De Human Design integratie kanalen
De Human Design integratie kanalen
15 december 2023 

De Human Design integratie kanalen

In Human Design heb je 36 kanalen en 64 poorten. Deze zijn met elkaar verbonden door circuitry. De circuits zijn als het ware de elektrische bedrading in een huis. Je hebt in een huis ook verschillende circuits, die bepaalde dingen met elkaar verbinden. 

De poorten en kanalen worden verbonden met elkaar door circuits, deze zorgen dat het een mooie infrastructuur van energie wordt. 

Inzicht in de thema’s van de circuits helpt je om de poorten en kanalen beter te begrijpen. 

Daarnaast hebben de circuits een grote rol op hoe we verbinden met anderen. Mensen die veel dezelfde definitie in hetzelfde circuit hebben, voelen zich vaak meer verbonden met elkaar. 

In deze blog vind je een beschrijving van de integratie kanalen. Geen idee wat integratie kanalen zijn lees dan deze blog

34-57  

Met dit kanaal ben je constant alert op wat er gebeurt in de omgeving, het heeft een fight or flight instinct. Ook is het een auditief kanaal, wat betekent dat je erg afgestemd bent op geluiden en vibratie. In het moment kan je horen wat je moet weten om te overleven. Door te luisteren met het rechteroor kom je dingen te weten over anderen. Je hoort als het ware wat er tussen de woorden door gezegd wordt. Met dit kanaal ben je hier om in het moment aan te voelen wat er gaat gebeuren, om op basis daarvan te reageren. Je mag je dan ook laten leiden door je intuïtie en het hebben van een plan loslaten. Intuïtie is namelijk iets wat van moment tot moment werkt.


57-10

Mensen met dit kanaal willen niets liever dan het perfectioneren van vorm, wat dit voor hen dan ook mag betekenen. Door het volgen van hun intuïtie creëren ze de perfecte vorm. Dit kanaal zie je bijvoorbeeld vaak bij architecten en fashion designers. Ze hebben niet alleen een impact op de omgeving, ze laten deze ook gezonder en mooier achter dan hoe ze er in eerste instantie in kwamen. Ze vormen de wereld om hen heen. Het doel is om een omgeving te creëren waarin overleven mogelijk is en om te creëren waar ze van houden. Ook zit hier het potentieel om echt van jezelf te houden, wanneer je echt van jezelf houdt is het makkelijker om trouw te blijven aan jezelf, iets wat anderen ook weer inspireert.

10-20

Wees gewoon jezelf is het kenmerk van dit kanaal. Met dit kanaal heb je een invloed op de mensen om je heen, door gewoon jezelf te zijn. Wanneer jij jezelf bent, inspireer je anderen om ook zichzelf te zijn. Je belichaamt de stem van authenticiteit, terwijl je jouw waarheid leeft en deelt vanuit een plek van zelfliefde. Het is een empowerende energie die anderen ertoe zet om van zichzelf te houden. Je hebt een diep vermogen tot spiritueel bewustzijn, empowerment en zelfliefde en het potentieel om anderen hierover te leren.

34-20

Dit kanaal heeft ongelofelijk veel kracht, maar wel alleen in reactie. Het is belangrijk om te wachten en reageren. Maar dit kan met dit kanaal extra lastig zijn. Omdat hier een motor center verbonden is met het keel center. Wat betekent dat je eigenlijk direct in actie wilt komen. Wanneer je wacht en echt leeft volgens je strategie en autoriteit, is dit een hele charismatische energie. Je bent hier om druk te zijn, wat juist ook empowerend is voor anderen om te zien. Ook omdat je echt een hele krachtige energie hebt wanneer je dingen op de juiste manier aangaat. Maar het gaat hier wel echt om dingen waar je van houdt en waar je op reageert, niet bezig zijn om maar bezig te zijn.

Hoe nu verder? 

Wil je weten wat dit allemaal precies voor jou betekent? In de persoonlijke handleiding vind je een uitgebreide beschrijving van al jouw poorten en kanalen. Maar ook van je energietype, not-self, signature, strategie, autoriteit, gedefinieerde centers, ongedefinieerde centers, profiel, variabelen en definitie. 

In de handleiding ontdek je wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe je een leven kan creëren op jouw voorwaarden. Hier vind je meer informatie over de handleiding.


Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontvang gratis De Complete Human Design Guide

De Complete Human Design Guide Ebook