigen pad en trouw blijven aan jezelf. Door dit te doen heb je een impact op anderen.

51-25: Kanaal van initiëren

Met dit kanaal heb je een competitieve energie, je leven is een competitie met jezelf. Je wilt de beste versie van jezelf worden en je leven is een opeenstapeling van sprongen in het onbekende. Nieuwe dingen doen, jezelf stretchen en voorbij je eigen beperkingen gaan. Deze competitie kan je ook in anderen wakker, om hen voorbij hun eigen grenzen te laten gaan en vooruit te gaan. Door nieuwe dingen aan te gaan en jezelf en anderen te shockeren, voel je de verbinding met je eigen spirit dieper en dieper. Ook kun je anderen initiëren in het doen van dingen die ze normaal niet zouden doen. Je ziet waar anderen nog te veel vasthouden aan conditioneringen en kan hen een shock geven die hen dichter bij zichzelf brengt.

Hoe nu verder?

Wil je weten wat dit allemaal precies voor jou betekent? In de persoonlijke handleiding vind je een uitgebreide beschrijving van al jouw poorten en kanalen. Maar ook van je energietype, not-self, signature, strategie, autoriteit, gedefinieerde centers, ongedefinieerde centers, profiel, variabelen en definitie.

In de handleiding ontdek je wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden. Hier vind je meer informatie over de handleiding.


Reacties
Categorieën